2,501 (edited by suana 18-10-2011 19:48)

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

Off-topic:Magda azi am vazut apelul tau,telefonul era pe mut.Daca vrei te sun de pe fix.Am uitat sa incarc si masina nu e acasa sa ies in oras.
Cred ca urechile tale sunt pe post de jucarii... :hihi: chiar daca ai parul dezlegat le cauta?
Mary cand vine marele famion???Asteptam vesti....

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

2,502

Daaaaa....si cu parul dezlegat nu scap..foreaza pana le gaseste. Asa ceva..:)) E de o vigilenta rara. Non-stop e pe mine. La baie am doar intimitate:)))) Ce e interesant ca nu e tentata sa iese din camera unde sta...doar vegheaza de pe usa si atat...nu o fi avand curaj? Doar tipa atunci cand plec.

M-am gandit sa o iau asa....cum sta ea pe cap...sa plec usor...dar cand vede ca dau sa ies pe usa, fuge pe colivie..

Alexi cum e? Cocuta sper sa danseze din buric smile  smile

Va poopam

2,503

buna tuturor,magdalena asa face si poli cu sotul meu il ia de urechi cand nu.l baga in seama sa cand mancam si nu.i dam si lui ce mancam noi,cand punem masa sa mancam are si el un tacam si portia lui dar nu.l intereseaza mancarea lui ci a noastra , si daca se plictiseste de urechi trece la ochelarii lui  smile nu il lasa deloc sa manance  tongue ce o fii gandit el daca nu.mi dati si mie nici voi nu mancati  smile si in rest ne chinuim sa vorbim  wink va pupam a si magda poli sta pe cap si merge prin bucatarie si a fost si la baie dar pe capul lui barbatumiu pentru ca atunci cand vine el acasa pe mine nici nu ma mai baga in seama  mad si cu el merge peste tot dar nu vine sa ne caute de exemp daca suntem in bucatarie sa vina si el

2,504

poze noi cu toty

Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun.

2,505

andreea sa.ti traiasca toty este superb manca omul zacusca? smile

Adaugat: 19-10-2011 17:10

poli cu rata lui care nu mai are cioc pt ca era de plastic si a avut el grija sa nu mai aiba , acum se chinuie la ochi  smile pupiki

2,506

in prima poza se pupa cu sotul meu, in a 2 a si a 3 a gusta zacusca ,si  in celelalte doua se juca cu masinuta lui fii-miu.

Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun.

2,507

andreea dar din cate stiu eu nu are voi zacusca ca este sarata ,eu nu i.am dat ca mi,a fost frica nici macar sa guste si saracutul de el saliva  tongue , dar in schimb nu am  putut sa.i rezist si i.am dat clatite doar sa guste  smile pupici

pune si u inregistrari cu el sa.l auzim cu vorbeste big_smile

2,508

Wow, ce dulce e Poli! Sa va traiasca!

Eu ii cam dau sa guste orice ca ma termina cu poftele si mi-e mila de ea sa o vad cum se agita.
Pe mine nu numai ca ma ia de urechi, dar mi le cresteaza:))) E needucata rau:))

Sase vine iar si tb sa ma concentrez:))

Va pupam

2,509

Mona, o sa vina poate pana la sfarsitul lunii. O sa va anunt cand ajung la noi. Sper sa ajungem la Tulcea cat de repede se poate.  :bravo:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

2,510

borcanul de zacusca era gol.... nu a mancat deloc... ma distra ca incerca sa ajunga cu limba in interiorul borcanului si nu putea. stiu ca nu are voie, si nu i-am dat deloc.

2,511

mersi magda si a ta sa.ti traiasca  :sanatate: magda nu pui si u poze cu a ta ?poate ne incuscrim  smile poli are doar 10 luni a ta?pop

Adaugat: 20-10-2011 17:04

ce ziceti de batoanele mele care i le.am facut lui polii? tongue sunt bine facute cine a mai facut?va pupic

sunt c.am caraghioase sa nu radeti de mine va ro nu prea ma pricep lla gatit tongue

Adaugat: 20-10-2011 18:04

sunt fericita  :bravo: ca o sa plec cu poli la munte la ranca de revelion asa imi promisa sotul ca mil ia si pe polii  :pup: numai ca o sa am un pic emotii cu el dar o sa fiu sigura ca o sa fie bine , poate il invat si pe el sa skieze  smile imi pare rau sa.l las acasa de pe 27-02.2012 , ca apoi pe 7 plecam iarasi in austria dar atunci nu pot sa.l iau ca este prea departe si mie frica sunt ore multe pt el , aici este aproape doar doua si jumatate cat a fost de la timisoara la severin nu cred ca are nimic, numai spunetimi ce sa.mi iau la mine inafara de mancare , colivia lui si una de o cumpar pt transport mai mica,sunt asa de fericita ca il voi avea alaturi de mine de revelion de ici nu va inchipuiti si ca sotul meu ma lasa sa il iau :hihi:  :heart: o sa fie sou

2,512

@anamarialaura

Pai si Cocuta cred ca e cam tot pe acolo, 10- 11 luni. Ar fi superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sa se placa:))

eu o iau dupa mine cu partea supeioara a coliviei. a mea e pe roti si se poate demonta de la jumatate. Nu ma intreba cat chin sa bag si sa scot colivia din masina:)) ca pintesa tot printesa e....nu ma ajuta deloc:))

Voia poze cu minunea mea.

Va pupam!

2,513

spunetimi poli naparleste acuma , cat perioada naparlesc ei?in decembrie ar fii ok sa plec cu el  de pe 27?am citit pe latifa si am vazut ca scria sa nu pleci cu ei daca naparlesc sau sunt bolnavi  neutral dar nu cred ca poate sa.i faca rau  hmm magda colivia mea este pe rotund si nu pot sa o iau , ii cumpar una pe patrat pt masina si cea rotunda sa o am acolo pt stat in ea  tongue iti dai seama ce.mi iau de la barbatemeu , ce chin pana o baga in masina, smile dar asta este conteaza ca.l ia ssi pe el sa.l faca schior smile

magda de unde esti?eu sunt din dr.tr.severin

2,514

ce sa ma mai fac cu toty.... numai dupa sotul meu sta,e ca un caine. nici la baie nu poate merge fara el.... a facut dus cu el aseara. are copacelul lui,dar sta pe usa si roade tocul....nu mai vrea sa stea pe copacelul lui... seara il prindem numai cu prosopul ca altfel nu e chip...

2,515

andreea asa este si poli este inebunit dupa sotul meu nu ai ce sa.i faci,asa sunt ei pe noi ne vad tot timpul dar pe ei nu, eu il prind in bucatarie , merge pe capul meu iar acolo ii inchid usa apoi sta sa.l prind ca stie ca nu are cum sa scape sau il mai prind cu mancarea cand intra in cusca pop

a si de jucarii se plictiseste repede , si al meu nu prea ii mai place pomul lui dar eu usa o inchid dar in momentul cand o deschid tot pe ea sta si la fel face smile

2,516

nu mai pot sa il prostesc deloc sa intre in cusca nici cu mancare nici cu jucarii cu nimic.... ideea e ca sotul meu lucreaza pe tir si o luna e plecat si o lina e acasa,nu stiu ce o sa fac cu toty cand sotul meu e plecat..... cea mai tare faza a fost aseara.....cand toty era liber si noi doi ne giugiuleam si asa mai departe.......  :rusine:  si toty  a aterizat pe spatele sotului meu si acolo a stat am inceput sa rad de nu ma mai puteam opri...... de acma cand avem chef de prosti toty va fi in cusca...

daca ii inchid usa sa nu mai stea pe ea face ca o cioara si sasaie si se umfla  in pene....cand mancam vine pe umarul sotului meu si sotul meu ii da sa guste ce mancam din gura lui...niciodata nu am crezut ca pot fi atat de inteligenti. eu vroiam marele alex de anul trecut si sotul meu mi-a promis ca imi va lua de 8 martie.....dar cand a auzit cat costa a zis ca nu da atatia bani pe o gaina.....dar s-a ivit ocazia si am facut un compromis...... ptr sot am luat masina si pentru mine....gaina... acum sotul meu e topit dupa el...

2,517

cat de tare gainuta care de fapt este inebunita dula el misto aveti grija cu giugiuleala ca este gelos poate il musca pe sot de ureche  smile va pupik

2,518

Ce ma distrez eu cu voi fetelor... :hihi: Dar o zic in sensul bun al cuvantului.Se intampla si la mine sa fie Alexi foarte atasata de sotul meu,insa atunci cand a fost plecat am petrecut mult cu ea si acuma nu il mai prefera doar pe el.Singura diferentza e ca el poate s-o ia in mana fara sa i se intampla nimic.Eu inca n-am tupeul asta.In rest e cuminte si pupacioasa,ma pot lauda cu ea. :heart:
Cred ca e ok Anamaria daca il luati cu voi,naparlirea nu e o boala,mai ales ca va fi acolo cu voi,va avea casutza lui,lucruri cu care e familiarizat.
Scumpa de Alexi intra fara probleme in colivie,daca o ademenesc cu ceva.Ieri i-am cumparat pere dulci si pomelo.Ce i-a mai placut.
Se intampla foarte des ca papagalii,mai ales cei mari sa fie gelosi.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

2,519

buna tuturo..cine credeti ca s a distrat de dimineata cu o baita?
Este cineva si din Buzau?

Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult animalele!

2,520

suana ce trebuie sa.mi iau cu mine cand plecam inafara de mancarea lui si jucariile?pastile ceva?cand ajung la munte , si il dau jos din colivie trebuie sa il acopar sa nu ii fie frig sau cum sa fac ca iti dai seama ca afara este frig si pana in cabana este ceva nu?cum crezi ca.i mai bine?azi ce credeti ca facu , cand venii acasa si vrusai sa.l prind zbura in bucatarie si cazu in oala  smile saracutu si il prinsa foarte repede  smile cu oala smile

2,521

@anamarialaura......suntem din DEVA:) E ceva pana la Dobeta, dar dragostea nu are limite geografice:))) ar fi ceva sa-l vad pe al tau, venind in zbor sa o ceara pe Cocutza la o gura de portocala:))

@suana...nu se mai dezlipeste de mine. Mai nou, daca e la mine pe cap, nu conteaza unde o duc prin casa. Numai sa fie cu mine. E criminala:))) Daca nu ar plange asa in dispeare cand plec de langa ea, ar fi perfect. Ced ca astept donatii de cercei:))) in ritmul asta, la cumimi cauta urechile cand e pe cap, ced ca mai imi da ceva gauri:)))

Va pupacim!

2,522

Magda cred ca e o veste buna,abia asteptai sa ti se cocote pe tine.Asta e ,acum trebuie sa suporti ,,accesoriile''... :hihi: Facem donatii de cereci daca vrei....Pentru o cauza nobila.....

2,523

buna magda da ar fii ceva , o sa vina ca fat frumos la cocuta ce sa.ti zic cand aveti drum la severin va asteptam  :sanatate: cu urechiusele nu stiu ce sa.ti zic al meu nu ne ia decat daca mancam si nu ii dam si lui  smile atunci se enerveaza si pac de ciupe  :furios:

2,524

Salutam prietenii de pe Latifa...  :pup:

http://img846.imageshack.us/img846/6629/dscn0074n.jpg

Uploaded with ImageShack.us
http://img546.imageshack.us/img546/1410/dscn0076d.jpg

http://img90.imageshack.us/img90/1164/dscn0091n.jpg

2,525

Cat de frumoasa este Alexi si ce codita minunata are ! :pup:

comorile mele : felix - labrador retriever :heart: Albert - bichon maltese :heart:-Simina-