Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Se va departa dinou mihaela111 pentru ca in timp o accepta ca partenera de viata si nu te va m-ai accepta cum te accepta acum. Dar acordandu-i atentia necesara va fi din ce in ce mai bine. !
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Se va departa dinou mihaela111 pentru ca in timp o accepta ca partenera de viata si nu te va m-ai accepta cum te accepta acum. Dar acordandu-i atentia necesara va fi din ce in ce mai bine. !
dar eu mai am cintea tot baiat....si sta cu el mereu dar tot nu sa departat de mine...:X si o bate mereu pe cinteza...
buna!!!ma numesc Mihaela..si am avut 2 si erau farte speriati de mine..dar cand a zburat fetita iam taiata aripile la baiat si sa atasat de mine...ma gandesc sa- cumpar o noua fetita..dar nu stiu dak e bn ..poate ca se va departa dnou de mine...astept sfaturi :perus:
daca vrei sa fie numai cu tine..poti sa-l lasi singur..dar ei simt nevoia sa fie cu semenii lor.[se scarpina reciproc..se mai cearta]..nu cred ca tu poti sta mereu numai cu el...dar vezi ce pareri mai vin.. :perus:
da dar daca mai iau unu mie teama ca se va indeparta de mine din nou:((:((
Salutare,
De doua saptamani am un perus.Ink este sperios, nu cripeste, ce mai...nu s-a adaptat momentan in noua locatie.Imi puteti spune si mie daca este mascul sau femela si ce ar putea fi rana de pe nas(pe partea stanga)?
Va multumesc.
Salutare,
De doua saptamani am un perus.Ink este sperios, nu cripeste, ce mai...nu s-a adaptat momentan in noua locatie.Imi puteti spune si mie daca este mascul sau femela si ce ar putea fi rana de pe nas(pe partea stanga)?
Va multumesc.
Mai degraba e ca e Inka ..(Dupa parerea mea)Este tare in varsta ...Cred ca este o rana..
Din cate inteleg tu soui ca este o ea......
Ce te face sa crezi ca este foarte batran?Eu l-am luat de la un pet shop si vanzatorul mi-a spus ca are vreo 4 luni.Ideea e ca toti perusii de acolo(vreo 8) aratau la fel...dimensiuni-colorit.Sa inteleg ca la acel pet shop era un fel de azi de batrani?
Multumesc ptr rasapuns
da are vre-un an-doi...
Sa inteleg ca de-asta este reticent la domesticire....
Da in principiu , dar daca a trait niste traume in trecut nu m-a are nici un leac de domesticire.
L-ai cumparat cu ciocul in felul asta ?
Da,asa l-am cumparat.
Mai am o intrebare?De unde va dati seama din pozele puse de mine care este varsta animalului?
Multumeeesc.
Nirolf,perusul tau sigur este un perus adult..... . Hai sa facem o comparatie.. si sa iti arat dupa ce te poti ghida . Uite puiul meu...Vezi dungulitele de pe capul sau? Cu cat sunt mai apropiate de ochi, cu atat este mai mic.. iar banutii (punctele negre ) sunt mult mai mici la o varsta frageda.
L. E: Interesul vanzatorului, este sa isi vanda marfa. Putini vor fi cei ce ar recunoaste ca vand pasari/animale batrane. Daca nu cunosti, risti sa iei pacaleala. Asa ca, cel mai bine este sa te documentezi inainte de a achzitiona vreun sufletel din pet-shop.
Sa inteleg ca imi va fi foarte foarte foarte greu sa il domesticesc.
Salutare,
Va multumesc.
perusul tau este femela si are o rana pe cioc
Adaugat: 23-12-2011 08:30
perusul meu este batran sau tanar?(cate luni are)
Adaugat: 23-12-2011 08:34
el este coco:X
Craciun fericit tuturor! :hug: va urez sa aveti parte de niste sarbatori de basm si voi si animalutele voastre
Multumesc frumos ! De asemenea pentru toata lumea >:D< !
e el si e foarte dragut :heart: are vreo 6-8 luni...deci,e tinerel...
Foarte frumos Coco :heart: am avut si eu un perus , dar a murit
el este coco:X
:heart: saracutul:(
Puiutul meu se duce... e intins in colivie pe un prosopel... :cry: :cry: Isi da ultima suflare .
Peruselul tau s-a dus ???
Nu, dar e intins pe prosopel.. isi da ultima suflare. :cry:
Micutul de el ! Nu se mai poate face nimic ? :cry:
Nu. De azi a inceput sa respire greoi... in schimb, toata ziua mi-a stat la gat.. a si mancat.. era vioi.. Nu inteleg ce s-a intamplat. Poate a racit cand am aerisit camera.. vreo 4 zile nu a avut nimic.. de azi a devenit apatic.. Nu am avut unde ma duce la un veterinar azi, ca m-as fi dus.. :cry: :cry: :cry:
Nu mai vreau nici un animalut . Se pare ca asta mi-e norocu` ...
Acum e pe prosopel in colivie... Are ceva la cloaca.. nu imi pot da seama... ma doare sufletu` sa ma mai uit la el.
imi pare extrem de rau am patit ca tine cu o perusita,si si-a dat ultima suflare la mine in mana,a fost foarte dureros! iti urez multa putere!
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus