Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Imi pare foarte rau..Condoleantele mele,Simo :cry:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Imi pare foarte rau..Condoleantele mele,Simo :cry:
Pacat !! Imi pare rau pentru tine .. dar sa stii ca , Craciunul face minuni :* !!!
Buna. Am si eu o pereche de perusei. Ea are 2 ani, el unu. De cum s-au vazut s-au indragit. Pe 5 dec fetita a depus primul ou pana a ajuns la 7 oua. A inceput sa cloceasca de la al doilea ou adica pe 7 dec. Nu iese decat cateva sec de 3 ori pe zi. In rest sta numai in cuib.Cam cand ar treb sa iasa puii? :ou:
27-28 decembrie ar fi .. ! Acum depinde daca ouale sunt fertile sau nu !
Sa te ajute Dumnezeu sa fie fertile si sa ai noroc !
Succes !
Buna!in sfarsit am gasit un forum despre perusi pe care inca se mai posteaza mesaje !!...as vrea sa ma ajutati daca puteti...deoarece tocmai mi-a adus "mosu" un perus de 2 luni,cam asa,si nu stiu prea multe desi m-am documentat foarte bine de pe net!mickey al meu este foarte speriat...incerc sa ii tot vorbesc...cateodata il apuca si face ravagii prin colivie....se urca peste tot...se da jos...ma gandesc ca poate nu doarme noaptea suficient deoarece daca aude orice zgomot mic sau lumina isi deschide ochii....!iar de mancat...in prezenta cuiva nu prea mananca...azi a inceput si a mancat cand eram si eu in camera dar daca aude un zgomot se urca sus!!si se scarpina mult...si cu ciocu si cu piciorusu....parca i somn toata ziua!!si tocmai acuma mi-a scos niste sunete ciudate...ca si un mâţâit...!si ieri i-am cumparat ceva jucarii,o oglinda,ceva clopotei,os sepia...dar nu interactioneaza cu absolut nimic
!!si i-am cumparat ceva in ce am pus ceva vitamine...dar nici de ele nu s-a atins!!imi este frica sa nu cumva sa fie ceva cu el...la cat de tare mi-am dorit un animalut...si ce surpriza am avut deoarece nu am stiut ca il primesc!!va multumesc:*:*...si inca ceva...clipeste din ochi de 2 ori...cumva ciudat parca ar vrea sa isi inchida ochii...e normal?
Sabynush,bine ai venit in familia Latifa! :heart:
Cum inteleg te cheama Saby...Din punctul meu de vedere ceea ce se intimpla cu Mickey e absolut normal...Deci el are la tine 3 zile trebuie sa astepti ceva vreme pana se va acomoda...totul ce ne sp[ui tu e absolut firesc!..Eu ma numesc Adely..
P.S.pupam cioculetele
Da,sabina!imi pare bine!!...ma bucur daca e totul normal...desi in timpul zilei ciripeste...si azi mi-a facut putina galagie:))...doar ca as vrea sa se joace cu ce i-am luat si treaba cu clipitu si cum sta asa linistit...!!chiar acum si-a bagat piciorusu sub pene si a cascat...inseamna ca i somn?nu stiu cum sa il afc sa doarma....ca daca aude un zgomot cat de mic isi deschide ochii!!am incercat sa pun o poza dar nu am reusit
acum i-am pus si un baton sa vad daca cumva se apropie..da...nu..deloc!!asa drag mi...imi vine sa il iau,sa il mangai sa....dar asa i de frica de mine...inca:(
Da,ii este somn...Stinge-i lumina si du-l in alta camera ...(Sa nu auda nici un zgomot)
si cu sunetele acelea ciudate..ca si cum nu ar putea scoate un ciripit calumea....ca un mâţâit?mentionez ca mergea muzica si inca mai merge dar acum parca nu mai face asa!si cu scarpinatul...ar fi ceva?cam mult se scarpina sau ce face si dupaia se scutura...:)!?
acum nu mai sta doar intr-un picior...il voi pune la somn cand ma pun si eu...sper doar sa nu fac zgomote....
Nici un puiut. Sunt 21 de zile de cand cloceste si 23 de la primul ou si nimik. Va rog ajutati-ma. Ar trebui sa-mi fac griji?
miki al meu..se scarpina cu piciorusu la nari si de bara....si dupa care stranuta!!de ce oare?
simonaandreea s-ar putea ca ouale sa nu fie fertile. Sper sa nu am dreptate si sa eclozeze .. dar slabe sanse !
Dar inca le cloceste. Daca nu erau fertile n-ar fi trebuit sa le arunce?
Il mai tineti minete pe koco!!!!S-a schimbat muuult!Am comparat pozele de la inceput cu cele de acum si se observa o diferenta foarte mare!
Din perlele lui koco:
~ce face gRRRasu' ,gRRRasu'!!Pune un accent fRRRumos pe Litera "RRR"
~Iubesti uRRRatu?!
Buna! Sunt noua aici si mi-am cumparat un perus ieri. Va pun o poza aici si va rog sa-mi spuneti daca este femela sau mascul. Mentionez ca e un pui. Multumesc! :k:
KOCO e un scump..iar DDANA mi se pare ca tu ai o domnisorica foarte simpatica :perus: sa -ti umple inima cu gingasia ei.. :heart:
Multumesc,e foarte bland(a) si cuminte,dar nu prea ciripeste...ee,se obisnuieste ea,doar ce-am cumparat-o.
se va acomoda si apoi va fi mai vesela[daca am nimerit bine ca e fetita..] :perus:
Este femela categoric , sanatate si toate cele bune !
Am uitat sa mentionez ca l-am avut pe Koco la munte, si femeia aceea unde am fost cazati,a fost atat de impresionata de el:)) incat i'a cumparat o multime de jucarii"cu ocazia Craciunului";;) si cand am plecat,si-a cumparat si ea unul identic,(virgula) ca al meuu:))
Dana, mie imi pare ca e baietel. Baieteii au la cioc albastru ..... scuze daca gresesc
Bine ai venit,Dana :hug:
Mie mi se pare ca e domnisoara... :perus:
Adita -Sunt fericita pentru peruselul Koco...Recunosc ca s-a schimbat foarte tare :floare:
Dana, mie imi pare ca e baietel. Baieteii au la cioc albastru ..... scuze daca gresesc
si fetitele au albastru aproape de cioc..dar ele au alb in jurul narilor..la pui uneori e mai dificil de diferentiat... :perus:
miki :dans: :dans:
Heeei!! Eu sunt daisy dar inca nu stiu daca sunt fetita sau baietel :hihi: .
Ma puteti ajuta? :rusine:
Sunt foarte neastamparat, ciupesc tot ce-mi vine in cale si cant de dimineata de la 7 pana seara ^^ :perus:
Adaugat: 30-12-2011 21:26
Il mai tineti minete pe koco!!!!S-a schimbat muuult!Am comparat pozele de la inceput cu cele de acum si se observa o diferenta foarte mare!
Din perlele lui koco:
~ce face gRRRasu' ,gRRRasu'!!Pune un accent fRRRumos pe Litera "RRR"
~Iubesti uRRRatu?!
o doamne, ce dragut poate fi :heart: :heart: si pe deasupra mai si vorbeste : :bravo: . Si tu ce ochi ai, de milioane :hihi:
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus