2,451

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

Mai incape de atatea jucarii??? :hihi: Nu,nu se dau in leagan.Nici Alexi nu are aceasta ,,ocupatie''.Normal ca ce e la tine e mai bun.La toti cred ca le place sa guste putin din pahare sau sticle.Sa nu se imbete pana la urma.... :wis:
Abia astept sa vina si alexeii la Mary sa facem un concurs de betivit.... :sanatate:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

2,452

smile  asta da competitie...

Cand ii ajung? Cred ca abia asteapta..

2,453

Probabil dupa mijlocul lunii.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

2,454

:furios: sunt suparata de ce oare poli nu vorbeste ca ai voostrii?cand oare o vorbii?ii spun in fiecare zii ce faci?si nu vrea sa zica nimic , decat cand plec din camera incepe sa ganganeasca ceva  :cry: o fii prea greu cuvantul ?sa.i zic alt cuvant mai usor de exemplu mama?poate nu o vorbii niciodata sad

Adaugat: 08-10-2011 11:22

ce ziceti de poli meu ?cum sa fac sa invete sa vorbeasca, cand vorbesc cu el trebuie sa inchid televizorul sa fie liniste   hmm

2,455

salut am revenit cu poze

Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun.

2,456

Ai un baietzel super frumos Andreea.
Anamaria,nu te supara pe el ca nu invata imediat.Tot ce trebuie sa faci e sa-i vorbesti mult.

Si a venit toamna....
http://image.blingee.com/images18/content/output/000/000/000/785/742044247_402140.gif
fall pictures

2,457

Wow, ce frumos e baiatul!

Nici Cocolino al meu nu vorbeste. Gangureste cate ceva, evident, cand nu sunt in camera cu el, dar la cat de disperat e dupa mine, sa nu fac niciun pas, in curand ma va striga:))) Presimt:))

@suana, astazi i-am numarat jucariile (m-ai facut curioasa): total = 48:))) Nu am pus si margelele si bratarile mele:))

Are la papitoi (mici), cat cuprinde. Dupa ce le scoate ochii, e gata cu ei, mi-i da inapoi:))

Si ai vostri se plictisesc la fel de repede?

AAAaaaa...si Doamne fereste sa pup vreun papitoi ca il sfasie din prima:))

Asa ceva...

Va poopam!

2,458

toty era pe dulapul din bucatarie... isi facea toaleta  si arunca cu boabe de struguri in capul meu dupa ce ii fura de pe masa...

si toty se plictiseste foooooarte repede..... fiind toata ziua liber prin casa ne urmareste pe noi ce facem... tot timpul trebuie sa aiba activitate. azi era singur in sufragerie, se uita la desene animate si a inceput sa vorbeasca .......in maghiara    yikes   printre cuvintele in maghiara mai baga un "ce faci?" stalcit. eu il culcam pe fi-miu in cealalta camera si il auzeam.... de abia ma abtineam sa nu rad

Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun.

2,459

@andreeacucu

Inseamna ca nu e decat o solutie: sa va apucati de lb maghiara. Faceti un curs intensiv:)))

Cred ca ce criminal e!:)) Cat timp are?

2,460

toty in august a facut 2 ani. pana sa luam noi cursuri de maghiara am decis sa insistam sa il invatam romana, ar fi tare sa luam noi cursuri de maghiara..... oricum e simpatic rau.

2,461

andreea este superb baietelul sa.ti traiasca  smile o sa am rabdare cu el , multumesc  de incurajari suana si magdalena va pupik,da a venit toamna si este frig si in casa , eu i.am dat drumul lui poli la caldura ca la  noi este frig in casa  tongue
si poli meu se plictiseste repede de jucarii si a mai facut un drac, ce credeti a ros cablu de la risaivar de la televizor pe unde intra curent bine ca nu a patit nimic ca putea doamne fereste sa se curenteze ca sa vedeti unde ii duce capul  tongue va dati seama ce mi.am luat de la sotul meu  :hihi: dar este copilul nostru care face prostioare si mari si mici va pupik

2,462 (edited by suana 09-10-2011 14:51)

Uf,grija mare la cabluri sa nu se intample ceva rau.E bine sa aiba un program de iesit si jucat cand puteti sa-i dedicati tot acel timp.Si noi petrecem cu Alexi in fiecare seara dar ne concentram doar asupra ei.Nu are voie la laptop,cabluri si alte lucruri periculoase.O fractiune de secunda si gata prostioara.Aseara s-a ascuns in dulap si a facut putina ordine,asa cum ii place ei.Si interesant ,vad ca  nu mai e atrasa de pahare si de lichidele din ele.In schimb a papat struguri dulci culese din vie si paste.Binenteles dansul si alintatul n-au lipsit. :heart: http://img641.imageshack.us/img641/5417/alexandrinebird120x120.jpg

Uploaded with ImageShack.us

2,463

Noi astazi ne pupacim....sta in stanga mea cumintel si se joaca...azi nu-l recunosc...e linistit, desi a avut cateva excese cu tipatul, mai de dimineata. O fi si el meteodependent:)

@suana, oare Alexi a ta are si ea acea dunga verde strident la spate, in jurul gatului? daca da, tb sa incep sa-i arat cosmeticele la Coco ce devine Cocuta:))

Va pupam! Vremea e nasoala de iarba verde, ceea ce mi-a spulberat visele:(

2,464

Cand ma gandesc la ce frumos a fost acum 2 zile.... :wis: Toata lumea cred ca e mai  melancolica azi.oricum nu ne place vremea rece.Da,Alexi are si ea gulerul de un verde mai strident.Are toate sansele sa fie Cocutza.Pai scoatem fardurile si bijuteriile pentru domnisoare. :hihi:
Chiar ma gandeam ca am ratat iarba verde,ne vom mai  bucura de ea doar la anul.

2,465

smile noi azi ne facuram de cap , am mancat brocolii, banane,castane,apropo de castane voi le prajiti sau le dati crude ,eu i le.am dat crude este bine?si mai paparam clatite un pic doar sa guste ca imi baga ciocul in gura si imi paru rau de el si ii dadui sa guste un strop fara dulceata doar simplu ,avea o fata de milog .... tongue de nu ma lasa inima sa nu.i dau sa guste si sa vedeti ce mai vroia saracutul  smile se enerva ca nu.i mai dadui de lesinai de ras  mad ce rau imi pare ca nu le putem da ce mancam noiii of

am uitat sa va intreb suana si magdalena voi la iarba verde ii luati si pe ei?adica verdetele? big_smile

2,466

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......ma pun la barfa cu Cocuta mea :bravo:

Sper sa invete dansul acela a la Michael:)))) De vorbit, vorbesc eu de o stric de cap:))

Vremea se pare ca se va mentine la fel de rece, e cam brusca trecerea si nu e chiar ok.

Inca mai am carbunii de gratare in portbagaj:))))))))))))deci speranta moare ultima:))

@anamarialaura

Da, a fost de 2 ori in vara asta, adica exact de cate ori am mers si eu. I-a placut tare mult....ciorile nu cantau prea frumos, insa a fost ok.
A mancat, a fost curios, dar nu a ciripit decat la intoarcere, pe masina. Ma asteptam sa faca galagie. Insa era in largul lui, pt ca se tot curata de pene si astepta mereu ceva bun:))

2,467

magdalena si lai tinut in colivie sau iai dat drumul , vine la tine cand il strigi?pop abia astept sa.l scot si eu pe poli ca nu l.am scos deloc ca mi.a fost frica sa nu raceasca dar la anul ca acum nu mai am cand smile

2,468

Nuuuu, a fost tot timpul in colivie. La cat de curios e, nu garantez o clipa pentru el, asa ca mi-am luat masuri de precautie.

Vine la mine, dar niciodata nu sta sa pun mana pe el. Ma ciupeste si fuge sau efectiv nu ajung sa pun mana pe el ca incepe sa maraie si sa dea cu ciocul. Nu sta pe deget si nici pe umar (mi-a fost fff frica sa exersez, pt ca nu e chiar cuminte).

Va poopam!

2,469 (edited by suana 09-10-2011 16:18)

Nu o luam pe Alexi la iarba verde.Are o voliera nu tocmai usoara si nu o pot demonta pe bucati sa o pun in masina.Daissy era singura care beneficia de zbenguiala.Stiu ca sunt tare pofticiosi ,ar manca de toate.

2,470

a da misto, eu credeam ca le dati drumul pe afara, si pe mine poli  ma ciupe dar nu  rau , am niste prieteni care mergea cu el la iarba verse si il lasau liber cand striga la el venea imediat numai ca intro zii lau pierdut tot asa lau luat la o petrecere sa speriat si lau pierdut  :cry: mergea cu el pe umar peste tot pana intr.o zii cand a venit necazul  :cry: ma bucur pt voi abia astept sa.l vad pe poli la iarba verde :merci: va pupacim

2,471

am o obsesie. spunet-mi si mie cum arata excrementele marelui alex. am tot cautat pe net si nu am gasit nimic concret. consistenta excrementelor lui toty nu au aceeasi cosistenta ca cele ale perusilor. de cand l-am adus face verde inchis cu alb si si are o cosistenta cremoasa.... culoarea alba si cea verde sunt distincte nu amestecate. el mananca,e vioi, are cloaca curata,se spala are penele lucioase . de exemplu cand sta sus pe usa din camera si mai scapa cate un caca pe parchet acesta se imprastie.... banuiesc ca e din cauza inaltimii.... i-am dat orez fiert,zeama de la orez,si carbosan. are zile cand i se schimba culoarea cand e verde inchis cand e verde mai deschis.... va rog, ma puteti ajuta.

2,472

buna andreea , stai linistita , ca verde fac toti , depinde de ce mananca este culoare, al meu poli cand mananca ardei rosu face rosu si alb, acel alb este normal si poate sa faca si pisu in acelas timp wink nu te ingrijora cauta pe saitul latifa ca iti da de escrementele lor pupici multi  big_smile

buna suana te pupacim ana si poli si iti dorim o zii buna  :pup:

2,473

it dai seama ca am cautat peste tot. am citit si articolul de pe latifa, dar comparativ cu perusii mei consistenta e diferita. nu am avut niciodata probleme cu perusii,adica diaree sa stiu cum arata si din cauza ca arata diferit {excrementele}fata de perusi mi-a dat de gandit. mersi pt raspuns. sper sa nu fie nici o problema.

2,474

nu cred andreea difera cred eu de la perusi la papagal , si al meu face verde si cu alb . depinde ce mananca, sper sa .ti mai dea sfaturi cei de pe forum te pupam
parerea mea este ca daca nu are diaree este ok

2,475

deci dupa cum am citit despre diaree ar trebui ca partea verde si partea alba sa fie amestecate,dar la toty nu e cazul. de cand l-am adus asa face,banuiesc ca de aproape 2 sapt de cand il am ,daca ar fi avut diaree ar fi avut si alte simptome. altceva nu are. e foarte activ ,mananca,etc.