Anamaria sa nu-i mai dai niciodata cu ectocid.Contine substante pe care unele animale nu le tolereaza.El este singur ,in casa,ferit si nu are nevoie de deparazitare interna sau externa decat in cazul grav in care primeste paraziti.Stiu ca unii medici recomanda acest produs dar de la medicul nostru veterinar stiu sigur ca nu e bun pentru toata lumea.Semnele ca ar fi bolnava o pasare ar fi faptul ca sta zburlita/infoiata ,nu mananca,se vede clar pe ea ca nu ii e bine,si /sau diareea.
Ia ghiciti cine sunt eu......?!

Uploaded with ImageShack.us

Contrar primei impresii,poate,nu e Alexi.Am avut musafiri care ne-au furat jucariile..... :hihi: Dar am compensat pentru si noi am primit altele.Astazi Magda si Coco ne-au vizitat.Alexi a fost afara,a vorbit,a dansat si s-a dat in spectacol dupa care a venit randul lui Coco.Noi inclinam sa credem ca e totusi Cocutza,poate Oti ne mai ajuta cu un sfat.
Ne-am speriat degeaba.... :wow: .n-am avut un mic pitbull,doar o pasare cu o energie debordanta si pus pe joaca.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus: