ia sa va zic ce am observat astazi cand am intrat pe latifa , ma lasa sa intru aici pe forum , dar nu ma lasa pe pagina principala zice ca a expirat nustiu ce certificat (folosesc mozila firefox) voua vi se intampla la fel sau are calculatorul meu ceva
Adaugat: 04-11-2011 21:59
mereana28 wrote:ia sa va zic ce am observat astazi cand am intrat pe latifa , ma lasa sa intru aici pe forum , dar nu ma lasa pe pagina principala zice ca a expirat nustiu ce certificat (folosesc mozila firefox) voua vi se intampla la fel sau are calculatorul meu ceva
Poti sa-mi copiezi aici exact ce mesaj iti da Mozilla cand incerci sa intri pe site?
Adaugat: 05-11-2011 01:28
ASTA IMI APARE:
www.4animale.ro foloseste un certificate de securitate incorrect
Cerrificatul nu este de incredere pentru ca este semnat de el insusi.
Certificatul este valid numai pentru virtualweb.itcnet.ro
Certificatul a expirat pe 9/1/2011 12:27PM.Ora curenta este 11/5/2011 7:33AM.
(codul erorii :sec_error_expired_issuer_certificate)
Aceasta ar putea fi o problema in configuratia serverului sau ar putea fi cineva care incearca sa pretinda ca este acest server.
Daca v-ati mai conectat la acest server cu success in trecut , eroarea ar putea fi temporara si puteti incerca din nou mai tarziu.
SI MAI ZICE SI ASTA (cand intru la animalbume)
A?i cerut ca Firefox s? se conecteze în mod securizat la www.4animale.ro, dar nu se poate confirma securitatea conexiunii dumneavoastr?.
În mod normal, când încerca?i s? v? conecta?i în mod securizat, saiturile prezint? identit??i de încredere pentru a-?i demonstra autenticitatea. Cu toate acestea, identitatea acestui sait nu poate fi verificat.
Ce ar trebui s? fac?
Dac? de obicei v? conecta?i la acest sait f?r? probleme, aceast? eroare ar putea însemna c? cineva încearc? s? v? p?c?leasc? ?i nu ar trebui s? continua?i.
Adaugat: 05-11-2011 09:47
mereana28 wrote:ASTA IMI APARE:
www.4animale.ro foloseste un certificate de securitate incorrect
Cerrificatul nu este de incredere pentru ca este semnat de el insusi.
Certificatul este valid numai pentru virtualweb.itcnet.ro
Certificatul a expirat pe 9/1/2011 12:27PM.Ora curenta este 11/5/2011 7:33AM.
(codul erorii :sec_error_expired_issuer_certificate)
Aceasta ar putea fi o problema in configuratia serverului sau ar putea fi cineva care incearca sa pretinda ca este acest server.
Daca v-ati mai conectat la acest server cu success in trecut , eroarea ar putea fi temporara si puteti incerca din nou mai tarziu.
SI MAI ZICE SI ASTA (cand intru la animalbume)
A?i cerut ca Firefox s? se conecteze în mod securizat la www.4animale.ro, dar nu se poate confirma securitatea conexiunii dumneavoastr?.
În mod normal, când încerca?i s? v? conecta?i în mod securizat, saiturile prezint? identit??i de încredere pentru a-?i demonstra autenticitatea. Cu toate acestea, identitatea acestui sait nu poate fi verificat.
Ce ar trebui s? fac?
Dac? de obicei v? conecta?i la acest sait f?r? probleme, aceast? eroare ar putea însemna c? cineva încearc? s? v? p?c?leasc? ?i nu ar trebui s? continua?i.
O sa dau acest mesaj colegilor de la tehnic, sa vada despre ce este vorba si te anunt de indata ce aflam care este problema! Multumim pentru sesizare!
Adaugat: 05-11-2011 10:51
multumesc frumos
Adaugat: 05-11-2011 11:21
Colegii de la tehnic mi-au spus ca problema este de la firma de hosting, deci nici de la noi, dar nici de la tine
. Stai linistita, nu e niciun pericol, este posibil ca sa ai si tu pe calculator ceva filtre activate care sa semnaleze orice neregula, cat de mica.
Adaugat: 05-11-2011 16:09
ok , intr-adevar am setat sa semnaleze neregulile pt ca mi-a intrat o data o persoana in calculator si l-a facut praf... , ceeea ce nu stiam este de ce inainte ma lasa si acum imi tot dadea eroare
deci ma va lasa sa intru peste ceva vreme ?
Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea

*(Stefi)