2,676 (edited by suana 01-12-2011 19:51)

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

Andreea e in perioada de calduri.Cat ii tine nu pot sa-ti spun exact.Si Alexi are perioade cand se face barcutza,asta insemnand ca doreste companie.Cel mai bine ar fi sa luam cate o pereche,insa....si noi ne gandim serios la asta.
Anamaria,de cand am papagali si am fost racita nici unul nu s-a imbolnavit.E bine insa sa evitam pupacitul si sa fim spalati pe maini cand umblam la ei.
Multumesc Denisa.Avem niste copilasi super toti.  :heart:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

2,677

:pup: mersii suana pentru sfat, eu l.am pupacit ca nu ma pot abtine, dar o sa tin cont cand sunt racita nu il mai pupacesc si o sa turbez de necaz  hmm mersii pupam alexii

2,678

Craciunitza mea...  :heart:
http://img546.imageshack.us/img546/9505/1zqfe11v11.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

2,679

frumoasa alexii ,m.am indragostit eu de ea , dar masculii cum or fii? dragoste la prima vedere  smile va pupik cioculete .Astazi la noi se aprind beculetele si bradul in tot orasul  wink o sa fie superb  :sanatate:  :pup:

Adaugat: 02-12-2011 16:36

polii meu

Adaugat: 03-12-2011 12:28

piciu

2,680 (edited by suana 03-12-2011 12:55)

Frumoase pozele... :heart: Si mie imi place tare mult sa editez fotografiile.Avem animaluzte scumpe care le infrumusetzeaza.  :pup:

2,681

micul tamplar papa grapefruit

2,682

E foarte dragut "tamplarul"tau :pup: Se vede ca e foarte fericit! :hug:

Nu e grav cand vorbesti cu peretii,e mai grav cand peretii vorbesc cu tine=)

2,683

Acum daca am invatat sa fac poze va inebunesc cu ele , sper sa nu va deranjeze,polii meu de 1000000000000000000 ori  smile va pupik si va doresc o seara frumoasa si voua si la copiii vostri cu cioculete mari si mici  :sanatate:  :nb:

2,684

fetitsakuokikaprui wrote:

Uite acum este in culmea fericirii tongue

2,685 (edited by suana 03-12-2011 21:45)

S-a deschis sezonul de iarna si al sarbatorilor magice.Ce bine  sa putem pune atatea  poze frumoase cu ,,copilasii'' nostri.  :heart:

2,686

dragostea asta...

2,687

cornhholio wrote:
fetitsakuokikaprui wrote:

Uite acum este in culmea fericirii tongue

Da... :hihi: noi ne alintam cu pomelo si cocos :blb:

cornhholio wrote:

dragostea asta...

Da,face minuni dragostea :heart: ce scumpici sunt..

2,688

Ce scumpi sunt amandoi... :heart:

Adaugat: 04-12-2011 21:07

Mosu' a trecut si pe la noi.Pupici si o seara frumoasa.  :pup:

2,689

salut, suntem noi pe acest forum si speram sa ne primiti cu drag. Am si eu o minunatie de fetita THEO de 1 an si 8 luni (are inelus). Este o super dulcica si, in acelasi timp, o nebunatica. Intelege tot ce vorbim cu ea, cand vrea, face ce ii zicem, dar nu vorbeste (o avem de 1 an). Nu ma pot plange ca roade prin casa pentru ca are jucarioarele ei (masinute, papusele, avioane etc.). Cu mancarea, ce sa zic, este foarte pretentioasa. Sper ca ne-am facut introducerea bine. Cu speranta ca ne veti accepta ne luam ramas bun

Adaugat: 07-12-2011 10:14

Si inca ceva. Cand vede aparatul de fotografiat, trece in pozitia de diva. Ii place foarte mult sa i se faca poze

2,690

Bine ati venit.  :hug: Ma bucur sa ca ni se alatura tot mai multe frumusetzi.Parca ar fi tiza Alexei,ma refer la jucarii,ca nu roade decat ale ei,ii place sa fie pozata si papa numai bunatatzi.E o frumoasa Theo,sa-ti traiasca.

2,691

Iti multumim Suana pentru primirea calduroasa. Te saluta Theo care acum este agitata ca nu o las la baie

2,692

Veronica ,bine ai venit in "familia " Latifa :hug: Theo e o draguta,ii sarutam cioculetul....D-na Ramona,o sarutam si pe Alexi,si ii uram o viata numai cu bunatatsi :heart:

2,693

Va multumim, tuturor, pentru caldura cu care suntem primite printre voi.

2,694

Ola tuturor scuze ca nu am mai intrat de mult ,bun venit veronica , sa.ti traiasca verdeata este o scumpa,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si sa va dau o veste minunata , mie mosu mi.a adus in dar un bebe , adica voi avea un bebe sunt atat de fericita ...... sper sa fie bine pana la capat, si sa stiti ca si daca voi avea un bebe polii ramane copilul mareee in casa  smile oricum nu il vom neglija va avea grija de bebe o sa.i cante probabil de noapte buna :hug:  :pup:

2,695

Multumesc Ana Maria. Sunt convinsa ca esti foarte fericita. Iti doresc tot binele din lume, atat tie cat si bebeului. THEO iti multumeste pentru complimente

2,696

le-am construit un "mini" playstand, cu ocazia asta nu mai varsa hranitorile cand se plictiseste smile

2,697

veronica ,nici polii nu vorbeste gungureste si are 10 luni bine de 5 este la mine .dar nu imi pierd speranta .ca intr,o buna zii isi va da drumul sunt sigura ,la fel si fetita ta
va pupik cioculetele si va doresc o seara frumoasa la toata lumea  :pup:  :sanatate:  :nb:

2,698

Salut Ana Maria, THEO are 1 an si 8 luni si nu vorbeste, dar asta nu ma face sa o iubesc mai putin. O adoram, atat eu cat si intreaga familie. In schimb eu mi-am pierdut speranta ca va mai vorbi. Multi pupici de la mine si THEO

2,699

Dupa atatea asteptari vreau sa va anunt ca saptamana viitoare vor veni alexeii cei mult doriti.  :hug:
La noi va veni Mos Craciun cu Lord si Lora.
:bravo: 
Sunt tare fericita.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

2,700

Ce vesti minunate  :bravo:  Anamaria si Mary,mosul s-a gandit ca meritati din plin ceea ce va doriti.Sa fie intr-un ceas bun,Anamaria si sa ai grija de tine,acum suntetzi 2.  :heart:
Mary ,incape mosul pe horn cu frumosii?? :hihi:  :pup: