Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
foarte frumoasa o splendoare :pup:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
foarte frumoasa o splendoare :pup:
toty cred ca naparleste.... dar am o nedumerire....chiar daca e matur inca sub aripi are puf gri. acel puf am observat ca incepe sa ii cada. a inceput sa roada mobila si in curand o sa blindez mobila ca suana... al meu sot s-a enervat azi.....zicea ca trebe sa ii faca padure amazoniana in sufragerie sa nu mai roada mobila. eu nu ma puteam abtine din ras...faza e ca are copacel si playstand cu diferite jucarii dar nici nu il baga in seama. ma gandesc serios sa ii iau pereche si sa ii fac o voliera,asa poate se mai calmeaza cu rosul.
Eu abia astept sa mergem dupa alexei. Sper sa meregem cat mai repede.Alexi e tare frumoasa.
Mary, inca cateva zile,cred ca esti nerabdatoare.
Andreea rosul este ceva specific pentru marele alex.Poti sa-i pui la dispozitie o sumedenie de lemne si jucarii ca tot la mobila vor atenta.Au mania asta de a roade marginile de la scaune,mobila in loc sa precieze ce le oferim noi.... :wow: Dar eu am luat masuri de la inceput si mobila mi-e intacta.Laptopul ieri doar a fost tastat cu piciorusele,vroia sa scrie si ea. :hihi: Pentru ca n-am lasat-o sa guste tastatura sau mouse.Ii tot distrag atentia cand vrea sa faca prostii.Eiiii,putin din masa tot a ciupit.
Asa facem noi barcutza.... :heart:
Uploaded with ImageShack.us
si eu ii distrag atentia cand i se pune pata pe ceva, dar se pare ca e prea destept pt mine tot timpul trebuie sa fiu in alerta sa inventez ceva sa il atrag. suana ti-am lasat un mp daca mai vrei cordelina din sfoara ca eu i-am luat lui toty. citisem pe forum ca ii spusesei ellei costan sa se uite dupa cordelina respectia.
Mesageria mea privata e blocata ,nu stiu de ce.Dar as dori cordelina,ca n-am gasit la noi.
Poti sa intri pe mess:ramo_ramik@yahoo.com.
acum intru suana adresa mea sindromforyou@yahoo.com
Mesageria mea privata e blocata ,nu stiu de ce.
Suana, mesageria probabil ca este blocata pentru ca este plina de mesaje, limita fiind de 100 de mesaje primite si 100 de mesaje trimise. Am crescut eu acum limita la 120 de mesaje, dar trebuie totusi sa iti stergi mesajele vechi, altfel se va bloca din nou.
Multumesc Latifa.O sa ma uit si le sterg pe cele vechi.
suana cat este de frumoasa alexii este o scumpa rau va pupacim bine eu cred ca toti sunt frumosi in felul lor, mai ales cand fac prostioare , azi poli asista la un joc de remii si ce necaz ii era ca usa era inchisa :furios: dar nu puteam sa.i dau drumul ca juca si el
, asa ca se invartea in colivia lui si seplimba dupa jucarie dar nervos bineanteles ca nu l.am lasat sa joace remii.va pupik
Adaugat: 23-10-2011 22:08
pls ajutatima!de ce lui poli i sa inegrit ciocul jos si sus pe varvul lui ?se juca cu un catelus care mergea si il facu praf , pe urma vazui de fapt ca.i scoasa bateriile si se pusese la ros pe ele , le c.am stramba un pic o fii de la baterii?sa se fi inegrit ciocul ca nu il avu de dimineata asa , sa nu pateasca ceva, de mancat manca paste fierte, mar si ardei rosu, ce sa fac ,va rog ajutatima, sau o fii de la cutiile de pe dulap?ca am unele negre, la catel roasa si sistemul de a merge stiti de care spun alea de plastic unde vine bateria , sper sa nu aiba nimic
Cred ca ar trebui sa fie mai mult supravegheat ,sa nu mamance toate prostiile.Daca bateriile sunt curse e un pericol sa ingereze acidul.Daca s-a vopsit de la cutii,ar trebui sa fie tot ciocul,dar ce cutii ai care vopsesc???
buna suana nu sunt simple cutii , cutii in care au fost telefoane mobile stiu ca nu am fost atenta dar am facut curatenie prin casa si el si.a facut de cap cu catelul, are doar varful de la cioc
are doar partea de jos al ciocului un pic negru nu cel de sus
Adaugat: 26-10-2011 17:00
suana ma linistii ca venii sptul meu acasa si ii zisai despre poli ce crezi ca facu?sparsa bateria cu ciocul noroc ca nu ajunsa la acid doar se manji pe cioc de un praf negru de zisa sotul meu ca nu are ce sa.i faca , ca praful ala ii face bine la stomac nu stiu cum se cheama , doamne ajuta ca nu ajunsa la acid, bine ca daca ajungea ii ardea limbuta si ciocul si nu mai manca dar el este vesel si mananca nu are treaba ,doamne ajuta ca nu se intampla ceva ca nu mi.o iertam neam, va pupik si imi venii inima la loc
:bravo: asa ca cine nu se pricepe la ei este foarte greu , sa fiti atenti la ce prostioare facem si noi oamenii nu numai ei :hug:
si apropo v.am gasitpe you toube sunteti niste adevarate splendori si daizy si alexi tote va pup
:pup:
Anamaria,ma bucur ca n-a patit nimic.Nu-mi dau seama ce praf de pe cartoane poate fi vorba.Singurul lucru bun este carbunele.In rest tot ce e este tiparit si vopsit ,nu e voie sa le roada.Eu de asta am facut un program cand sunt doar cu ea,pentru ca se tin de prostii si din greseala se pot intampla lucruri rele.
Da,am postat pe youtube cateva filmulete.Nu m-am mai ocupat de filmat in ultimul timp, doar de poze.
Pupam si noi toate cioculetzele. :pup:
buna suana,este vorba de un praf negru din baterie,pt ca el defapt a intepat bateria , nu a ajuns la acid, a ingaurit bateria si acolo este un praf de la care sa inegrit ciocul, asa mi.a zis barbatul meu ca nu are ce sa.i faca ca este ca si carbunele bun la stomac , iar daca ajungea la acid cica ii topea limbuta sau ciocul :cry: , dar nu sa intamplat asa nu a ajuns acolo, oricum ma bucur ca nu a patit ceva, suana de ce cand ii pun muzica marie?nu io place muzica sau ii place :wis: si asa se manifesta ca incerc sa.l fac sa danseze si ii pun muzica si dansez pe langa el daca mai vede
si el se uita la mine si atat ce o zice el in mintea lui a mica ce nebuna mai este si asta
Nu cred sa nu-i placa muzica,din contra...Doar sa nu fie foarte tare,pentru ca ii deranjeaza.Si noi dansam cu Alexi.La ei in camera merge toata ziua radioul,asa i-am invatat.
Salutis!
Cocuta, cand pun muzica, incepe sa cante, cateodata tare de acopera melodia
Eu am alta nelamurire: vine pe laptop si eu ii spun: cocuica, ce faci draguta?Facem draga, draga? Ii aduc degetul catre piept, fara sa o aing, doar mimez si ea isi desface putin aripioarele, sa cu ele asa semidesfacute si gangureste ceva foarte incet.
@Suana, ce sa fie oare: o enervez sau ii place?
Alexua ta face si ea asa?
Alexi face ca o barcutza,fluiera si pacane si e semn de afectiune sau interactiunea ii da impresia ca are partener si asa se manifesta ei.Daca s-ar enerva ar deveni pitbull din nou,nu???Ceea ce nu mai e cazul.Bine ca a trecut de etapa asta.... :hihi:
Sper sa uite apucaturile alea josnice. Acum ar dormi pe capul meu daca ar putea, nu ma mai scap de ea. Si am avut o surpriza: a venit o amica in vizita si a sarit la ea pe cap. Culmea, o studia. Nu a muscat
magdalena mi sa rupt partea de jos a coliviei de unde fac rost cea rotunda unde ii pun pelete pentru escremente crezi ca gasesc doar partea de jos ?am colivia pe rotund de aceea aurie ajutatima sa gasesc ca am rupto rau si nu merge so lipesc ca este de plastic si imi este sa nu cumva sa.i treaca prin minte sa iese pe acolo ca este si taioasa iti dai seama
Adaugat: 28-10-2011 10:47
ajutatima va rog sa.mi gasesc un fund la colivie ca la noi nu au pls colivia mea este rotunda aurie in sus suana tu stii pe undeva?
Adaugat: 28-10-2011 15:16
suana te rog daca poti sa ma ajuti cu fundul de colivie il lipii cu picatura ca daca il lasam asa isea pe acolo si poate se si accidenta
@anamarialaura
Intreb si la noi prin magazine. Acum e tarziu si nu cred ca mai sunt deschise, dar dau maine o tura ca oricum tb sa-i cumpar seminte la Couta.
Daca nu, tb sa o inlocuiestu cu altceva, pur si simplu. Ceva din plastic si taiat pe forma coliviei, apoi pilit.
Cam ce dimensiune/diametru are?
Anamaria cauta pet-shop-uri online si s-ar putea sa gasesti ceva care se potriveste.Depinde de modelul coliviei.Daca nu va trebui inventat ceva.
53 ori 165 centimetri partea de sus este aurie am dat pe 7 mil pe colivie
mersi mult fetele va pup
Si eu am pozat cu bostanelul,nu prea mult timp ca m-am dat la papat capacul.. :hihi:
Va pup si va doresc Happy Halloween!!!
Alexi... :heart:
Poze noi cu Cocuta
Ne-am facut ca pitipoancele, in oglinda de la baie
BONUS: o poza cu ea pe umarul unei amice. Ca sa vedeti imblanzirea scorpiei A stat pe ea fara pb...inca s-a dus singura:)
Va pupam!
@anamarialaura
Nu am gasit nici la Real, nici la 2 pet-shop-uri unde am fost, tavita. Ziceau ca nu au separat de colivie ci doar cu totul. Oare nu merge sa o improvizezi cumva?
magda mersi mult pt efort , am gasit ceva pe internet dar nu mau sunat inca , oricum am lipito cu picatura si este ok , cocuta este o dulce , suana si alexii este comica rau sa pus draguta la papa
va pupik pe cioculete si apropo nu vrea sa pape i.am facut mar ras cu moroc , ou firt tare si cateva coji si pesmet nu se atinge neam de ele de ce oare? o fii de la blender i le.am bagat la blender dar nu erau paste erau mai marunte o fii de la el?trebuiau tocate la mana?
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria