Sincer si eu m-am asteptat la putin galagie,cel putin....Insa amandoi s-au comportat extrem de bine.Alexi si-a vazut de programul ei,de asta i-am si dat drumul dupa ce s-a obisnut cu prezenta lor.Nici macar nu s-a dus pe colivia cealalta sau la Magda.Ea a avut treaba doar cu noi,a facut doar ceea ce face in mod obisnuit.Coco a fost dragutz din cale afara,cum venea pe colivia Alexei ii fura jucariile si le ducea pe colivia lui.A fost o intalnire grozava si constructiva zic eu.Acuma daca are mai multe ore de somn si un program,cred ca se va adapta si sper sa schimbe putin din atitudinea de ,,fac doar ce vreau eu si cand vreau.'' :hihi: Toti avem nevoie de putina liniste si relaxare,ca apoi sa ne putem simti bine.
Daca sotul meu nu pleaca in weekend,cu mare placere mergem la iarba verde.Daca nu.....va invitam cu drag la noi.
Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus: