Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
Vin si eu cu poze noi cu Paco al meu ,din pacate cu Alexa nu am facut poze dar voi face! :hug:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
Vin si eu cu poze noi cu Paco al meu ,din pacate cu Alexa nu am facut poze dar voi face! :hug:
:heart: :heart: :heart: Sarutam ciocul si piciorusele :pup: Sa-ti traiasca !Abia astept poze noi...
mersii andreea pentru sfat,gresala a fost a mea ca l.am rasfatat prea mult ,si c.am si.a luato in cap,dureaza pana se acomodeaza cu alt program,si eu il tin noaptea acoperit dar cu ce il acopar este pana la jumatatea coliviei si dimineata omuletul meu coboara pe fundul coliviei si incepe bombaneala de acolo de jos, sper sa se acomodeze repede cu alt program,acum i.am facut programul astfel :dimineata 1 ora afara si seara pe la 5 tot asa dupa care il bag in colivie si bineanteles daca plec de acasa ii las radio pe muzica, dar al tau tipa?chiraie de fapt ca polii nu vb :cry: eu nu stiu ce face da din cap cum ar fii da dar nu stiu daca zice da sau danseaza oricum mersii de sfat te pup
da, anamarialaura si toty tipa cand ma vede prin casa,are mai multe tonalitati ,tipa in mai multe feluri. si daca vede ca nu merge cu tipatul incepe sa fluiere,sa vorbeasca. daca tipa prea mult ii dau ceva de ros si isi face de lucru cu rosul. eu il acopar cu un cearceaf albastru inchis si am grija sa fie toata cusca acoperita de sus pana jos. cearceaful e dintr-un material mai gros si nu intra lumina prin el. trebuie insistat cu program strict,asta e parerea mea. si acum de exemplu cand scriu toty e in colivie si e cuminte nu scoate nici un sunet ca stie ca nu e ora lui......... sa aveti toate o zi buna
mersii se sfat andreea te pupik si celorlalte fete va salutam si pupam cioculetele :pup:
Programul pentru ei e un lucru bun,ca altfel si-o iau in cap.... :blb: Alexi are mai nou mania sa se ascunda in dulapiorul din mijloc de la bucatarie.Binentele ca dat jos servetzelele si ce mai era acolo,asa ca acum are loc gol sa se tot ascunda.
Pupam si noi pe toata lumea. :pup:
Picike al meu (Desi e doar un agapici), mai nou se baga in cutia de lemn in care tinem painea. O apara cu mare mandrie, poate crede ca e casa lui
Si bineinteles, tot ce gaseste acolo, scoate afara. Banuiesc ca isi inchipuie ca e casa lui, deoarece o tine curata
Ai mei nu au nici un program sunt niste rasfatati, dimineata urla pana ma duc la ei apoi il iau pe Paco pe umar se prinde bine cu unghiile si acolo sta pana gatesc fac curat sau altceva! Vin cu poze noi facute mai inainte din pacate calitatea lor nu e asa buna pt ca nu suporta ap foto sau tel si mai ales daca au blitz!
Mona, prin felul de anima forumul cu pozele tale minunate, ai atras multe persoane aici. Multi indragesc forumul datorita tie. Si pe mine m-ai captat la inceput. Acum schimb pozele de pe desktop la ordinea zilei. :hihi:
Esti minunata prin felul tau de ati iubi animalutele.
Iunia, nu stiam ca ai si nimfe!
Foarte scumpei alexeii.
Multumesc Mary. :heart: Toata lumea care ma cunoaste stie cat imi iubesc animalutzele,ce inseamna ele pentru mine si fac de toate ca sa le fie lor cat mai bine.Ele imi incalzesc sufletul. :heart: Ma bucur tare mult ca va plac pozele. :hug:
Si urmeaza si altele pentru sezonul de iarna.
Iunia la noi sunt obisnuiti cu pozatul,doar ca trebuie sa stau dupa ei ,sa pot surprinde momentele bune.Pupam cioculetzele. :pup:
Da Mary are dreptate, Ramona si eu iti admir pozele si pe tine pentru ca sti atat de multe despre animale si m-ai ajutat si pe mine sa ma calmez atunci cand am intrat in stare de soc cu aripioara nimfului si iti multumesc!
Mary am si nimfe si se inteleg super cu Alexeii, impart mancarea si copacelul!
Ramona asteptam cu nerabdare pozele de sezon! Pupici multi
ola vreau sa va zic ca am incercat cu polii in alta camera dar nu a mers , era prea trist si nu manca decat daca intram la el si nu tineam usa inchisa ziua decat noaptea , statea trist si tremura nu mai era el, si l.am mutat inapoi si sa vezi ce veselie
:bravo: dar o sai respect programul cu o ora dimineata si la 17 dupamasa si ii voi acoperii toata colivia sa vedem va pupik sa va multumesc pt sfat
:bravo: :pup:
Hello la toti!
Nu am mai intrat de ceva vreme pt ca am avut multe pe cap.
Dar sunt fericita cu verzaciunea mea. am intrat sa va spun asta sta pe umar (daca ar putea non-stop), o plimb prin casa, ma pupa pe nas
, se alinta si isi pune capul pe fata mea....sunt topita dupa ea
@Oti, m-am specializat sa imbanzesc scorpii Daca ai, nu ezita
@ Suana,noi nu am glumit cu vizita. Te asteptam la o portie de banane cu biscuiti, asezonate cu o ceasca cu cola. Glumesc, cu apropos la placerie culinare ale Cocutei
Va pupam si asteptam vesti!
Magda,daca schimbi cola cu pepsi sa stii ca ma dau si eu la papica Cocutzei... :hihi:
Vezi ce fata cuminte si dragastoasa ai.Ma bucur tare. Ajungem si in vizita,poate weekendul viitor.
helppp , ajutatima va rog ;spunetimi ce inseamna asta la poli pe gherute la unul din piciorus este normal pls raspundetimi nu il doare sau ceva sa schiopateze este vesel mananca se joaca doar ca il are asa si nu stiu ce are sa va uitati atent va rog
Nu prea se vede foarte bine,insa pare a fi ca o crusta.Sa nu fie un inceput de raie.Ia vitamina A si unge-l pe picioruse.Pana maine ma uit si dupa alta medicatie pentru raie.
Ai aici mai multe informatii
http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … -la-pasari
@anamarialaura-trateaza-l acuma fiindca dupa mai mult timp o sa-i cada unghiuta...Sarmanica(elu) :cry:
http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … -la-pasari
Suana am pus un link direct...sper sa nu te superi :hihi:
Da sunt mai mute link-uri.N-am de ce sa ma supar.Important este sa-l trateze cat mai repede.E afurisita raia si tratamentul e pe termen lung...
am fost cu el la doctor si a zis ca nu are nimic sa nu ma sperii si la conssultat si nu are nimic a zis ca este totul inregula si ca este normal azi am fost cu el, a zis ca daca era ceva ii se decojea pielea dar la el nu este cazul numai daca i se face ca si conopida sa se decojeasca si la el nu este asa, am lesinat de ras azi la plimbarea cu masina ii place la nebunie daca l.ati fii vazut cum ridica caputul si se uita pe geam era de pomina , la doct fuu atat de cuminte incat ma uimi si pe mine statu la consultatie de parca era copil mic va jur fara nici o ciupitura il intoarsara pe toate partile si nici mar nu zicea, apoi ne plimbaram cu masina ce iii placeeeeee, se uita dupa gagicute dar nu ii placu niciuna (bine ca erau micii alexandrii) era una galbena frumoasa foc , cand il vazura se speriara de pomina
si el se incredea in fata lor, cand plecam de langa colivie incepea maraitul ca nu ii placea fara mine ma uimii azi pe bune fetelor va pop cioculetele si iti multumesc suana si la toate de raspuns va pupik
Adaugat: 24-11-2011 16:49
a uitai sa va zic nu este crusta rosie zisa medicul ca nu are nimic cai sanatos tunnnnnn sunt super fericita oricum il urmaresc :pup:
Ma bucur ca e bine . :pup: Cel mai bine ca a fost vazut de veterinar,asa stai linistita.Noi am facut curatenie generala la gasca mea in camera si am pus decoratiuni si luminitze.Au fost cumintzei si acuma asteapta sa vina mosul cu de toate. :heart:
suana si nu iti face decoratiunile praf si luminitele?sau ce fel de decoratiuni le faci si pom?eu m.am gandit sa.i fac lui polii dar mie ca.l face praf
Adaugat: 24-11-2011 21:58
a si asi putea sa.i mai pun lui polii un inel de picior? daca nu a fost pus pana acuma?ca mi.asi dorii sa aiba si el un inelus la piciorus :rusine:
Anamaria,inelul il pun doar crescatorii care primesc numere de la asociatie.
Decoratiile sunt in regula pentru ca nu-i las nesupravegheatzi in perioada asta.Le-am pus decoratii de sarbatori.Uite o poza de acum 2 ani cu Alexi,cu care am si castigat un concurs(pe alt site)
Uploaded with ImageShack.us
Pupam cioculetu :heart: frumusetea Alexi!
Si noi pupam toate cioculetzele. :pup: Ai mei sunt obisnuiti de sarbatori cu de toate,in toti anii am decorat toata casa. Pot sa ma laud cu Alexi ca este o scumpa si cuminte. :heart: S-ar putea sa ne luam si un baietzel,in viitorul apropiat.Sotul meu m-a uimit cand a spus ca vrea sa-i ia pereche. :wow:
Hello, am si eu o verzitura, are aproximativ 8 luni si il cheama Whiskey, nu e cel mai educat copil, dar compenseaza Stie sa spuna "pupa" (si daca nu il pupa nimeni repeta ca o moara stricata pana incepe sa tipe) Roade TOT (jucariile lui, peretele, tocul usi etc.) si uneori se crede bullterrier (pe noi nu ne musca, dar cainii si musafiri au probleme)
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria