Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Este la inceput deci nu am cum sa iti explic mai multe detalii.
==>Misu<==
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Este la inceput deci nu am cum sa iti explic mai multe detalii.
Puiuti de nimfa ,pentru vanzare are cineva ?
Poze noi
mmm...ce de draguti iubareti aveti voi :iubareti: ...sa va traiasca multi-multi anisori!vreau si eu o nimfa...de unde e mai bine sa mi-o iau? de la magazine ,de la crescator(i) sau de pe strada?si inca ceva: ce sa-mi iau fetita sau baietel?...dati-mi va IMPLOR un sfat! :pls: ...imi doresc tare o nimfa, mai ales whiteface... :pup:
Asteapta si iei de la mine dar asta la primavara
merci ...cred ca daca voi veni la vara in Romania...ne-ntelegem noi
dar asa... ma mai ocup eu de Ioly :rusine:
Niste poze cu prichindeii mei,n-am apucat pana acum sa pun si foto Nume nu le-am pus,n-am avut nici o idee originala
Ce de draguti! sa-ti traiasca prichindeii...sarut piciorusele :iubareti: :nimfa: :grey:
Buna seara!
Va rog sa imi spuneti daca este fetita asa cum mi s-a spus.
Numai bine voua si nimfelor voastre.
Sarumana fetitsa
Flo8200. Papagalita mea e identica cu a ta si mi-a spus ca e fata.Cel de la care i-am luat ii verifica pipaindu-i la piept,fetele au un gol care se simte la pipait pe cand baietii nu au sau viceversa nu mai stiu exact
si-a gasit loc bun de aterizat..
Da, are peste un an.
Multumesc pentru ajutor.
da Florin, este fetita.
Dana, separe ca nimfa este sociabila. Bravo. :bravo:
Misu i-mi place mult fetita ta. De ce nu are codita?
Asteptam parerea ta, dar nu am vrut sa te deranjez. Mai ales ca nu am mai intrat de mult timp.
Multumesc, m-am linistit.
Cum sa te uit eu pe tine? Si inca ce exprimare... Sa ma deranjezi? Deja ma jicnesti. Si asa intru destul de rar.
erau perusele pe langa baiat ..iar el cum e mereu dupa ele... :soarece: a aterizat pe capul copilului.. :ok:
Nu stiu Mary asa era cand am luat-o dar ii va creste la loc, la primavara o sa aiba o codita frumoasa.Colivie noua.
Ai niste frumuseti acolo,Misu. :heart: Sa stapaneasca sanatoase noua casutza.
Dana o sa aiba o freza super de acum,iti spun ca nimfele se prcep sa aranjeze frezele. :hihi:
Sedinta photo cu Pufi in trandafiru japonez. Ma scuzati pentru claritate.
Aseară am ajuns şi eu cu nimfa acasă după un drum de 5ore şi un trafic în bucureşti în care cred că şi nimfa s-a enervat a ţipat tot drumul iar când am ajuns acasă cred că era mai obosită că mine după 5ore de condus un sunet nu a mai scos... aseară nu a mâncat dar azi am văzut-o că a mâncat apă nu am văzut-o să bea dar cred că are habar unde este că se mai prinde cu ciocul de adaptor...eu zic că e fată adică sunt 90%sigur după cum ţipă ,în rest se agita când stau lângă colivie şi vorbesc cu ea ,merge pe toţi pereţi şi nu ezită să treacă şi pe lângă mine apoi coboară şi trage de şerveţele după jos nu înţeleg de ce face asta parcă ar încerca să zică ceva ,dar când bag mâna în colivie se sperie de moarte
multumesc nimfa185 pentru colivie
buna, nu am mai intrat de foarte mult timp,dar am citit in continuare cand am avut timp.
Eu aveam o pereche de nimfe care au facut 3 puiuti.
Puii sunt foarte bine,dar tatal lor a murit.
Mama lor este impreuna cu unul dintre puiutii ei la mine, iar ceilalti 2 puiuti sunt la 2 matusi.
Nici acum nu le stim sexul exact,esi banuim ca sunt toate fete.
George,pufi nu mananca frunzele trandafirului? Sunt superbe pozele.
Ms ioana. Pufi doar a rupt doua frunze si le-a aruncat, in rest nu face prostioare. Cand am incercat sa il iau pe mana sa il bag inapoi in colivie se tot ascundea in trandafir. In schimb Angelina nici acum nu vrea sa stea pe mana, a stat doar o singura data, iar de atunci tot evita mana. Pun si doua poze cand au stat pe mana mea amandoi, scz pentru claritate
am incercat astazi sa bag mana in colivie sa ii pun mancare si dupa ce i-am pus mancare am incercat sa ii dau o samanta din mana mea ..ceea ce nu am reusit ...dar am citit pe aici pe undeva ca sa o poti scoate din colivie in prima faza cand inca nu este obisnuita cu mana sa pui o carpa alba si sa o ti lejer in mana fara sa o strangi ....am reusit sa o prind sa o iau afara sa o mangai putin dar cred k este prima si ultima oara ...nu vad cum ar putea sa se mai potoleasca am tinut-o 15 min in speranta ca se va oprii din muscat dar fara succes ...nu s-a oprit o secunda ,musca din carpa intruna ...cel de la care am cumparat-o mi-a spus ca are in jur de 5 luni dar acum va intreb pe voi are atata putere o nimfa de 5 luni sa ciupeasca prin carpa in asa fel incat sa ma doara ? carpa era impaturita in mai multe straturi !!!eu cred ca este mai mare de 5 luni si este foarte salbatica
am si eu o pereche de nimfe si sunt agitate de cand leam pus o oglinda in colivie oare sa o scot afara sau se vor obisnui
Salut
Am si eu 2 nimfe un mascul si o femela
Si in seara asta m-au luat pe nepregatite deoarece femela a facut un ou si nu am cuib si nu stiu ce sa fac cu el
sa il iau de pe gratii sau sa il las pana maine pana le iau si un cuib?
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus