intr-adevar taiatul aripilor nu este un act de laudat , si asa cum spunea si anny prefer sa ma chinui cu baietelul meu , sa stau amortita in fata coliviei ca ei doi sa manance din mana mea decat sa ii tai aripile , daca as face-o ar fi mult mai simplu , fetita ar sta mereu cu noi , ar sta si el , dar... totusi , daca el nu are increderea necesara acum , nu as putea suporta privirea lui , care poate m-ar considera un erou , si poate as fi pentru el o salvatoare , nu e acelasi lucru cu taiatul picioarelor , caci penele cresc , dar e acelasi lucru cu legatul cainelui in lant , e acelasi lucru cu inchisul oamenilor la inchisoare , este un subiect pe baza caruia se poate discuta , dar nu stiu ce e in sufletul lor cand vad ca noi i-am privat de absolut tot ceea ce au ei , motivul pentru care eu am luat 2 perusi a fost acela ca stiu ca multi oameni ii tin mereu inchisi si mereu chinuiti , si stiind ca toate orasele sunt pline de aceste pasari care merita macar libertatea din camerele si casele noastre , dar nu condamn pe nimeni fiecare face ceea ce crede de cuvinta , si nu e nimeni in masura sa il contrazica , fie ca au luat decizia buna , fie ca nu :iubareti:
Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea

*(Stefi)