2,651

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

mersii suana de raspunsuri te pupik , nu am vorbit personal cu ea la telefon ci pe mail , o sa va tin la curent va pupik

Adaugat: 28-11-2011 17:40

da ii da pe toti , numai ca eu vreau unul nu pe toti  smile

2,652

anamarialaura wrote:

mersii suana de raspunsuri te pupik , nu am vorbit personal cu ea la telefon ci pe mail , o sa va tin la curent va pupik

totusi e ceva dubios, suntem invatati in romania doar cu hoti si profitori deci bate putin la ochi. Cel mai bine ar fi sa mergi tu acolo sa iei papagalul, asta binenteles dupa ce vorbesti cu femeia la telefon si clarificati tot smile

Adaugat: 28-11-2011 17:43

anamarialaura wrote:

da ii da pe toti , numai ca eu vreau unul nu pe toti  smile

Daca e asa cum zici, vin si eu sa iau unu big_smile

2,653 (edited by suana 28-11-2011 17:48)

Ce dragutz e filmuletzul.Motzatul sta la coada... :hihi:

Da,mie mi se pare tras de coada anuntul.Vorba ta,la pretul asta iau si eu unul,ca vad ca are destui.Sa ne tii la curent Anamaria.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

2,654

oricum daca vb cu ea la telefon va zic urgent , daca vreti si voi sa vedem, ca i.am trimis mail acum sa.mi trimita adresa si nr de telefon a iei sa vb cu ea, si poze bineanteles cu baietelul, tongue , cum primesc mailul maine va anunt va puoik cioculetele si va doresc o seara placuta  :pup:  :sanatate:

2,655 (edited by george89 28-11-2011 19:59)

anamarialaura wrote:

suana doamna este de la mircurea ciuc  tongue oleu ,nu stiu care este baietelul , ea zice  ca sunt sanatosi ii da ca nu poate sa.i mai tina din cauza sanatatii, zisa ca platesc eu doar transportul care este 300 de euro, ca asa ii da la donatie ,oricum vad ca sunt frumosi foc si arata destul de bine  big_smile

pai cum sa fie transportul 300 E, asta e prea de tot. Si dupa cum ai scris ca ii doneaza, atunci poti merge dupa el, si nu mai platesti transportul.  :sol:  Daca e asa cumpar si eu unul  :wis:

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

2,656

Anamarialaura grija mare sa nu dai avans pt transport sau ceva de genul! Nici pozele nu mi se par din ro s-ar putea sa ma insel dar eu era sa o patesc cand cautam un mini yorkshire terrier pe net si am dat peste niste sarlatani insistenti care si-au dat seama cat de mult imi doream un yorkie
Whiskey e un scump si nimfa la fel smile

:heart: Copiii mei:  Alexa si Paco Marele Alex, :nimfa: 2 Nimfe Pusi si Kiki , :iepure:  2 iepurasi Maxi si Mitzi, o veverita siberiana cu dungi Del, :caine: Tori mini yorkshire terrier :floare: 2 :hamster: :hamster: hamsterici Lilo si Stitch

2,657

fetelor buna am revenit cu stiri, doamna cica este din CAMERUN cred ca asta este pe undeva prin africa nu?si cica ea nu vrea bani, doar platesc transportul si taxa de livrare , i.am zis ca nu.i dau nici un ban pana nu vad pasarea , astfel nu trimit nimic,,i.am explicat cum stau lucrurile si daca vrea asa bine daca nu nu.oricum ce frumosi erau  tongue in fine poate o sa.mi cumpar mai tarziu unul daca gasesc mai ieftin ca sunt prea frumosi

2,658

anamarialaura wrote:

fetelor buna am revenit cu stiri, doamna cica este din CAMERUN cred ca asta este pe undeva prin africa nu?si cica ea nu vrea bani, doar platesc transportul si taxa de livrare , i.am zis ca nu.i dau nici un ban pana nu vad pasarea , astfel nu trimit nimic,,i.am explicat cum stau lucrurile si daca vrea asa bine daca nu nu.oricum ce frumosi erau  tongue in fine poate o sa.mi cumpar mai tarziu unul daca gasesc mai ieftin ca sunt prea frumosi

Gasesti anunturi de donatii Ara si nu numai, postate de diversi camerunezi/italieni/ciobani si alte natii straineze, scrise in romana pocita, cu texte similare la ce ai gasit tu.

Daca te uiti mai bine la poze, papagalii sunt pui aflati intr-o crescatorie (uite unitatea de I.C.U) si incubatoarele tongue

2,659 (edited by suana 28-11-2011 22:47)

Da si uite asa fac unii bani,prin inselatorie.... :furios:  Ti-am spus ,papagalii astia,mai ales cei rari si mari nu se vand deloc ieftin.Un sulphur crested cum sunt cei din poza costa  undeva pe la 1200-1500 de euro.Daca vrei sa iei unul tot mare poti sa iei legatura cu Alexandra sau Oti,sunt din Timisoara respectiv Arad si au exemplare superbe,crescute asa cum trebuie.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

2,660

da suana dar nu la pret de avioane este scump , mai ieftin ca nu.mi da sotul atatia bani pe bune cat mi.asi dorii eu ma scoate cu ei afara  smile

2,661

Da niste sarlatani, oricum vor insista ai vezi si iti vor da si numar de cont , sa nu dai nimic si daca e vb de 10 euro!

:heart: Copiii mei:  Alexa si Paco Marele Alex, :nimfa: 2 Nimfe Pusi si Kiki , :iepure:  2 iepurasi Maxi si Mitzi, o veverita siberiana cu dungi Del, :caine: Tori mini yorkshire terrier :floare: 2 :hamster: :hamster: hamsterici Lilo si Stitch

2,662

anamarialaura wrote:

da suana dar nu la pret de avioane este scump , mai ieftin ca nu.mi da sotul atatia bani pe bune cat mi.asi dorii eu ma scoate cu ei afara  smile

Orienteaza-te spre alt tip de papagal. Ca exemplu Jako invata mai multe si e mult mai ieftin (da, stiu ca e urat tongue). Si nu este singurul smile

2,663 (edited by suana 28-11-2011 22:59)

Un Ara bland si pupacios este la 2000 de euro.Are prietena mea,este superb.Poti sa consulti ,,lista'' cu papagalii pe care-i au Alexandra si Oti si poate gasesti ceva care sa corespunda.Asta e,nu sunt ieftini pentru ca e si munca multa pentru ei.Jako se invarte cam pe la 1000 de euro,depinde.

2,664

ok fetelor unde gasesc lista aceea de car vb suana si va multumesc pt sfaturi va pupik dulce

2,665

anamarialaura wrote:

ok fetelor unde gasesc lista aceea de car vb suana si va multumesc pt sfaturi va pupik dulce

uite aici, de ex: http://www.papagali-blanzi.ro/

sau http://www.pasari-exotice.com

2,666

da clar e teapa cu CACADU!si eu inainte sa il cumpar pe micul meu alex am tot trimis emailuri la multi si era vorba de doi jako ca ii doneaza si era tot din cameron dar sa trimit eu 300 avans!oamenii sunt nebuni si tepari!nu trimiteti niciodata avans ca e teapa!

2,667

papagalul horor tongue

2,668

va multumesc pentru sfaturi si ca sunteti draguti  smile nu trimit nici un ban i.am zis ca nu platesc nimic in avans , platesc cand ajunge pasarea la mine sau unde trebuie sa ma duc sa o iau atunci platesc ,va multumesc mult pentru sfaturi si va pupam cioculetele anamaria si polii  :pup: si va dorim o seara frumoasa :sanatate:

Adaugat: 29-11-2011 22:25

cornhholino jako nu este urat este simpatic  tongue ma rog nu ca marele alex pentru ca este gri , este si el destul de scump , eu vroiam kakadu din cauza motului este deosebit zici ca sunt imparati sau printese  smile , poate o sa.mi conving sotul si in viitorul apropiat poate o sa.mi ia de ziua mea  :heart: si o sa fiu f fericita va pupik si mersii de sfat  :pup:

2,669 (edited by suana 30-11-2011 12:18)

Alexi va ureaza o zi frumoasa si va pupa...  :pup:

http://img259.imageshack.us/img259/3484/1zqfe11l11.jpg

Uploaded with ImageShack.us

2,670

Si noi pupam Alexi Craciunita!  :pup:

2,671

Si noi o pupam pe Alexi frumusica :heart: Cea mai minunata :floare:

Nu e grav cand vorbesti cu peretii,e mai grav cand peretii vorbesc cu tine=)

2,672

si polii pupa pe alexii craciunita este superba va pupam cioculetele la toti  :pup:  :sanatate: si va dorim o seara frumoasa

2,673

e frumoasa foc alexi....pupam cioculetul!
suana ii faci niste poze superbe!

Max-aratinga nanday

2,674

buna tuturor. am revenit dupa o lunga perioada.... cand e perioada  de imperechere la marele alex? toty al meu a innebunit...cat timp e liber sta pe cosul de vase in bucatarie si se uita intr-un capac de oala de inox(daca nu are capacul tipa sa il pun)si vorbeste cu reflexia lui si da din cap parca danseaza si regurgiteaza si hraneste capacul........ apoi se duce pe blatul mobilei si trebuie sa ii pun capacul pe blat si o carpa de bucatarie langa capac, se suie domnul pe carpa si incepe acelasi ritual ,dar mai da si din picioare pe langa celelalte manifestari....apoi se suie pe capac  si ia intre picioare manerul de care ridici capacul si incepe sa se frece de el,toata treaba asta dureaza 2 ore..... si sta si se freaca de el pana il iau si il pun in colovie. oare cand ii trce?

Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun.

2,675

ola andreeacucu nu stiu ce sa.ti zic daupa ce spui tu ,eu cred ca o fii  tongue , nu stiu sigur ,asteapta pana iti raspunde suana cred ca ea se pricepe mai bine la ei .

Apropo am voie sa ii dau lui polii papaya , de mango am citit ca are voie dar de papaya nu am vazut ,va pupik cioculete :sanatate:  :pup:

Adaugat: 01-12-2011 16:41

a suana sau cine se pricepe daca noi suntem gripati , puiutii nostrii pot lua raceala de la noi daca ii pupam? hmm