2,626

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

Cat de frumoasa si scumpa este  Alexi ! Atmosfera aceasta feerica si unica de sarbatori ! Foarte frumoase aranjamentele ! :pup:
Iunia foarte frumos si harnicut Paco .
Pupam cioculetele ! :pup:

comorile mele : felix - labrador retriever :heart: Albert - bichon maltese :heart:-Simina-

2,627

ola eu acum venii acasa si polii meu rata programul de zbor, saracutul cat mo fii asteptat , il acoperii copilul ca cica tipa intruna si nu mai suporta si nu il mai trezii sa nu il zapacesc  hmm cu toate ca imi venea sa ma duc la colivie sa il descopar ca nu il giugiulii eu de noapte buna , dar nu ma dusai ma abtinui se culca si el mai devreme cu o jum de ora ora lui fii 7.30 dar abia astept sa vina maine sal pup de il albesc pe ingerasul meu rasfatat pupik cioculetele :pup:

Adaugat: 26-11-2011 19:23

iunia eu pun mana pe el cand il prind si il pup de il albesc ne giugiulim in oglinda numai ca nu vb inca gunguneste ceva ce numai el stie si ma amuza rau , nu mai este asa de rau cred ca sa invatat cu programul nou tipa cand vine ora de culcare adica 7.30 , in rest dupa plimbare se joaca vorbeste singur si doarme , numai ca nu vrea sa stea pe deget dar cred ca o sa stea si acolo,stii cum vreau eu sa invete intr.o zii cat altii intr.un an parca nu sunt normala , il am de 5 luni si eu vreau prea multe de la el acum mi.am dat seama ce cretina sunt dar o sa invete iubitul meu ca doar este baiat destept  tongue  smile va pupik

2,628 (edited by iunia_iunia 26-11-2011 19:59)

Anamarialaura sigur va invata el sa fac de toate dar cu incetul  smile
Va pun poze noi cu indragostitii mei ,i-am cam deranjat ca dormeau dar vroiam sa-i prin impreuna,uitati-va la Alexa ce suparata e,mai are un pic si ma ataca smile
Ciocul lui Paco e cam urat dar nu ma mir la cat roade la copacul ala.....

Adaugat: 26-11-2011 19:49

smile  smile Dragostea pluteste in aer !!!!
Rectific Alexa si Paco!!!

:heart: Copiii mei:  Alexa si Paco Marele Alex, :nimfa: 2 Nimfe Pusi si Kiki , :iepure:  2 iepurasi Maxi si Mitzi, o veverita siberiana cu dungi Del, :caine: Tori mini yorkshire terrier :floare: 2 :hamster: :hamster: hamsterici Lilo si Stitch

2,629

anamarialaura wrote:

tongue a am uitat sa va intreb de ce polii nu se urca pe deget sa stea pe deget numai in cap se urca cand ii spun sus mama se urca in cap pe mana nu sta deloc sau pe umar,si daca ii dau degetul ma cam ciupe bine  wink cred ca trebuie timp nu eu il am de 5 luni este putin nu cred ca trebuie mai mult timp sa se acomodeze bine, una doua in capul meu a si mai pune cand ne iubim in oglinda doar atunci sta pe mana asa nu vrea deloc si nici mangaiat nu vrea sa.l mangai, il pupacesc si il mangaii atunci cand il prind sa il bag la colivie doar atunci cand il prind il giugiulesc de il albesc si sta saracutul vorba lui barbatemeu lasa.l ca il albesti  smile a si vreau sa va spun ca sa acomodat cu programul nu mai tipa  big_smile este linistit cred ca stie ca nu mai are voie toata ziua afara decat dim o ora si seara inca una pe  bune si.a revenit si dorm si eu mai mult, colivia o acopar toata pana jos si doarme si el cat dorm si eu nu face galagie deloc eu o lasa jum descoperita sii omuletul cobora jos si incepea circul ,va pupik si va multumesc ca sunteti alaturi de mine si ca.mi dati sfaturi ca altfel nu stiu ce faceam cat de mult il iubeam poate il dadeam dar acum nu il mai dau ca sa facut cuminte verdeata mea l.asi iubii intruna numai ca nu sta  :furios: popik

Doamneeeee, cum poti sa scri atata fara punct sau virgula?

2,630

Ete ca nu am pus punct si virgula data viitoare o sa pun .Special  pentru tine wink
Poate intelegi

2,631 (edited by suana 26-11-2011 21:03)

Ce-i aici ,topic pentru marele alex sau pentru observatzii??Cui nu-i place sa nu-si piarda timpul citind ...Exista dialecte si suntem oameni din diferite regiuni ale tarii,unde se vorbeste diferit.Asta inseamna consideratie si respect  fata de semeni.
Iunia,ai deranjat iubaretzii de la somn.... :nani: Poate o sa ai si puisori,la primavara....  :hihi:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

2,632

Ce sa faci suana asta este poate am mai gresit la scris , dar cine stie sa citeasca intelege ,cine nu se chinuie , va doresc o seara placuta .
Scris frumos  :pup:  smile

2,633

Am crezut ca ne laudam alexeii acum nu ca ne corectam , littlebig cand va scrie in regulament Latifa ca trebuie sa folosim punctul si virgula pana atunci scriem cum putem!
Ramona sper sa faca oua si sa am puiuti SPER!!! Pupici
Maya multumin de laude :pup:

:heart: Copiii mei:  Alexa si Paco Marele Alex, :nimfa: 2 Nimfe Pusi si Kiki , :iepure:  2 iepurasi Maxi si Mitzi, o veverita siberiana cu dungi Del, :caine: Tori mini yorkshire terrier :floare: 2 :hamster: :hamster: hamsterici Lilo si Stitch

2,634 (edited by suana 26-11-2011 21:02)

Multumim la fel.Pupam cioculetzele.Nu lua in seama  mesaje care nu au de-a face cu ceea ce scriem si simtim noi pentru animalutzele noastre.Eu iti inteleg exuberantza pentru ca stiu cum e sa te bucuri de momentele speciale alaturi de ei,si nu numai,de prezenta lor zi de zi.  :heart:
Ai dreptate Iunia.Exista si persoane care nu sunt in tara,si mai gresesc; limba noastra comuna este iubirea pentru animale.  :heart:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

2,635

Littlebig anamarialaura a folosit virgula de cate ori a fost nevoie . Nu trebuie sa fii atat de indignat . 
Ce frumos stau acolo indragostitii si ce fetita cuminte este Alexi ! :pup:

comorile mele : felix - labrador retriever :heart: Albert - bichon maltese :heart:-Simina-

2,636

fetelor , ce ziceti , daca iau un kakadu credeti ca polii s.ar obijnuii cu el?sau nu? tongue , m.ar bate gandul sa.mi iau unul dar nu stiu ce fetita sau baiat?polii este barbatel, ce ziceti ? :wis:

2,637 (edited by suana 26-11-2011 22:02)

Atata timp cat nu e perechea lui nu e nevoie sa fie neaparat opozant.Papagalii socializeaza si le place sa traiasca in grupuri.Insa va avea nevoie de voliera separata.Am o prietena,activa si aici pe forum(anszi) care are mai multe specii-mare alex,jako,baraband-fiecare cu treburile lui.

2,638

si se inteleg bine nu?daca o sa.mi cumpere sotul si mie unul mi.l imaginez pe polii cand so infuria kakadu la el cum o face  smile cand ii vede motisorul ala mare  big_smile poate o fii gelos pe mine pe urma , dar nu cred , ca o se le dau atentie la amandoi odata  :pup: oricum va anunt fetelor daca imi iau , sa ma acomodez bine cu polii cu tipatul , ca daca sunt 2 este s mai mare galagia sigur  big_smile ,sa vedem ma indragostii de motul lor pe bune va pupik

2,639

Cateodata nu se inteleg alexeii intre ei , eu am trecut prin asta , au atatea in comun si totusi fiecare are personalitatea lui  DAR uite ca Alexa mea accepta orice pasare si nu ataca.
Cred ca incet devine o "boala" si eu as vrea tare mult sa-mi iau un Ara si tot o sa-mi iau :hihi:  si Kakadu e superb,am vazut unul la o expozitie aici ,avea 15 ani si proprietarul a zis ca a avut 15 stapani saracul sad  era superb si foarte mare! Am intrebat de pret si a zis ca nu l-ar vinde pt nimic in lume dar ca pretul lui ar fi undeva la 3000 €

2,640

Anamaria,cei care sunt in poza pusa de tine sunt :Major Mitchell Kakadu,si cum spunea si Iunia sunt foarte scumpi si destul de mari.Nu stiu la noi in tara cine are.
Cel de care spunea Noemi sunt Galah.
Toti sunt deosebiti.

2,641

asa se zice?nu stiam ,mersii se sfat , oricum si albi sunt frumosi sunt deosebiti ,am trimis mail la cineva de la miercurea ciuc sa vad ce zice daca mai este valabil anuntul sa vad ce pret are si va zic cum aflu imediat,iunia imi vine sa rad de tine cu ara  big_smile oleu ca.i mare rau , mai mare decat kakadu , dar oricum este superb maree asa va pupik ma uit pe you toube de 2 ore la inregistrari  cu papagali nu sunt normala si mi.e somn de mor m.am indragostit de ei pe bune fetelor

2,642

Toti din familia kakadu,motztatii,sunt deosebiti.Si eu ma uit de multe ori pe youtube la nazdravaniile altora.

2,643

va pupik fetelor ma bag la somnic noapte buna si va doresc vise placute , eu sigur visez kakadu in seara aceasta va pupik :nb:  smile

2,644

dupa acest moment intra si Whiskey la colivie smile p.s. daca papagalul nou venit este pui, se vor intelege foarte bine, daca este adult o sa ai scandal si pt cel mai mic v-a fi dureros...

Am luat un micul alex pentru cineva, si a stat 2 zile la noi . S-au batut ca dracii pana a trebuit sa il pun pe nou venit la cotet sad

Adaugat: 27-11-2011 01:42

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XBWjTSp4KZc[/youtube] mici paraziti cu noi la masa big_smile

2,645

ola fatelor vreau sa va zic si sa va cer parerea, am gasit kakadu , este alb, femeia vrea sa.l dea ca nu se mai poate ocupa de el , a avut un accident  si nu mai poate merge costa dor 300 euro , platesc transportul de la miercurea ciuc pana la mine, voi ce ziceti sa fac , daca o fii bolnavior sau o avea ceva ?uitatii sunt mai multi,daca vor suferii dupa stapan si moare sad

2,646 (edited by suana 28-11-2011 17:16)

In poze sunt mai multi.Nu stiu care din el este?! De la Miercurea-Ciuc,zici ca e.Nu mi se pare scump deloc.Ar trebui sa iei legatura cu ea sa-ti trimita poze recente sau un filmuletz sa vezi in ce stare e.Sau sa faci un drum sa-l vezi.Daca gaseste iubire si dedicatie la noii stapani se va acomoda.

2,647

suana doamna este de la mircurea ciuc  tongue oleu ,nu stiu care este baietelul , ea zice  ca sunt sanatosi ii da ca nu poate sa.i mai tina din cauza sanatatii, zisa ca platesc eu doar transportul care este 300 de euro, ca asa ii da la donatie ,oricum vad ca sunt frumosi foc si arata destul de bine  big_smile

2,648 (edited by suana 28-11-2011 17:24)

Sa nu dai nici un ban in avans.Un kakadu din asta fara 50 de milioane nu se vinde....Sa nu fie vreo cioaca.Nu da nimeni degeaba papagali asa frumosi.

2,649

poi nu dau banii in avans ca ea zicea ca platesc la livrare adica cand ii primesc doar nu ii trimite cu curierul smile stiu ca sunt scumpi dar daca nu mai poate sa.i tina ......astept poza cu baietelul  tongue , imi doresc mult dar pe o parte mi.e si frica de galagie mare , ca atunci vor fii 2 nu unul , doar ce l.am obijnuit pe polii cu programul dar acum cand va venii si al doilea cum o sa fie .... smile cred ca plec de acasa  smile sau poate se vor intelege perfect si atunci va fii ok ca vor vorbii ei intre ei  :bravo:   :iubareti: sunt curioasa sa vad cati ani are ca luni nu cred ca sunt destuli de mari nu ,daca au peste 3 ani ce sa fac sa.l iau?

2,650

Vezi ce poza sau film iti trimite.Ai vorbit cu ea personal?Eu vad mai multi in poze,ii da pe toti???Nu va fi usor,e mult mai mare ca un alex,nu la lungine,coada e lunga la ei,dar sunt de talie mai mare.