3,451

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

Ti-a spus adevarul cine ti-i l-a vandut.

3,452

ma bucur mult daca .. acum mai ramane sa vedem daca apare gulerul sau nu .. mi-au spus ca e baiat dar cine stie...

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

3,453

tomanicoleta wrote:

ma bucur mult daca .. acum mai ramane sa vedem daca apare gulerul sau nu .. mi-au spus ca e baiat dar cine stie...

Nu poate sa-ti garanteze ca e baiat, al meu e cam de aceeasi varsta cu al tau si inca nu i-a aparut gulerul desii indeplineste conditiile de a fi baiat, e vorbaret are putin format gulerul isi deschide aripile in forma unei inimioare, etc. insa nici eu nu pot fi sigur daca este sau va fi baiat decat dupa 3-4 ani cand ii va aparea gulerul sau nu dar, daca-ti permiti un test adn poti afla si mai repede  smile

3,454

Nu poate sa-ti garanteze ca e baiat, al meu e cam de aceeasi varsta cu al tau si inca nu i-a aparut gulerul desii indeplineste conditiile de a fi baiat, e vorbaret are putin format gulerul isi deschide aripile in forma unei inimioare, etc. insa nici eu nu pot fi sigur daca este sau va fi baiat decat dupa 3-4 ani cand ii va aparea gulerul sau nu dar, daca-ti permiti un test adn poti afla si mai repede

si al meu are un pic de nergru dar putin vizibil asa pe sub cioc si un verde foarte deschis in spate o dunga mai groasa.. si la fel si el indeplineste conditiile dar cine stie,vom descoperi in viitor.  cu adn-ul nici nu-mi permit si cel mai important e ca nu vreau sa-l stresz ca si asa e destul de agresiv de nu-l pot atinge..   al tau vb,poti sa-l mangai?vine pe mana,umar ceva? ms

3,455

Vine la mine cand ii spun, intra in cusca cand ii spun spune "ce face baiatu" "ce faci" si "taci" dar destul de stalcit, dimineata spune mai corect, de mangaiat nici eu nu pot, ma mai lasa sa-l pup pe cioc dar si atunci trebuie sa am grija sa nu ma capseze ca mai are momente.

3,456

Vine la mine cand ii spun, intra in cusca cand ii spun spune "ce face baiatu" "ce faci" si "taci" dar destul de stalcit, dimineata spune mai corect, de mangaiat nici eu nu pot, ma mai lasa sa-l pup pe cioc dar si atunci trebuie sa am grija sa nu ma capseze ca mai are momente.

eu mai am de lucru..sper sa reusesc. am vazut k si el se intinde cu ciocul printre gratiile custii dar imi e frica sa ma apropi  sa-l pup  ca sa nu ma muste,ca de mani ma musca cum prinde ocazia ..
cred k esti unul dintre mandri detinatori de micul alex .. felicitari

3,457

Sunt altii care reusesc sa faca si mai multe cu ei, eu nu am avut insa foarte mult timp pentru el.

3,458

Buna ziua. Este o problema daca las "copilu" singur acasa de la 7 pana pe la 17. Sufera? Are nevoie de companie mai mult timp? Vorbesc in permanenta cu el cand sunt acasa, ii dau drumul sa zboare, i-am luat jucarii. Nu imi permit sa iau inca un micul Alex, dar stiu ca nu prea se impaca sa stea cu alte rase (o nimfa de ex) in colivie. Ce ma sfatuiti sa fac pentru ca nu vreau sa il chinui. Multumesc frumos!

3,459

Buna ziua. Este o problema daca las "copilu" singur acasa de la 7 pana pe la 17. Sufera? Are nevoie de companie mai mult timp? Vorbesc in permanenta cu el cand sunt acasa, ii dau drumul sa zboare, i-am luat jucarii. Nu imi permit sa iau inca un micul Alex, dar stiu ca nu prea se impaca sa stea cu alte rase (o nimfa de ex) in colivie. Ce ma sfatuiti sa fac pentru ca nu vreau sa il chinui. Multumesc frumos!

sa incerci sa-i lasi un tv sau un radio aprins ca el sa auda vorbind . ei in general sufera cand sunt singuri dar daca nu este alta alternativa trebuie .

3,460

poze noi cu scumpetea mea

Max-aratinga nanday

3,461

D-na Denisa... :bravo: Ce scumpete ...e cu adevarat o scumpa(un scump :rusine: )va-ti reantors pe forum?(Ca de cand am venit pe forum...[aproape de o luna...] nu v-am vazut activand :hihi: ...)

Nu e grav cand vorbesti cu peretii,e mai grav cand peretii vorbesc cu tine=)

3,462

Multumim pentru aprecieri ..nu am plecat nici un moment de pe forum doar ca nu am mai avut asa mult timp sa scriu dar am urm?rit tot ce se întâmpla.e b?uturi sculptura mea dupa gulerasul negru care se tot formeaz? din vara. Pupam cioculetele!

Adaugat: 26-11-2011 18:16

Scuze am scris greșit am vrut sa zic ca e baietel scumpetea mea dar iPod-ul meu vad ca are scăpari de personalitate la tastatura.

Max-aratinga nanday

3,463

Denisa e un baietzel frumos.Ne bucuram sa-l vedem.  :pup:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,464

buna tuturor. am tot citit pe net ca in afara de meniu spercial pt papagali li se mai pot da niste asa zise ``pelete`` sau ceva de genul .. intrebarea mea este ce sunt aceste pelete si daca stiti de unde se pot achizitiona?

3,465

Acel meniu special sunt peletele, eu de exemplu la al meu ii dau de la padovan, mancare pentru papagal de talie mare si are acolo arahide, banane uscate, diferite cereale sau vitamine si altele.

3,466

Bună seara...
Incerc să adaug şi eu o poyă cu Rocco, liber în cameră...
Vreau să vă spun că prinderea lui e o aventură... I-am dat drumul până acum de vreo 4 ori... O dată m-a ciupit de deget...vai!!Dar l-am iertat că el este un drăgălaş...
Il prind cu o cârpă dintr-un material moale, iar el caută efectiv pielea ca să ciupească...
Astăzi chiar l-am fugărit...Am vrut să-l prind mai devreme, dar până nu s-a întunecat afară nu am avut nici o şansă... Şi mi-e tare milă de el că se loveşte prostuţul de geam, de perete...că nu mai vede bine... dar trebuie prins deoarece noi mai avem şi 2 motănei cam vânători şi nu ne riscăm...Şi l-am mângâiat pe cap, în timp ce el, bineînţeles, căuta să mă ciupească...
In rest, s-a acomodat bine...sunt 3 luni de-acum...dar nu ştiu încă cum să procedez mai bine să se obişnuiască cu noi...dacă e liber şi mă apropii uşor de el cu ceva bun, serveşte din mână...nu e foarte sperios...
   E şmecheraş...ieri, de exemplu, a intrat în colivie şi mânca...eu mă apropii uşor, zicând că e momentul să-l prind...de unde... pe măsură ce eu mă apropiam, el se căţăra pe gratiile coliviei, astfel încât când am ajuns eu era deja deasupra...
  Ce să vă mai spun? Aştept oricând sfaturi de la voi... Mulţumesc şi o săptămână uşoară tuturor...

3,467

mihaipetrino wrote:

Bună seara...
Vreau să vă spun că prinderea lui e o aventură... I-am dat drumul până acum de vreo 4 ori... O dată m-a ciupit de deget...vai!!Dar l-am iertat că el este un drăgălaş...
Il prind cu o cârpă dintr-un material moale, iar el caută efectiv pielea ca să ciupească...
Astăzi chiar l-am fugărit...Am vrut să-l prind mai devreme, dar până nu s-a întunecat afară nu am avut nici o şansă... Şi mi-e tare milă de el că se loveşte prostuţul de geam, de perete...că nu mai vede bine... dar trebuie prins deoarece noi mai avem şi 2 motănei cam vânători şi nu ne riscăm...Şi l-am mângâiat pe cap, în timp ce el, bineînţeles, căuta să mă ciupească...
In rest, s-a acomodat bine...sunt 3 luni de-acum...dar nu ştiu încă cum să procedez mai bine să se obişnuiască cu noi...dacă e liber şi mă apropii uşor de el cu ceva bun, serveşte din mână...nu e foarte sperios...
   E şmecheraş...ieri, de exemplu, a intrat în colivie şi mânca...eu mă apropii uşor, zicând că e momentul să-l prind...de unde... pe măsură ce eu mă apropiam, el se căţăra pe gratiile coliviei, astfel încât când am ajuns eu era deja deasupra...
  Ce să vă mai spun? Aştept oricând sfaturi de la voi... Mulţumesc şi o săptămână uşoară tuturor...

eu zic sa nu-l mai prinzi cu carpa pentru ca se sperie.. eu lu al meu ii dau drumul iar de intrat intra singur.. seara cand vad k se aseaza pe cusca ii sting becul si ramane lumina de la tv doar iar el intra singurel si eu ma duc repede si ii inchid usa iar apoi ii aprind becul, bine la inceput il luam pe scarita si il puneam in cusca.. cat despre fereastra incearca sa o acoperi cu ceva pentru a nu se mai lovi. dupa ce se va acomoda nu se mai loveste ai sa vezi.. important e sa nu-i schimbi locul coliviei.. sper ca pe viitor sa nu te mai alerge cu prinderea..
eu sper sa-l imblanzesc ca nu suporta sa ma apropi de el si il am de 7 luni chiar.

3,468

mihaipetrino wrote:

Bună seara...

Buna, asa faceam si eu cu Cookie la inceput. Ca sa-l prind in colivie, ii legam usitza cu o atza  si il inchideam in timp ce manca.Asta a mers pana si-a dat el seama ca din cauza atzei ramane el inchis.Asa ca inainte sa intre in colivie si sa manance, rupea atza, asa ca nu mai aveam cum sa-l prind.Acum sta liber prin casa, nu iese din camera lui, isi face nevoile in 3 locuri, si e usor de curatat dupa el.
Toate cele bune!

3,469

iti recomand o manusa smile dar una serioasa prin care sa nu iti rupa pielea. Dupa o perioada o sa inteleaga ca nu iti pasa/nu te doare cand musca si se lasa de sportul asta smile

3,470

Buna seara,
Va multumesc pentru sfaturi... Sa vedem ce se va mai intampla... Pana atunci, toate cele bune...

3,471

ce liniste pe aici ...

3,472

am o intrebare as putea sa tin o nimfa impreuna cu micul alexandru sau sunt agresivi daca ii tin impreuna?sau un perus cu micul alexandru?astept pareri!multumesc!

3,473

ursutionut wrote:

am o intrebare as putea sa tin o nimfa impreuna cu micul alexandru sau sunt agresivi daca ii tin impreuna?sau un perus cu micul alexandru?astept pareri!multumesc!

Sub nici o forma! eu a trebuit sa iau in gazda/vand micul alexandru al mamei mele pt ca i-a masacrat perusii (si nu stateau in aceeasi colivie)

3,474

denisa 28 ce varsta are papagalul tau si cam pe la ce varsta a inceput sa ii se formeze gulerul? e f frumos sa-ti traiasca.

3,475

tomanicoleta wrote:

denisa 28 ce varsta are papagalul tau si cam pe la ce varsta a inceput sa ii se formeze gulerul? e f frumos sa-ti traiasca.

sorry cred ca am apasat din greseala raporteaza...deci are 2 ani ii face in ianuarie si gulerasul a inceput sa se formeze pe la 1 an si 6-7 luni.pupam toate cioculetele.

Max-aratinga nanday