2,726

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

buna tuturor

nu ne-am mai vazut de mult, intre timp kokutelu" a crescut e bine. e vesel sta  liber permanent, nu distruge, surprinzator fata de ce am auzit ca ar putea face ei, o singura problema, l-am invatat rasfatat si in afara semintelor care stau in cana lui, nu maninca altceva decat daca ai dau eu din gura dupa ce musc din ce maninc, va amintiti probabil ca v-am ca mananca orice branzeturi carnuri de toate fructe legume, omnivor, ii place foarte mult maduva din oasele de pui pe care le sparge cu placere. daca vreau sa renunt, la obicei ma tem ca va face "foamea". pana il dezobisnuiesc ma gandesc sa-i dau vitamine, oare va acoperii lipsa de vitamine pe care le va pierde in timpul in care eu nu-i mai dau sa manince astfel  ?pt ca o perioada clar nu va manca decat semintele lui.

koko cu k

2,727

wow ce frumos e kokutelu, se vede ca e ingrijit. Sper sa am si eu cat de curand o verzitura  :rusine:

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

2,728

degustatorul sef verifica mancarea

2,729

de ce nu are polii voie sa aiba oglinda in colivie daca este de inox?nu este stresat de ea,doar cand il apuca toanele se uita in ea si incepe gungureala , el mai gungureste si daca nu se uita in ea, dar cand vrea sa ma duc la el incepe sa traga de ea asa nu este cuminte pupam cioculetele marii

2,730

anamarialaura wrote:

de ce nu are polii voie sa aiba oglinda in colivie daca este de inox?nu este stresat de ea,doar cand il apuca toanele se uita in ea si incepe gungureala , el mai gungureste si daca nu se uita in ea, dar cand vrea sa ma duc la el incepe sa traga de ea asa nu este cuminte pupam cioculetele marii

Voie are, nu este indicat smile Preferi sa fie prietenul tau ? sau sa stea linistit cu prietenul imaginar din oglinda ?

2,731

multumesc cornhholino pentru sfat,dar am zis ca poate se plictiseste cand plec eu de acasa si de aceea am  puso tongue

2,732

anamarialaura wrote:

multumesc cornhholino pentru sfat,dar am zis ca poate se plictiseste cand plec eu de acasa si de aceea am  puso tongue

Cand e singur acasa lasa-i muzica, daca se poate aceeasi melodie pe repeat, si intr-o zi o sa o si lalaie daca ii place tongue

2,733

Theo va salute pe toti si va ureaza SARBATORI FERICITE. Comiashi si Theo este o mofturoasa la mancare. Din ce este indicat pentru ei, mananca numai seminte si mar. In rest, branzica dulce, supica de legume (pasate), paste, fasole verde, in schimb carne nu i-am dat pana acum. Au voie sa manance putina carne de pui? Prieteni dragi, voi cu ce va mai hraniti? Va pupicim dulce pe toti

2,734

veronica din cate am citit eu , ocazional da,de pui ,fiarta dar nu des ,a si sa stiti ca i.am scos oglinda lui polii si nu ii convine , cred ca o vrea inapoi si nu stiu ce sa fac sa io pun la loc?parca este agitat, mad mititelul de el vrea oglinda jucaria lui preferata era va rog frumos sa imi raspundeti repede sa stiu ce sa fac va pupik cioculetele

2,735 (edited by suana 22-12-2011 11:32)

Daca vrea oglinjoara lui,pune-o inapoi.S-a obisnuit cu ea si lispeste din decor.
Va dorim Craciun fericit,alalturi de cei dragi.Mosul sa vina incarcat cu daruri multe si numai bucurii pentru toti.

http://i39.tinypic.com/6zx2de.gif
http://i39.tinypic.com/353axp4.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

2,736

mersii suana pentru sfat ,si noi va dorim un CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU PLIN DE BUCURII ,noi plecam la munte pe 27  smile il duc pe polii la ski.skiaza in locul meu ca acum nu mai pot eu  smile ne auzim cand ne intoarcem sa va povestesc, va pupik cioculetele si LA MULTI ANI

Adaugat: 22-12-2011 17:05

hellp, spunetimi va rog lui polii cred ca ii pica o pana din codita mare, si.o fii intorso in colivie sau naparleste si ii pica si de acolo? sad nu stiu ce sa intamplat ,acum am vazut, pls ajutatima , ii atarna intr.o parte , nu io trag ca imi pare rau de el ,a mai avut una asa dar mica de pe aripioara si am lasato pana a cazut singura,dar daca ii pica asta o sa mai zboare? sad la coada mare vorbesc nu la aripioare

2,737

Nu te speria.E normal sa schimbe penele si de la coada.O sa-i creasca frumos altele.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

2,738

Dragilor, CRACIUN FERICIT!
Punem si noi niste poze agatate pe cuier:))) Cocuta vroia la shopping:))) unul branduit cu kaufland:)))

Pana una alta, mi-a netezit putin cuierul :hihi:

Va poopam!

2,739

multumesc suana te pupam :pup:

2,740

A vazut cineva Papagalul din Loch Ness ? big_smile

2,741

Ce scump e!Pupam cioculetul! :pup:

Nu e grav cand vorbesti cu peretii,e mai grav cand peretii vorbesc cu tine=)

2,742

Ola tuturor si LA MULTI ANI ,am venit de la munte , a fost super, polii a fost foarte cuminte la cabana , a fost indragit de toata lumea chiar si de personalul de acolo , toata lumea la iubit si rasfatat  wink cand ii dadeam drumul prin cabana era sou cu el, ce ochii mari facea cand vedea zapada  smile ,a si inca ceva am descoperit ca este gimnast  smile stiti ce face?se agata cu piciorusele de colivie sau doar cu unul pe o parte , isi baga capul printre picioare si se intoare invers  smile  :bravo: , nu stiu unde a vazut asa ceva ca la mine nu  tongue va pupam cioculetele :sanatate:

2,743

Hopa ni noi :ok:

Ne-am indragostit de plasma...dar ne uitam invers :bravo: la ea smile

Va pupam pe toti!

La Multi Ani buni!

2,744

Intre timp a facut craciunita praf. cred ca il atragea rosul de la petale. asta e luam alta

Adaugat: 05-01-2012 17:06

comiashi wrote:

Intre timp a facut craciunita praf. cred ca il atragea rosul de la petale. asta e luam alta

koko cu k

2,745

:bravo:
Ce frumos esteeeeeeeeeeeeeee. Sa-ti traiasca!! De-l vede Cocuta mea se indragosteste pe loc:)

2,746

asa un exemplar frumos ca al lui Comiashi nu am vazut. Sa iti traiasca si sa te bucuri mult de el de acum incolo  :heart:

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

2,747

comiashi wrote:
comiashi wrote:

Tare frumos e.o scumpete.

Max-aratinga nanday

2,748 (edited by suana 06-01-2012 23:19)

Hello...

http://i44.tinypic.com/fjqpud.jpg

2,749

in afara de prostioare exista si momente de tandrete

koko cu k

2,750

suana ,alexii a ta a facut vreodata ca polii al meu ,adica isi baga capul intre picioare si se intoarce invers ,stii cum ne intorceau pe noi parintii ne bagam capul intre picioare la ei,departam piciorusele ,bagam mainile si hopa sus, nu stiu daca m.am facut inteleasa, oricum am ramas praf cand l.am vazut  smile si tot drumul inapoi asa a facut va pupam cioculetele  :sanatate:  :pup: