11,101

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

NU inteleg comportamentul motatilor mei .... Toata vara de cand s-au cunoscut au fost dragastosi... mai mult ziua ca seara se ciupeau (cred ca de la locul de dormit), se ciuguleau, se mangaiau, se pupau, se calcau, etc. Dar de ceva timp nici nu prea se mai baga in seama... el nu prea mai face asa des triluri...e normal, comportamentul ata afectiv e accentuat aa numai in perioada de imperechere?  in rest nu se prea baga in seama?

11,102

gazelle wrote:
eufrosinela wrote:

El este noul membru al familiei smile

Uooof, ce dragalash eeee :heart:  :heart:  :heart: sa-ti traiasca si sa-ti aduca  numai veselie!

**
multumesc din suflet :*:*:* multe bucurii sa-ti aduca si tie micutul ghemotoc cu pene smile

11,103

cornhholio wrote:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NatU1932Z7g[/youtube]  asa "vorbeste" Piramidon(a) noastra smile Doar cand ii luam prietenul.

Ce dragut face!Ce s-a agitat si a vorbit Paco al meu cand l-a auzit :hihi: !

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.
Nu te vom uita niciodata Johny :cry: !

11,104

Va rog spuneti-mi si mie cate picaturi de bronchipur se pune in apa, un medic veterinar care se pricepe la pasari in bucuresti. Negri al meu respira greu si scoate sunete cand respira. cred ca a racit.:( Si pot sa ii fac si ceai de musestel parca?

11,105

Ioana,sigur trebuie sa scrie pe cutie cum se administreaza.Nu pot sa fie mai mult de 1-3 picaturi.Poti sa-i faci si ceai,musetelul e dezinfectant.Daca poti ,ar fi bine sa-i dai tu pe cioculet,sa nu astepti pana bea din recipient.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

11,106

Acu nu mai scoate sunetele acelea, am facut ceai si l-am tinut putin langa cana sa ii ajunga aburul la nasuc. Mananca,se curata... nu stiu exact ...eu initial m-am speriat dar acu nu mai pare sa aibe nimic.

11,107

buna seara ioanaa l-ai tinut cumva cu geamul deschis cns ai facut curat? caci noi asa facem si ne gandim sa nu raceasca :fluture: le dati vitamine iarna :perusi: si ce anume?daca se poate? :nimfa:
cu ocazia craciunului va uram tuturor craciun fericit , luminos si sanatos :lma:

11,108

Buna seara!

Revin cu rugamintea de a ma ajuta sa aflu daca FREDERIC al meu e baiat caci as vrea sa ii iau o fetita si sa nu gresesc.
A inceput sa mai scoata diverse sunete dar inca nu canta triluri. Are 10 - 11 luni acum dupa spusele vanzatorului., am atasat poze noi in speranta ca ma poate lamurii careva.
Multumesc anticipat si SARBATORI FERICITE!

11,109

Nu ii tin laga geam daca il deschid,  ii mut in pat si pun paturica lor pe colivie.... dar nu e cazu de asa ceva... acum nu mai are absolut nimic. Am niste vitamine de la vitacraft uleioase si le pun 2 picaturi in fiecare recipient cu mancare dupa care amestec bine cu degetul sa se distribuie vitaminele... miros a migdale. Mananca foarte mult ardei gras, morcov si mar. Ardeiul gras e preferatul lui il devoreaza, si chiar il mananca nu il rupe si il da pe jos.

11,110

Nasterea Domnului nostru Iisus Hristos sa va aduca sanatate, bucurie si pace!

11,111

cornhholio wrote:
silviu wrote:

cornhholio, spune-ne daca tipa sau canta si varsta.

Macane latra si susura, varsta undeva peste 2 ani. Tipa cand ramane singur, in rest "ciripeste" nedefinit, si face ca pisica cand scuipa daca are nervi.

La cum face in filmulet este baietel. O fetita nu poate face asa. Fluiereturile pe care le scoate el, o fetita nu le scoate.Am crezut ca este fetita la descrierea ta.Imi cer scuze ca am gresit.Cand e cu Alexeiul nu face asa? Il considera pe cel mare mai superior.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

11,112

deyseby wrote:
cornhholio wrote:
silviu wrote:

Macane latra si susura, varsta undeva peste 2 ani. Tipa cand ramane singur, in rest "ciripeste" nedefinit, si face ca pisica cand scuipa daca are nervi.

La cum face in filmulet este baietel. O fetita nu poate face asa. Fluiereturile pe care le scoate el, o fetita nu le scoate.Am crezut ca este fetita la descrierea ta.Imi cer scuze ca am gresit.Cand e cu Alexeiul nu face asa? Il considera pe cel mare mai superior.

Nu e nimic ..Se mai intampla... wink Eu am citit pe site despre  nimfe si am spus ca e  mascul :sanatate: ...Dar nu stiu nici eu multe...Cu toate ca am avut si aga si nimfe si de toate ... :hihi: Cateodata ma mai gresesc si eu in "DomeniuL" meu-Peruseii..Fiindca cu adevarat doar vom afla cand depun ouale :pup: Am scris acest mesaj fara nici o intentie...Sper sa nu va suparati si sa ma scuzati daca am gresit cu ceva :pls:

Nu e grav cand vorbesti cu peretii,e mai grav cand peretii vorbesc cu tine=)

11,113

deyseby wrote:
cornhholio wrote:
silviu wrote:

Cand e marele alex langa el nu vorbeste, ii tine trena si se freaca de el, cand ramane singur tipa/plange si arareori vorbeste/canta ca in clip

11,114

Da. Scoate cateva" triluri" pe care fetitele nu le scot. Asta era.Si avand 2 ani in care nu a depus nici un ou, trebuia sa-mi dau seama  :bang:

- Mary-

11,115 (edited by suana 27-12-2011 23:52)

Avem doua outze de la Silverina....  :wow: Poate ma pacalesc si ei de  ramanem doar cu outzele.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

11,116

wow Ramona, nu vor sa astepte pana la primavara smile)
Ai mei sunt tare cuminti. Pufi e tare rasfatat de catre Angelina, toata ziua o pune sa il scarpine in cap  smile. Dar are si ea ac de cojocu" lui, il mai trage de panute  smile  si el scoate un sunet scurt si dupa o alunga de pe bara, dar nu rezista mult fara ea si merge la ea pe bara si incepe din nou scarpinatul  :wis:. Sunt tare scumpi, sper ca la anu sa faca puiuti.

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

11,117

Si pacolini sunt nerabdatori sa faca puii,nu vor sa astepte pana la primavara nu stiu ce sa fac sa le pun sau nu ca se calca de 2 ori pe zi

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

11,118

Si ai mei se calca, dar nu le pun cuib, au timp la primavara pentru puiuti  :wis:

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

11,119

Wow :wow:  D-na Ramona,felicitari! :heart:

Nu e grav cand vorbesti cu peretii,e mai grav cand peretii vorbesc cu tine=)

11,120

Multumim.Nu cred sa fie ceva ,totusi...Nu i-am vazut sa se imperecheze.Fustangiul de Bombonel umbla tot dupa Hanny si Motzatul il ia la rost.  :hihi: Dupa cate vad,Silverina  nu sta tot timpul pe outze,deci....Asteptam primavara.

11,121

Una calda, alta rece. Of. Ce frumos era daca aveai silverini si bombonei. :iubareti:   :ou: 
Si la noi a inceput calcatul. Azi cand am ajuns acasa de la munca, am vaut ca Puf si Perluta tipau. Cand m-am dus sa vad ce au, Perluta era pe colivie si Puf lipsa , se auzea din dulap. Zic: Ce lo fi apucat sa cloceasca el noaptea si Perluta sa stea afara? Nu aveau nici un ou si ma miram cumde au depus asa repede ca abia ieri am descoperit cuibul, ca tipau de ma scoteau din casa. Cand deschid usa la dulap sa vad daca are ou, el era pe raftul 2 si scotea capul afara. Doamne cat sunt de nazbatiosi. Putea sta mult si bine daca nu tipau. Si cat de destepti sunt. Cum intram in bucatarie tipau.

- Mary-

11,122

Salutare tuturor! De o perioada nu am mai intrat dar acuma am nevoie de un sfat tongue Nimfa mea Pepito de o vreme isi petrece mult timp  in fundul coliviei sta ... si roade ziarul si sta in colt cu coada in sus si ciripeste. Asta e semn ca vrea sa se imperecheze?

Adaugat: 30-12-2011 14:05

intre timp Pepito a facut un ou ...adica Pepito e Pepita smile))

11,123

Goti wrote:

Salutare tuturor! De o perioada nu am mai intrat dar acuma am nevoie de un sfat tongue Nimfa mea Pepito de o vreme isi petrece mult timp  in fundul coliviei sta ... si roade ziarul si sta in colt cu coada in sus si ciripeste. Asta e semn ca vrea sa se imperecheze?

parerea mea este sa nu ii mai pui ziar in colivie. cerneala este toxica si nu cred ca ii face tocmai bine. pune-i prosop de bucatarie ca este absorbant.

11,124

Paco va saluta si va ureaza un dulce La Multi Ani! :nimfa:  :heart:

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.
Nu te vom uita niciodata Johny :cry: !

11,125

Si noi va salutam in anul nou.   :hug:

http://i42.tinypic.com/15btcx.jpg
http://i41.tinypic.com/2wqd7v9.jpg
http://i42.tinypic.com/14sfed3.jpg