Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
pai nu vedeti cat sunt de frumusel? :dans:
ne am intors si noi acasa.
va pupacim pe toti!
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
pai nu vedeti cat sunt de frumusel? :dans:
ne am intors si noi acasa.
va pupacim pe toti!
buna tuturor. ma numesc andreea si sunt din brasov. v-am citit toate povestioarele despre marele alexandru. alexi e superba la fel si coco cum miauna. m-am decis sa va scriu ca in urma acestor povestioare am hotarat sa imi iau si eu o astfel de pasare. am dus o munca de lamurire cu sotul meu iar in final...... ne cumparam o pasare big_smile .
stie cineva de la ce crescator sa imi iau papagalul? de la arad sau bucuresti? ma puteti ajuta ,va rog?
Sunt mai multi crescatori buni dar cei pe care noi ii cunoastem si stim sigur ca au cele mai ingrijite animalute sunt Oty de la Arad si Alexandra de la Timisoara. Sunt niste persoane deosebite. Merita.
In curand vom avea si noi o pereche de alexei. Lord si Lora vor ajunge la noi la Suceava.
Mary vestile sunt extraordinare...... :bravo: M-am bucurat atata cand mi-ai spus ca vin la tine alexeii.Mi-ai facut ziua super frumoasa. :hug: Ionut poate sta linistit ca vor ajunge intr-un loc atat de bun si impreuna.Abia astept sa ne ,,concuram '' la poze.
andreaa bun venit ,ma bucur ca se ingroasa randurile posesorilor de mari alex.Te sfatuiesc sa te consulti cu cei mentionati de Mary si sa va luati un pui ,pentru ca sa va puteti intelege de mic cu o asa minunatie.Sau de la cineva care renunta ,asa cum s-a intamplat cu Ionut,dar nu inainte de a vedea poza sau film cu pasarea respectiva,sa ii vedeti comportamentul si penajul,sa nu fie bolnava.
un ochi imi plange unul imi rade sa zic asa...imi va fii extraordinar de greu fara ei...ii iubesc mult cu bune cu rele...dar am un motiv de bucurie...ajung la Mary...si stiu ca ajung in "raiul de pe pamant pentru animalute"
am hotarat sa ii dau pentru ca nu le mai puteam acorda atentia de care au mare nevoie...asta e principalul motiv...
deabia astept sa vad cand o sa puna Mary poze cu ei...sa il vad si eu pe Lord barbatel in toata puterea cuvantului...deocamdata tot fara guleras este...
sincer nici nu stiu ce altceva sa mai adaug acum
Ionut,e un moment greu dar cum spuneai si tu,vor fi intr-un loc extraordinar si ii vei putea admira oricand.Sincer,ieri, vazand postul tau m-am gandit la Mary,stiind cat isi doresc,si astazi m-a sunat sa-mi spuna vestea buna.Noi suntem alalturi de tine,iti trimitem ganduri bune sa te imbarbatam.Nici ca se putea aranja ceva mai bine.
Ionut a fost mereu un prieten foarte bun al meu de pe forum si ca va ramane in continuare aici chiar daca nu va mai avea papagali momentan. Stiu ca si Alexandra se va bucura si ca cei care ma cunosc se bucura alaturi de mine si de Ionut. Asa a vrut Dumnezeu sa fie.Cand l-am sunat pe Ionut sa intreb de alexei, avea o voce foarte dezamagita, poate se astepta sa incep cu intrebari dar dupa ce a vazut ca vreau sa-i iau s-a schimbat radicat timbrul vocal. El stie ca pt mine si sotul meu, alexeii sunt cel mai frumos cadou. Pe 29 septembrie facem 10 ani de la nunta. Asa ca am primit ceva deosebit. Ionut i-ti multumesc din tot sufletul ca ai hotarat sa ne dai alexeii. Poate o sa vina Lord cate o tura cu Gabi sa-ti dea cate un pupic :hihi: , apoi Lora... :hug:
Sunt verde si ma integrez perfect in peisaj:)
Adaugat: 26-09-2011 21:08
Ce-i al meu, e al meu. Clar! Numai eu pot sa(-i) scot ochii:))
Adaugat: 26-09-2011 21:10
Sunt un mare admirator al artei. Peisagistica imi da de gandit:)))
Adaugat: 26-09-2011 21:11
Laptop? are cam multe taste...tb sa pun lucrurile la punct:))
Adaugat: 26-09-2011 21:12
va pooooppaaaaaaaaaaaaaam!
@suana, despre acea cojire a ciocului iti spuneam. Nu stiu de ce se intampla asta. Are fructe si vitamine de la PADOVAN, zilnic...
Iti facem din aripa!:))
am vorbit cu oti si pe 11 octombrie ma duc sa iau papagalul sper sa ne auzim curand.
buna,spunetimi va rog ai vostrii cand au inceput sa vb cum faceau? , al meu a inceput sa ganganeasca si nu stiu daca ma imita pe mine cand ii spun pupa mama baiatul sau din desene o maimuta, ce credeti vrea sa spuna ceva?nu inteleg ce vrea sa spuna
Adaugat: 27-09-2011 13:22
iubitul meu poli care mi,a smuls un buton de la leptop si este nervos ca nu.l mai las :furios:
Adaugat: 27-09-2011 13:42
manusa lui preferata cand o prinde este jale
Adaugat: 27-09-2011 13:49
in capul meu se pune nu pe umar cum fac papagalii cand mananc ceva
Ce se intampla? De ce pune toata lumea cate o singura imagine pe mesaj? Nu merge ceva sau care este problema, ca la mine merge.
ce dragut e....... si eu astept sa ma duc dupa marele alex la arad la oti
ma bucur ca iti place de poli , o sa vezi cat de mult de atasezi de ei si iti vine sa.i mananci cand ii vezi ce prostioare fac si cat de inteligenti sunt si se ataseaza foarte repede pop
Latifa, nu te supara, dar topicul pt pisici e in alta parte.
Latifa, nu te supara, dar topicul pt pisici e in alta parte.
![]()
![]()
intr-o ora voi avea papagalul meu marele alex. de abia astept.
Andreea cred ca astepti cu nerabdare...Sa ne spui si noua cum a ajuns acasa si cum se acomodeaza.Si evident pozeeeee.
am revenit. a ajuns cu bine. e un mascul de 2 ani ani incepe sa i se contureze inelul. il cheama toty. singura problema e ca vorbeste numai in ungureste...... eu nestiind deloc maghiara ...... :wis:
Hai ca-i tareee....Pai daca ai nevoie de traducere,te ajut cu placere.Cu sigurantza va invata de acuma de la voi si in romaneste si asa vei avea un papagal bilingv.... :hihi:
buna, suana spune.mi te rog ai vostrii cand au inceput sa vb cum faceau? , al meu a inceput sa ganganeasca si nu stiu daca ma imita pe mine cand ii spun pupa mama baiatul sau din desene o maimuta, ce credeti vrea sa spuna ceva?nu inteleg ce vrea sa spuna :wis:
si andreeacucu sa.ti traiasca puiul cred ca.i un scump cand vorbeste
ce credeti ca am facut aseara?era sa.mi omor verzisorul :cry: i.am dat avocado si cand am citit ca nu are voie pe urma tampita de mine imi venea sa mor, , nu am dormit toata noaptea cu gandul ca poate are ceva saracutl si sa nu pateasca ceva, cu ajutorul lui dumnezeu nu a avut nimic , era vesel azidimineata si eu am fost tare fericita , oricum nu o sa.i mai dau nimic pana nu citesc sau va intreb pe voi
Pai Alexi vorbea cand a venit la noi.Insa ei imita sunetele pe care le aud in jur si compun ei variatii.La inceput poate nu se va intelege nimic dar daca vorbesti mult si da semne ca va imita,cu sigurantza va si vorbi clar.Alexi de multe ori se prosteste si scoate tot felul de sunete.
Exista informatii chiar aici pe Latifa in privinta alimentatiei marelui alex.Bine ca n-a patit nimic....
http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … a-eupatria
http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … lexander/2
mersi mult de raspuns suana,esti o dulce , abia astept sa vb si poli meu, daca ma crezi imi vine sa.l mananc cat de scump este, nu am avut pana acum papagal dar ma uimit cu inteligenta lor sunt atat de fericita ca.l am de parca asi fii un copil mic jur,sa va traiasca la toti puisorii :bravo: :sanatate:
Stiu cum e.Si eu ma bucur in fiecare zi de compania micului meu zoo.Marele alex e o pasare inteligenta si pe maini bune reuseste sa devina un companion care face si prostii dar care te si amuza.Sunt ca si copiii incapatanati si suparaciosi.Alexi face ca un copil daca plecam de langa ea si daca e afara fuge si se ascunde de noi.Toti sunt niste scumpi. :heart:
Uploaded with ImageShack.us
suana cat de frumoasa este , chiar este superba cand plecati in concediu ce faci cu ea ?spune.mi te rog ca eu la iarna plec o saptamana la ski si nu stiu ce voi face fara el,ca nu cred ca pot sa.l iau cu mine ca este frig,si este prea departe , :cry: si cand ma gandesc ca voi pleca mi se rupe inima de el ca nu.l vad o saptamana, voi cum faceti?pop
Eu o am pe mama care a venit intotdeauna sa se ocupe de ai mei,cand suntem plecati.Cand aveam doar un perus,asta de mult,calatoream cu el peste tot.Dar cum familia s-a marit e mai greu de plecat cu toti.Nu recomand calatoria asa departe si mai ales pe frig.Daca ai pe cineva din familie sau foarte-foarte de incredere ar fi bine sa vina persoana sau sa-l gazduiasca cat sunteti plecati.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria