9,726

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Sper sa te ajute http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … -la-pasari

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

9,727

merci :heart: uite poze cu el...calitatea lasa de dorit....sper ca se vede ciocul si labuta

Nu e grav cand vorbesti cu peretii,e mai grav cand peretii vorbesc cu tine=)

9,728

Pozele nu sunt foarte clare,dar se observa putin raia big_smile De cat timp ai perusul?Si de cat timp are raie?

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

9,729

perusul il am de un an ,iar raia i-a aparut vara aceasta...am fost la veterinar si mi-a dat tratament...dar fara rezultate... sad

9,730

gaby354 wrote:

Am auzit ca atunci cand iei o perche de perusi trebuie sa iei de aceeasi culoare pt ca nu o sa se intelega???  hmm  hmm  E cam goala casa fara tipetele lui Kiki si m-am gandit la 2 perusi unl verde si unul albastru (pereche)  :pup:

Nustiu unde ai auzit asta dar la mine nu se aplica.Lutino cu wild  si nu vad sa-i afecteze prietenia si relatia.

Animalul de companie ne este un prieten desarvasit,
Si primeste drept rasplata , afectiunea noastra toata
:hug:

9,731

fetitsakuokikaprui wrote:

merci :heart: uite poze cu el...calitatea lasa de dorit....sper ca se vede ciocul si labuta

foarte frumos! asemanator cu perusul meu  :perusi:

9,732

ia sa va zic ce am observat astazi cand am intrat pe latifa , ma lasa sa intru aici pe forum , dar nu ma lasa pe pagina principala zice ca a expirat nustiu ce certificat (folosesc mozila firefox) voua vi se intampla la fel sau are calculatorul meu ceva

Adaugat: 04-11-2011 21:59

mereana28 wrote:

ia sa va zic ce am observat astazi cand am intrat pe latifa , ma lasa sa intru aici pe forum , dar nu ma lasa pe pagina principala zice ca a expirat nustiu ce certificat (folosesc mozila firefox) voua vi se intampla la fel sau are calculatorul meu ceva

Poti sa-mi copiezi aici exact ce mesaj iti da Mozilla cand incerci sa intri pe site?

Adaugat: 05-11-2011 01:28

ASTA IMI APARE:

www.4animale.ro foloseste un certificate de securitate incorrect

Cerrificatul nu este de incredere pentru ca este semnat de el insusi.
Certificatul este valid numai pentru virtualweb.itcnet.ro
Certificatul a expirat pe 9/1/2011 12:27PM.Ora curenta este 11/5/2011 7:33AM.

(codul erorii :sec_error_expired_issuer_certificate)

Aceasta ar putea fi o problema in configuratia serverului sau ar putea fi cineva care incearca sa pretinda ca este acest server.

Daca v-ati mai conectat la acest server cu success in trecut , eroarea ar putea fi temporara si puteti incerca din nou mai tarziu.

SI MAI ZICE SI ASTA (cand intru la animalbume)

A?i cerut ca Firefox s? se conecteze în mod securizat la www.4animale.ro, dar nu se poate confirma securitatea conexiunii dumneavoastr?.
          În mod normal, când încerca?i s? v? conecta?i în mod securizat, saiturile prezint? identit??i de încredere pentru a-?i demonstra autenticitatea. Cu toate acestea, identitatea acestui sait nu poate fi verificat.

Ce ar trebui s? fac?

Dac? de obicei v? conecta?i la acest sait f?r? probleme, aceast? eroare ar putea însemna c? cineva încearc? s? v? p?c?leasc? ?i nu ar trebui s? continua?i.

Adaugat: 05-11-2011 09:47

mereana28 wrote:

ASTA IMI APARE:

www.4animale.ro foloseste un certificate de securitate incorrect

Cerrificatul nu este de incredere pentru ca este semnat de el insusi.
Certificatul este valid numai pentru virtualweb.itcnet.ro
Certificatul a expirat pe 9/1/2011 12:27PM.Ora curenta este 11/5/2011 7:33AM.

(codul erorii :sec_error_expired_issuer_certificate)

Aceasta ar putea fi o problema in configuratia serverului sau ar putea fi cineva care incearca sa pretinda ca este acest server.

Daca v-ati mai conectat la acest server cu success in trecut , eroarea ar putea fi temporara si puteti incerca din nou mai tarziu.

SI MAI ZICE SI ASTA (cand intru la animalbume)

A?i cerut ca Firefox s? se conecteze în mod securizat la www.4animale.ro, dar nu se poate confirma securitatea conexiunii dumneavoastr?.
          În mod normal, când încerca?i s? v? conecta?i în mod securizat, saiturile prezint? identit??i de încredere pentru a-?i demonstra autenticitatea. Cu toate acestea, identitatea acestui sait nu poate fi verificat.

Ce ar trebui s? fac?

Dac? de obicei v? conecta?i la acest sait f?r? probleme, aceast? eroare ar putea însemna c? cineva încearc? s? v? p?c?leasc? ?i nu ar trebui s? continua?i.

O sa dau acest mesaj colegilor de la tehnic, sa vada despre ce este vorba si te anunt de indata ce aflam care este problema! Multumim pentru sesizare!

Adaugat: 05-11-2011 10:51

multumesc frumos smile

Adaugat: 05-11-2011 11:21

Colegii de la tehnic mi-au spus ca problema este de la firma de hosting, deci nici de la noi, dar nici de la tine smile. Stai linistita, nu e niciun pericol, este posibil ca sa ai si tu pe calculator ceva filtre activate care sa semnaleze orice neregula, cat de mica.

Adaugat: 05-11-2011 16:09

ok , intr-adevar am setat sa semnaleze neregulile pt ca mi-a intrat o data o persoana in calculator si l-a facut praf... , ceeea ce nu stiam este de ce inainte ma lasa si acum imi tot dadea eroare

deci ma va lasa sa intru peste ceva vreme ?

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)

9,733 (edited by octy 05-11-2011 19:20)

mereana28 wrote:

Asa mi s-a intamplat si mie acum o saptamanasi tot Mozilla folosesc ,nu am putut intra...
Scuze pt. off topic

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.
Nu te vom uita niciodata Johny :cry: !

9,734

mereana28 wrote:

ok , intr-adevar am setat sa semnaleze neregulile pt ca mi-a intrat o data o persoana in calculator si l-a facut praf... , ceeea ce nu stiam este de ce inainte ma lasa si acum imi tot dadea eroare

deci ma va lasa sa intru peste ceva vreme ?

Ca sa poti intra oricand pe site va trebui sa dai click pe "inteleg riscurile" si apoi pe "adauga exceptie" si pe "confirma exceptia de la securitate".

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

9,735

fetitsakuokikaprui wrote:

perusul il am de un an ,iar raia i-a aparut vara aceasta...am fost la veterinar si mi-a dat tratament...dar fara rezultate... sad

incerac cu alifie de galbenele aplicata zilnic pe zonele afectate.la noi a dat rezultate

Adaugat: 08-11-2011 21:15

fetita mea da semne de raceala...la doua zile are nara stanga astupata cu ceva care seamana co o scama.deja i-am curatat nasucul de 2 ori.ce sa fac sa remediez problema?

Iubeste si vei fi iubit!

9,736

Pasaroiul vorbesteeeee!!!!!!!!!! :k:  :k:  :k:  :k:  :k:  big_smile  big_smile  big_smile  big_smile Am fost internat o saptamana din cauza unei raceli si cand am ajuns acasa m'am dus direct la el si i'am spus :"Kooocooooo ce faciiiiii?! :heart:  :heart: "si el a inceput :"Kocoooo","kocoooo":) :heart:  :heart:

Un pic de iubire face mai mult decat un varf de legi!
1 papagal perus (Koco) :perus:  :heart:

9,737

adita97-Ma bucur mult pentru tine  si pasaroiul tau :bravo:
abramburica-in primul rind ofara-i liniste si caldura ...Umeditatea aerului este foarte importanta ,trebuie sa fie permanent 50-55% ...foarte mult ajuta si inhalatiile de ceai de musetel...pentru aceasta fa un ceai de musetel fierbinte si acoperiti colivia cu cîrpe astfel incit sa intre aburi in colivie...Insa mergi neaparat cu el la veterinar...fiindca acestea nu este inlocuirea tratamentului...
Ma scuzati va rog daca nu am dreptate ...papagalului meu i-a ajutat  smile

9,738

fetitsakuokikaprui cum se mai simte puiu? i-a trecut raia?

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

9,739

Zucchina-
da ...se simte mult mai bine... smile raia nu se mai dezvolta, si penajul sa mai refacut... :floare:

9,740

ma bucur  :pup:

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-

9,741

fetitsakuokikaprui o sa incerc inhalatia de aburi de ceai de musetel...si daca nu da rezultate o sa merg cu fetita la medic.multumesc pentru sfat

Iubeste si vei fi iubit!

9,742

Sper sa-i ajute micutului  :pls: Eu cu al meu am avut multe probleme...A avut si Psittacoza(ma scuzati daca nu scriu corect),si a racit,iar acum raie...Dar eu tot il iubesc...
Vreau sa va zic ca  al meu  micut spune deja si Amore...la 1 an si ceva spune ceva cuvinte:
Amore
Te amo
Ioly
Mio
Iubareti
:iubareti:Pupici tuturor!
                                                                                  Ce drag --->Ady<--- :heart:

9,743

Imi cer scuze ca nu am mai intrat de mult pe forum...o mai tineti minte pe Bibi a mea...cea care avea 10 oua? Ei bine fetita mea a abandonat ouale..mi-a parut atat de rau ca a trebuit sa le aruncam si ca s-a epuizat fara niciun rezultat....Problema e ca dupa ce am aruncat ouale am uitat de cuib si a mai trecut o zi ...iar cand am vrut sa-l scot...ce credeti?...O noua serie de oua. Si uite asa a facut alte 10 oua. Initial am vrut sa le arunc ca m-am gandit ca nu sunt fertile si nu vroiam sa o obosesc si mai tare....dar nu m-am indurat. Si pana la urma, ieri, pe data de 11-11-2011 s-a nascut primul puisor. Am fost atat de fericita... Abia astept sa vad daca se mai ivesc si altii in urmatoarele zile. 
:bravo: :ou:

9,744

poate ai noroc sa fie si celelalte oua cu puisori...eu iti tin pumnii.. :perus:

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

9,745

am si eu niste intrebari big_smile
1. acum e perioada lor de naparlire?
2. cand le dati de ex morcov cu ou fiert sau mar .. luati semintele normale din cuva lor?
3. crengutele de plop sunt bune pentru a inlocui suportul de plastic pe care stau ei?

-Marina-

9,746

@zucchina big_smile
1cred ca da ...si Ioly naparleste :perus:
2 pai se dau 2 hranitori cand le cumperi,nu?an una semintele eu le pun iar an alta zarzaturile...
3an colivia peruselului meu sunt de toate si de plastic,si crengute si niste aţe ampletite...
P.Snu-i nimic daca are ate?  hmm

9,747

pai eu ma gandeam ca daca au semintele lor nu o sa fie interesati de altceva..

-Marina-

9,748

Mie mi'au dat o chestie pentru hrana o chestie pentru apa...deci eu ii dau legumele intr'o farfuriuta PE colivie pentru ca acolo sta toata ziulica! :rusine:
Cat dureaza perioada lor de naparliree?! :furios:  :furios:

Un pic de iubire face mai mult decat un varf de legi!
1 papagal perus (Koco) :perus:  :heart:

9,749

zucchina wrote:

poate incep sa se certe de la ala nou wink)

Ai avut dreptate dar numai prima zi s-au certat , din fericire.

veronika succes si la celelalte oua  :k:

adita , poate i-a fost dor de tine si sa gandit sa-ti faca o surpriza  :hihi:

Animalul de companie ne este un prieten desarvasit,
Si primeste drept rasplata , afectiunea noastra toata
:hug:

9,750

adita-si asa e bine ...daca sta numai pe fund...dar al meu-numai pe covor in camera :furios: Cat despre napirlire poti gasi aici:http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … -pasarilor