Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Multumesc,imi poti zice Simo.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Multumesc,imi poti zice Simo.
ok si tu Marina
:hihi:
N-am de ce sa ma supar,chiar ma bucur ca va place site-ul.Si ajunge doar Ramona/Suana.Aici suntem toti prieteni. :heart:
Simo,a incaput in paharel...Ce dulce e.
Da... e o bucurie de papagal. Chiar ma gandeam sa ii zic Happy.... sau Maya.. inca nu stiu... nu am facut inca botezul.
Multumesc Ramona :pup: eu ma gandeam in seara asta sa nu mai scriu deloc pe forum, doar sa urmaresc ce se scrie, pentru ca ma simteam in plus .. cum voi va cunoasteti de atata timp pe aici
Simo e un simpatic :pup: Happy e un nume frumos Si eu as avea 2 nume pentru cel albastru ( Celeste daca e fata sau Azzurro daca e baiat
) iar pentru cel galben sa-i zic Galbenus
)
Ce parere aveti de creta scolara...? Crescatorul mi-a recomandat ca in loc de os de sepie sa pun creta.. desi nu as avea mare incredere sa fie buna.. Totusi, e un crescator ... cu o sumedenie de perusi...
D-na Simo,va primim micutul/ta cu mare placere :hug: ce de bland(a) e... :heart: cat despre creta scolara....nu am incredere nici eu in ea
ZUCCHINA..nimeni nu este in plus aici... :k: toti suntem ca o familie mare..cu pasiune comuna...animalele....asa ca oricine este binevenit..SIMONA..este un scumpel perusul tau... :perus: :pup: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6acgjgqynoQ[/youtube] chiar daca l-am pus si la nimfe..ma gandesc ca nu toti intrati si pe acolo... :ok:
Multumesc Doamna Dana :pup:
Ce mai alearga ei pe acolo
nu ai pentru ce...dana poti sa-mi spui fara alte formalitati...faza dura e ca nimful face curte perusei... :perus: :grey:
ok Si ea fuge saraca
Marina,nimeni nu e in plus aici.Suntem toti iubitori de animale si prieteni.Chiar daca unii dintre noi sunt mai vechi pe forum,asta nu inseamna ca ceilalti sunt exclusi. :pup: Prieteniile legate aici,dainuie mult timp,ne leaga aceleasi lucruri si preocupari.
Dana,ai o problema cu curtezanul..... :rusine: Cred ca o sa-ti maresti familia. :hihi:
Multumesc Ramona :pup: chiar daca sunt la inceput si nu am atata experienta in a da sfaturi sper ca intr-o zi sa pot ajuta si eu pe cineva oricum deocamdata ii am doar pe cei 2 :heart: dar daca ar fi dupa mine as avea o multime de aminale ( un husky, un bichon frise
) si multe ale animale )
Dar asta o sa se intample cand o sa stau la casa mea
pentru ca mama e alergica la caini
si abia am convins-o sa ii iau pe cei 2 perusi :heart:
buna..sper sa puteti sa ma ajutati si pe mine cu un sfat..sunt noua pe aici pe forum
am si eu un perus..se numeste pako..si astazi a avut un mic accident..si s a lovit la o unghiutza..i-a curs putin sange ..iar unghiutza sta putin intr-o parte.
a mancat dupa accident..si merge..se urca de pe o bara pe alta..dar tot ridica piciorusul... :cry: ce ar trebui sa ii fac sa ii traca???
iar daca trebuie sa il duc la veterinar..imi poate recomanda cineva unde sa il duc in Timisoara?
va rog din suflet..sa imi dati si mie un sfat :pls:
buna..sper sa puteti sa ma ajutati si pe mine cu un sfat..sunt noua pe aici pe forum
am si eu un perus..se numeste pako..si astazi a avut un mic accident..si s a lovit la o unghiutza..i-a curs putin sange ..iar unghiutza sta putin intr-o parte.
a mancat dupa accident..si merge..se urca de pe o bara pe alta..dar tot ridica piciorusul... :cry: ce ar trebui sa ii fac sa ii traca???
iar daca trebuie sa il duc la veterinar..imi poate recomanda cineva unde sa il duc in Timisoara?
va rog din suflet..sa imi dati si mie un sfat :pls:
Buna Kammellia,
Ei au in unghiute niste mici vase de sange si probabil cand s-a lovit la unghiuta a deranjat si vasul acela de sange din ea, uite aici niste detalii fyi
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:V6H40QJk32gJ:qp-society.com/qpserc/nails.html+nails+trimmed+birds+blood&cd=6&hl=ro&ct=clnk&gl=ro
este bine ca mananca si paseste, este normal sa ridice piciorusul din moment ce inca il mai doare...eu personal nu cred ca este ceva ft grav decat dc mica rana s-ar inflama...oricum du-te cu el la veterinar cat mai curand posibil ca sa te linistesti si tu si micutul tau Pako sa-ti traiasca mult si bine!
Ai putea sa ii bagi gheruta in apa oxigenata (nu alcool pt ca il va ustura) pt a preveni infectarea, uite ce am mai gasit eu pe google smile
http://www.ehow.co.uk/facts_7602455_bird-nail-infection-recovery-time.html
si dc faci asta sa ai grija sa il stergi dupa ca sa nu o "verifice" el cu ciocul apoi ...
mersi frumos..esti o draguta...o sa merg dimineata la prima ora sa iau apa oxigenata...m-as duce la veterinar..dar nu stiu in timisoara la care e mai bine...am citit pe net o multime de comentarii negative la adresa multor medici... :-<
sper din tot sufletul sa se faca bine..
mersi frumos..esti o draguta...o sa merg dimineata la prima ora sa iau apa oxigenata...m-as duce la veterinar..dar nu stiu in timisoara la care e mai bine...am citit pe net o multime de comentarii negative la adresa multor medici... :-<
sper din tot sufletul sa se faca bine..
Trebuie sa se faca bine
O metoda rapida, in cazul in care sangereaza, pentru a opri, este sa pui putina faina pe rana.
Cer si eu un sfat... sau o parere celor mai experimentati. Puiul meu, e clar, dupa cum l-am vazut eu, ca este abia iesit din cuib. Problema mea este ca ... in afara faptului ca nu se opreste din mancat, nu decojeste toate cojitele de la mei.. Poate asta afecta digestia? Se gainateaza... Putin apos gainatul.. dar culoarea este normala.Ca hrana ii dau un meniu de la Vitakraft, pentru pui.
Adaugat: 06-12-2011 16:16
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i7m-VnuwI7E[/youtube]
De la 1:04 e priceless.
Si eu as avea 2 nume pentru cel albastru ( Celeste daca e fata sau Azzurro daca e baiat
) iar pentru cel galben sa-i zic Galbenus
)
am impresia ca cel galben este baietel , iar cea albastra fetita , cel putin asa am observat din poze
Da asa cred si eu pentru ca cel galben e cel mai galagios, in schimb ea e tacuta Si mai sunt chestii de astea care fac diferenta dar sincer acum nu-mi vin in minte
Dar stiu sigur k le-am observat
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i7m-VnuwI7E[/youtube]
De la 1:04 e priceless.
Cee amuuuzant ee!!
Este foarte amzant...dar nu stiu ce poate avea ...e cam agitat sau poate o avea chef de joaca...nu prea stiu ce sa zic :sol:
offff.....zapacitu meu si a sucit un degetel.... sper sa reziste.... imi doarme in palma...si scrasneste din cioc :cry:
uff saracutul ... insanatosire grabnica :pup:
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus