Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
ANCAS..sunt 2 scumpi..ADITA..nu prea cred ca tatal tau l-a muscat asa de tare de sa-i dea sangele.. vezi sa nu fie alta cauza..poti pune betadina..dar sper sa nu fie ceva mai grav.. :rusine:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
ANCAS..sunt 2 scumpi..ADITA..nu prea cred ca tatal tau l-a muscat asa de tare de sa-i dea sangele.. vezi sa nu fie alta cauza..poti pune betadina..dar sper sa nu fie ceva mai grav.. :rusine:
Multumesc Dana1
Voi cat de des le dati morcov micutzilor vostri??
Ai mei nu prea vor sa manance mar...o sa le fac ca la bebelusi
mar cu putzin biscuite sa vad asa daca vor, frunza de papadie le place la nebunie
Eu le-am luat biscuiti pentru perusi( nu batoane ) si le-am dat...voi le-ati incercat??
Adaugat: 28-09-2011 11:22
Misha si Roger de vreo 1 prin casa... :ok: :ok: :perus: :perus:
Ufff....koco se simte foarte bine,chiar excelent!I'a prins coaja dar vad ca da ail ating acolo nu il deranjeaza!Azi i'am taiat unghiutsele:)):))chiar a fost amuzant:)):)) e un agitat mic:))!
cu ce se trateaza raia la papagali ai mei cred ca au
cu ce se trateaza raia la papagali ai mei cred ca au
S-a mai discutat despre asta la probleme medicale ( inclusiv ieri ) . :ill:
Buna ! SUnt noua pe forum.Am si eu de o saptamana 2 perusi suprbi , le dau drumu in fiecare zi ca de nu fac galagie ,si seara , ca niste copilasi ascultatori intra singurei in colivie :perus: .inafara de seminte(MEI) nu vror sa manance decat mar , le-am dat si morcov si galbenus de ou , dar ei nu vroiau . acum , as avea o intrebare :eu sunt umpic racita , si nu stiu daca asa ii afecteaza , si daca da cum as putea sa impiedic asta?ms anticipat.
fetita e foooarte blanda , pe cand baietelul e speriat de bombe , nu agreaza sa te apropii de el. va pun cateva poze cu ei :perusi:
Adaugat: 30-09-2011 15:07
:pisica: :pisica: :pisica: :pisica: :pisica: :pisica: :pisica: :pisica: :pisica: :pisica: :pisica: :pisica:
si-ti trece raceala daca pui pisicute..
vezi daca le place papadia si ramurele de salcie..e posibil sa nu se molipseasca dar evita preventiv sa-i pupi sau sa-i tii prea mult langa tine..le place sus ca si alor mei..sunt scumpi.. :pup:
ms:)...de unde fac rost de papadie sau ramurele de salcie in perioada asta?
sunt asa vioi , au inviorat casa cu galagia lor , dar spune-mi ceva , cum as putea sa ii culc mai devreme? ca ei intra singurei in colivie ca sa pape pe la 7 seara , iar aseara pe la 9 au inceput o galagiee , se catarau pe colivie , vroiau afara , desi colivia e destul de spatioasa , a fost cea mai mare pe care am gasit-o .pozele nu sunt foarte clare , nu li se vad dungile de pe cap , dar sunt puiuti amandoi de 4 luni:) .Cand i-am luat nu se vedea nici o diferenta la nasuc , si AM CREZUT CA am fost inselat , dar pe zi ce trece nasul lui se inchide la culoare , iar al ei se face mai albicios (pozele au o saptamana)
eu gasesc papadie in iarba iar ramurele[spre mirarea vecinilor]..am 2 copaci prin cartier..poti acoperi colivia cu o husa[material]..ceva..si ei cred ca e noaptea.. =)daca la el nu vezi nici un pic de alb ..e sigur cavaler[nu-mi dau seama bine dupa poza]
imi e teama sa nu le pun ceva prea gros si sa se sufoace , de asta nu le=am pus ceva pe colivie , vreau sa ii culc mai devreme pentru ca spre 6 dupamasa se vede ca le vine somn.eu stau la bloc si in fata blocului am decat un cais care stiu ca e daunator ptr ei:) dar am sa caut.pana una alta le dau mar si seminte (daca asta le place) :perusi: :perusi: :perusi: :perus: :perus: :perus:
ei dorm si-n cursul zilei[mai ales daca e liniste in camera..]..si eu stau la bloc dar am avut noroc sa am salcii pe aproape..
am observat ceva...ciudat acum 5 minute :wow: isi rontaiau gainatzii de pe mobila.oare de ce? :wow: :wow:
ms:)...de unde fac rost de papadie sau ramurele de salcie in perioada asta?
ai grija la pomii de prin cartier, la noi i-am vazut dand cu insecticid.
crengile si frunzele trebuie spalate f bine si apoi lasate sa se usuce apa de pe ele. abea apoi e bine sa le pui in colivie
mereana28 wrote:ms:)...de unde fac rost de papadie sau ramurele de salcie in perioada asta?
ai grija la pomii de prin cartier, la noi i-am vazut dand cu insecticid.
crengile si frunzele trebuie spalate f bine si apoi lasate sa se usuce apa de pe ele. abea apoi e bine sa le pui in colivie
asa am sa fac , ms:) :k:
am observat ceva...ciudat acum 5 minute :wow: isi rontaiau gainatzii de pe mobila.oare de ce? :wow: :wow:
Nu este nimic iesit din comun.Ei doar fac curatenie , pentru ca nu le place murdaria, mai ales daca in locul acela de pe mobila unde e gaintzu se plimba sau joaca. :k:
asta chiar ca nu o stiam:) , eu le curat mobila zilnic , dar intre timp ei mai fac si se ajuta singuri .sunt mai rau ca pisicile , se curata toata ziua
:perus: :perusi: .ms , ma ingrijorasem umpic. ai vostri sunt blanzi , ca la mine fetita e foarte blanda , da bietelul e sperios rau nu stiu ce sa ii fac sa inteleaga ca nu vreau sa ii fac nimic rau :iubareti:
mereana28 foarte draguti micutzii! Sa ai parte de ei!!
La mine e invers baietzelul e bland iar femela e rea nici nu ma pot apropia de ea sau de colivie
Sunt niste scumpi cand i vad cum se curata :perus: :perus:
Voi le dati frunza de patrnjel proaspat??
ce ziceti de colivia mea , e destul de spatioasa\?
Fata de amea e cu mult.
Pana o sa faca pui le ajunge.
Veste noua: imi sta cand vrea femela pe deget si in afara coliviei.
am observat ca atunci cand sunt doi nu prea imi dau atentie , dar daca vine ea la mine din cand in cand , e ca o micutza lipitoare , e asa scumpa :heart: :heart: :heart: :heart:
In poza pare destul de mare...(nu sti cum se numeste colivia?), oricum daca ii lasi prin casa e bine.Numa sa le pui ceva jucari sa nu se plictiseasca cat timp sunt in colivie!! :perus: :perus:
ionutzzz ma bucur ca micutza ta vine pe deget...si mie mi-ar placea sa vine a mea la mine
...
azi am fost la petshop si am vazut niste perusi asa de dragutii!:x<3
In poza pare destul de mare...(nu sti cum se numeste colivia?), oricum daca ii lasi prin casa e bine.Numa sa le pui ceva jucari sa nu se plictiseasca cat timp sunt in colivie!! :perus: :perus:
ionutzzz ma bucur ca micutza ta vine pe deget...si mie mi-ar placea sa vine a mea la mine![]()
...
Pe colivie scrie:"JK.Animals-Margot2CHR"stau pe-afara de la doua dupamasa , pana la 7 cand intra singuri .Acum sunt prin casa , si vad ca sunt bucurosi , canta intruna :wis: .Pentru colivie , le-am luat un leganel , da nu vror sa se urce pe
el deloc , le e frica de el . Ce alte jucarii as mai putea lua?
salut,am perusul de 3 saptamani dabea sa acomodat,e un scump,ii place la nebunie sa il mangai pe cap sa vorbesc cu el si sa ii tin companie si cam peste o saptamana ,sau o luna inca nu stiu sigur cand, o sa ma mut. ce efecte poate avea asupra perusului schimbarea de locuinta ?
Poze noi cu Cocutoii!!:X<3<3<3 :heart: :perus: :heart:
http://serbanadi.blogspot.com/2011/10/g … to_01.html
Adaugat: 01-10-2011 23:00
Am gresit adresa,asta este cea buna!
http://serbanadi.blogspot.com/p/kocos-page_23.html
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus