3,501

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

Parerea mea este ca ar trebui sa-i  scoti momentan din meniu si fructele si legumele. Dar, ca sa fii tu sigur, ar fi bine sa il suni si pe dl doctor. Nu cred ca se va supara. Eu mi-am permis si am mai sunat cand eram in dilema cu cate ceva la peruselul pe care l-am avut inaintea lui Coco. Ai nr. lui de telefon?

Roro esti parte din sufletul meu!

3,502

Sanatate puiului.Ar fi bine scoase fructele si legumele ce contin multa apa din meniu.In nici un caz citrice.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,503

Coco al meu sta pe betisorul atasat la colivie si vorbeste cu mine pe limba lui. Cred ca imi Spune ca e indignat de meniul constand in orez fiert cu portocala, la care se uita lung dar nu vrea sa se atinga de el.

Adaugat: 05-01-2012 21:49

Ce credeti ca ar trebui sa-i mai dau de mancare? Lui, in afara de mix-ul de la Padovan pt papagali mari, i-am mai dat si a mancat mere, banane, portocale si din cand in cand paine de secara. Nu am reusit cu nici un chip sa-l conving sa manance galbenus de ou tare, ardei gras, morcov, brocoli, patrujel si nici orez fiert, desi eu tot insist. Stiu ca cel putin 50% din hrana sa zilnica trebuie compusa din fructe si legume, dar nu ma inteleg cu el. El ar manca toata ziua doar mere si portocale daca s-ar putea. Pe de alta parte, de la aceste fucte, are excremente moi si de aceea ma gandisem eu sa-i combin portocala cu orez fiert, dar am primit acelasi refuz din partea lui. azi nu i-am mai dat nici-o alta fructa in afara de portocala, pt ca am inteles ca nu e bine sa combin fructe intre ele pt ca il pot deranja la burtica. De legume nu pomenesc pt ca la el nu s-a inventat aceasta categorie de alimente. Cred ca cine l-a crescut nu i-a dat de nici unele in afara de seminte si mere. Ce ma mai sfatuiti? Cum sa-l determin sa manance ce trebuie? Ce nu fac bine cu mofturosul meu?

3,504

Luna asta sufletelul meu face 2 anisori si avem 2 jucarii noi una mov alta portocalie dupa care suntem topiti .va pup

Max-aratinga nanday

3,505

La multi ani frumusetii ,  :pup: pe cioculetul scump!

comorile mele : felix - labrador retriever :heart: Albert - bichon maltese :heart:-Simina-

3,506

denisa82, LA MULTI ANI si multa sanatate minunii tale mici! Sa-ti traiasca si sa te incante multi, multi ani de acum incolo cu fetisoara lui dulce, cu sufletelul lui frumos si curat si cu giumbuslucurile lui! La multi ani ingeras mic si verde!
Ma uit la el si parca ar fi geaman cu Coco al meu, doar ca noi, din cate mi s-a spus, implinim 2 anisori la inceputul lui februarie.

3,507 (edited by denisa82 06-01-2012 10:48)

rowena wrote:

Ce credeti ca ar trebui sa-i mai dau de mancare? Lui, in afara de mix-ul de la Padovan pt papagali mari, i-am mai dat si a mancat mere, banane, portocale si din cand in cand paine de secara. Nu am reusit cu nici un chip sa-l conving sa manance galbenus de ou tare, ardei gras, morcov, brocoli, patrujel si nici orez fiert, desi eu tot insist. Stiu ca cel putin 50% din hrana sa zilnica trebuie compusa din fructe si legume, dar nu ma inteleg cu el. El ar manca toata ziua doar mere si portocale daca s-ar putea. Pe de alta parte, de la aceste fucte, are excremente moi si de aceea ma gandisem eu sa-i combin portocala cu orez fiert, dar am primit acelasi refuz din partea lui. azi nu i-am mai dat nici-o alta fructa in afara de portocala, pt ca am inteles ca nu e bine sa combin fructe intre ele pt ca il pot deranja la burtica. De legume nu pomenesc pt ca la el nu s-a inventat aceasta categorie de alimente. Cred ca cine l-a crescut nu i-a dat de nici unele in afara de seminte si mere. Ce ma mai sfatuiti? Cum sa-l determin sa manance ce trebuie? Ce nu fac bine cu mofturosul meu?

eu i-am gasit fructe confiate care au banana,papaya, kiwi nuci caju,ananas.pe langa astea mananca ardei de orice culoare, mar ,portocala ,mandarina, mango, stafide, struguri, castravete, dovlecel ,cam tot in afara de avocado ca stiu ca nu are voie si morcov pe care il scuipa.binenteles semintele de rigoare care si alea au ou si porumb si alte minuni.si al meu cand l-am luat era hranit doar cu seminte dar am avut noroc ca-i pofticios rau.persevereaza poate ii deschzi apetitul.

Max-aratinga nanday

3,508

La multi ani! :lma: .... :pup: pe cioculet!

Nu e grav cand vorbesti cu peretii,e mai grav cand peretii vorbesc cu tine=)

3,509

Denisa82, iti multumesc mult pentru ajutor. Mix-ul acela de fructe confiate se gaseste de cumparat la pet-shop sau la supermarket acolo unde au seminte si alune?

3,510

denisa82 wrote:

Luna asta sufletelul meu face 2 anisori si avem 2 jucarii noi una mov alta portocalie dupa care suntem topiti .va pup

la multi ani si sa-ti traiasca! sa fiti fericiti alaturi de el :*

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

3,511

rowena wrote:

Denisa82, iti multumesc mult pentru ajutor. Mix-ul acela de fructe confiate se gaseste de cumparat la pet-shop sau la supermarket acolo unde au seminte si alune?

La maxipet in militari langa auchan(sper sa nu fie nici o problema ca dau nume de magazin-latifa scuze)au fructe confiate pentru papagali mari.pupam cioculetele

Adaugat: 06-01-2012 22:17

Multumim de urari! :lma:

Max-aratinga nanday

3,512

Multumim Denisa. Maine mergem si cumparam. Ce mai face scumpetea ta mica?

3,513

,,La multi ani!'' ,Denisa pentru puisor.  :heart:  :lma:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,514

rowena wrote:

Multumim Denisa. Maine mergem si cumparam. Ce mai face scumpetea ta mica?

Scumpetea mea probabil ca e tare nervos ca l-am lasat acasa cu taica-miu ,eu si sotul am tras o fuga pana la munte sa ne incarcam bateriile.si e tare nervos cand eu nu sunt acasa dar maine se linisteste....oricum l-am lasat pe maini bune...daca era cald era altceva il luam cu noi.

Adaugat: 07-01-2012 10:03

suana wrote:

,,La multi ani!'' ,Denisa pentru puisor.  :heart:  :lma:

Multumim Suana...pupam baiatul din partea ta cand ajungem acasa.

Max-aratinga nanday

3,515

Vreau recomandari pentru un crescator experimentat de Mici Alexandri ...
Multumesc anticipat  :sanatate:

28 Perusi :perusi: , o pereche de Nimfe :nimfa: :grey: , 5 Agapici

http://toculetabel.sunphoto.ro/

3,516

Denisa cum ai reusit sa-l imblanzesti pe puiutul tau ?de la ce varsta il ai ? al meu e agresiv tare si tipa cat e ziua de lunga j eu zic k are cele mai bune conditi posibile iar atentie primeste tot timpul .. cu toate astea nu-l pot atinge ca ciupeste pana la sange..

3,517

tomanicoleta wrote:

Denisa cum ai reusit sa-l imblanzesti pe puiutul tau ?de la ce varsta il ai ? al meu e agresiv tare si tipa cat e ziua de lunga j eu zic k are cele mai bune conditi posibile iar atentie primeste tot timpul .. cu toate astea nu-l pot atinge ca ciupeste pana la sange..

eu am avut noroc ca de ciupit n-a ciupit niciodata de fapt cred ca prima data cand l-am adus acasa si l-am scos din cutia de transport ca sa-l pun in colivie(dar e de inteles ca saracu era speriat).cu statul pe mana a fost mai complicat sa zicem ca atunci cand vedea mana zbura dar intr-o zi l-am luat in mana si l-am tinut o ora ca sa se obisnuiasca cu mine,dupa care cand ii intindema mana se suia la inceput mai speriat dar cu multa rabdare acum se suie fara nici o treaba.incet incet a invatat sa ia din mana mancare,cred ca am avut noroc ca e si tare pofticios,iar usor usor l-am invatat ca daca mana mea e deasupra capului lui nu-i face nimic si am inceput sa-l mangai,la inceput fugea dar acuma sta si ii mai si place.trebuie multa rabdare si dragoste si va capata incredere in tine.succes si tine-ne la curent.

Max-aratinga nanday

3,518

denisa82 wrote:
tomanicoleta wrote:

eu am avut noroc ca de ciupit n-a ciupit niciodata de fapt cred ca prima data cand l-am adus acasa si l-am scos din cutia de transport ca sa-l pun in colivie(dar e de inteles ca saracu era speriat).cu statul pe mana a fost mai complicat sa zicem ca atunci cand vedea mana zbura dar intr-o zi l-am luat in mana si l-am tinut o ora ca sa se obisnuiasca cu mine,dupa care cand ii intindema mana se suia la inceput mai speriat dar cu multa rabdare acum se suie fara nici o treaba.incet incet a invatat sa ia din mana mancare,cred ca am avut noroc ca e si tare pofticios,iar usor usor l-am invatat ca daca mana mea e deasupra capului lui nu-i face nimic si am inceput sa-l mangai,la inceput fugea dar acuma sta si ii mai si place.trebuie multa rabdare si dragoste si va capata incredere in tine.succes si tine-ne la curent.

asta incerc sa fac si eu dar cand vede mana parca vede pe diavolul si ciupeste pana la sange .. si asa ma face sa-mi fie teama cand se repede.. mi-e frica ca daca il iau asa in mana cum spui tu sa nu se sperie mai tare .. dar o sa incerc .. multumesc din suflet pentru sfaturi si sper sa reusesc
  :hug:  :hug:  :hug:  :hug:

3,519

Sapt viitoare am sa imi cumpar un Micul Alexandru.. asa cred... imi puteti da cateva sfaturi ce sa fac dupa ce il aduc acasa si i gasesc locul "casei" lui... Ce sa fac primele zile dupa ce l-am cumparat?

3,520

buna cine stie cat costa cel mai iefti alexander ?

fiecare persoana are perechea ei de aripi,mai colorata sau mai gri,dar aceasta este strans legata de o franghie....franghia timiditati a a nesigurantei.noi trebuie sa rupem aceanta franghie si sa ne ridicam catre adevaratul soare,dar din pacate unii nu reusesc sa o rupa niciodata.!!
voi  v-ati deschis aripile?

3,521

Cred ca 350 ron

3,522

300 lei Micul Alex verde la crescatori

3,523

buna tot eu ... am o intrebare :daca iau un mic alexander proaspat intarcat e mai ieftin decat unul mai mare ,sau nu se gasesc praspeti intarcati?

fiecare persoana are perechea ei de aripi,mai colorata sau mai gri,dar aceasta este strans legata de o franghie....franghia timiditati a a nesigurantei.noi trebuie sa rupem aceanta franghie si sa ne ridicam catre adevaratul soare,dar din pacate unii nu reusesc sa o rupa niciodata.!!

3,524

rowena tu ai un micul alexandru?

3,525

rowena wrote:

300 lei Micul Alex verde la crescatori

multumesc

la petshop sunt pasari crescute in captivitate sau toate vin de afara?(scuzati k pun atatea intrebari)

care mic alexander  e mai scump cel galben sau cel verde