9,701

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

cine imi poate spune si mie daca am doua fete , doi baieti sau fata si baiat , au mai crescut si mi se par vizibile diferentele dintre ceromul ei si al lui , voi ce ziceti? e pura curiozitate , ca ba mi sa zis ca am fete , ba ca am baieti si chiar sunt curioasa  big_smile

in prima e el , in a doua sunt amadoi , dar e cam mica , iar in a treia e ea

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)

9,702

incearca cand faci pozele sa nu mai tii obiectivul asa aproape de gratii pt ca se reflecta blitzul. ori faci de la departare ori incerci sa prinzi obiectivul intre gratii astfel in cat sa nu prinzi in poza si gratiile. wink si atunci se vor distinge si pozele

9,703

uite mias dori niste oute ce sa fac ca sa le asigur conditii propice va rog cat mai multe si amanuntite informatii :ou:  :ou:

9,704

Ce dragutz iti sta pe deget in ultima poza  :perus:
Pun o poza facuta ieri care mi se pare amuzanta. (parca il tine sa nu pice )

Animalul de companie ne este un prieten desarvasit,
Si primeste drept rasplata , afectiunea noastra toata
:hug:

9,705

ce mandra sta ea acolo pe cerc :>

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

9,706

mnda , de ai sti cata treaba au ei cu leaganul ala... adica in fiecare zi se cearta de la el dar dupa ce se cearta numai ii vad ca stau amndoi.Maine am sa ma duc sa vad daca gasesc altul, la fel. Ca sa stea fiecare pe al lui fara cearta. big_smile

Animalul de companie ne este un prieten desarvasit,
Si primeste drept rasplata , afectiunea noastra toata
:hug:

9,707

pozele astea sunt mai ok , cred eu , ideea e ca pe baiat nu il pot prinde mai bine de asa ca fuge
in prima e ea , in a doua el

Deci : ce am fete , baieti , fata si baiat ?

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)

9,708

poate incep sa se certe de la ala nou wink)

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

9,709

big_smile  Un nou dialog de coma, din seria de dialoguri ale lui Kimmy :
Eu : Ce faci mai panseluta ?
Kimmy : Tu sa taci, sunt suparat !

smile  are cateodata niste replici de ma lasa masca, parca chiar le gandeste... :hihi:   :heart:   :heart:   :heart:

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

9,710

cat de dragutt! smile  smile  smile

Un pic de iubire face mai mult decat un varf de legi!
1 papagal perus (Koco) :perus:  :heart:

9,711

Buna!Vreau si eu sa intreb ceva.Am probleme cu fetita mea...noaptea are cosmaruri,se agita foarte tare in colivie si desigur se linisteste foarte greu.Ce sa fac sa o calmez sau daca pot face ceva sa nu mai aiba cosmaruri?Multumesc

Iubeste si vei fi iubit!

9,712 (edited by dana1 26-10-2011 10:47)

setris wrote:

smile  are cateodata niste replici de ma lasa masca, parca chiar le gandeste... :hihi:   :heart:   :heart:   :heart:

simpatice discutii...cine stie ce-i mai trece prin cap sa-ti mai raspunda... smile   ABRAMBURICA..poate ti-i de folos asta...http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … apagalilor

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

9,713

@abramburica....asa a facut koco cand a fost cutremur in vrance!el era liber si se agita prin camera pe intuneric,s'a lovit de pereti zici ca era nebun...dar la el nu a fost cosmar...la el a fost realitate:))
Nu stiu ...poate ca se teme si de umbrele de la tv....habarnuam

Un pic de iubire face mai mult decat un varf de legi!
1 papagal perus (Koco) :perus:  :heart:

9,714

perusii astia nu au ´´bulinute´´ negre,sau le apare mai tarziu?

9,715

ghiocel wrote:

perusii astia nu au ´´bulinute´´ negre,sau le apare mai tarziu?

Daca nu au nu o sa aiba niciodata...Kimmy are doi ani si doua buline bagate imediat sub pata mov pe un obraz si nici o bulina si pata alba pe celalalt obraz.  :hihi:

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

9,716

i s-a albit pata de pe un obraz de la perlele pe care le spune?? smile   in general au o simetrie dar el e mai special.. :pup:

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

9,717

dana1 wrote:
setris wrote:

simpatice discutii...cine stie ce-i mai trece prin cap sa-ti mai raspunda... smile   ABRAMBURICA..poate ti-i de folos asta...http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … apagalilor

Multumesc.Imi este de mare ajutor

Adaugat: 27-10-2011 20:29

adita97 wrote:

@abramburica....asa a facut koco cand a fost cutremur in vrance!el era liber si se agita prin camera pe intuneric,s'a lovit de pereti zici ca era nebun...dar la el nu a fost cosmar...la el a fost realitate:))
Nu stiu ...poate ca se teme si de umbrele de la tv....habarnuam

si fetita mea a reactionat la fel atunci la cutremur.Stiam ca suntdestul de sensibili.Multumesc pentru raspuns

Iubeste si vei fi iubit!

9,718

merci ptr raspuns, sper sa nu i se schimbe  de tot petele mov,ia crescut cate doi fulgisori albi printre cei mov.(scuze ca nu frecventez mai des forumul,mi-ar fi placut,dar nu prea am timp) :perus:

9,719 (edited by gaby354 03-11-2011 10:57)

Am auzit ca atunci cand iei o perche de perusi trebuie sa iei de aceeasi culoare pt ca nu o sa se intelega???  hmm  hmm  E cam goala casa fara tipetele lui Kiki si m-am gandit la 2 perusi unl verde si unul albastru (pereche)  :pup:

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

9,720

ai mei sunt alb cu albastru el si ea galbena si se inteleg de minune.

9,721

nu e nici o problema cu culoarea ....ai mei sunt tot asa albastru si verde si sunt niste scumpi.......se iubesc si se pupa incontinuu

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

9,722

setris ,e minunat cand ii auzi vorbind.Ti-e mai mare dragul.Imi aduc aminte de primul meu perus care vorbea,Cucky...L-am invatat multe cuvinte si vorbea asa frumos. :heart:
Gaby nu cred sa fie culorile un impediment.Nu asta conteaza si sa se inteleaga,ceea ce de obicei nu e o problema.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

9,723

Coco a mea este albastra cu alb iar Roco este verde si au 2 pui. Amandoi pui sunt de culoare albastru cu alb si sunt fetite la fel ca mama lor

9,724

Multumesc!  :pup:

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

9,725

Perusul meu are raita ....ce sa-i dau????  ajutati-ma va rog frumos :pls:  :pls:  :pls:

Nu e grav cand vorbesti cu peretii,e mai grav cand peretii vorbesc cu tine=)