Coco al meu sta pe betisorul atasat la colivie si vorbeste cu mine pe limba lui. Cred ca imi Spune ca e indignat de meniul constand in orez fiert cu portocala, la care se uita lung dar nu vrea sa se atinga de el.
Adaugat: 05-01-2012 21:49
Ce credeti ca ar trebui sa-i mai dau de mancare? Lui, in afara de mix-ul de la Padovan pt papagali mari, i-am mai dat si a mancat mere, banane, portocale si din cand in cand paine de secara. Nu am reusit cu nici un chip sa-l conving sa manance galbenus de ou tare, ardei gras, morcov, brocoli, patrujel si nici orez fiert, desi eu tot insist. Stiu ca cel putin 50% din hrana sa zilnica trebuie compusa din fructe si legume, dar nu ma inteleg cu el. El ar manca toata ziua doar mere si portocale daca s-ar putea. Pe de alta parte, de la aceste fucte, are excremente moi si de aceea ma gandisem eu sa-i combin portocala cu orez fiert, dar am primit acelasi refuz din partea lui. azi nu i-am mai dat nici-o alta fructa in afara de portocala, pt ca am inteles ca nu e bine sa combin fructe intre ele pt ca il pot deranja la burtica. De legume nu pomenesc pt ca la el nu s-a inventat aceasta categorie de alimente. Cred ca cine l-a crescut nu i-a dat de nici unele in afara de seminte si mere. Ce ma mai sfatuiti? Cum sa-l determin sa manance ce trebuie? Ce nu fac bine cu mofturosul meu?
Roro esti parte din sufletul meu!