9,526

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Si la mine masculu o calca pe coada sau o trage  :wow:  .Deci inseamna ca vor sa se imperecheze sau este doar o joaca? (din posturile de mai sus nu am priceput)

Animalul de companie ne este un prieten desarvasit,
Si primeste drept rasplata , afectiunea noastra toata
:hug:

9,527

veronika_m84 wrote:

Vreau sa incep prin a cere scuze Latifei ca nu am intrat de 2 luni pe site dar nu am avut internet. Sper sa ma ierte.

Nicio problema, stai linistita. smile

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

9,528

stau pe o chitara de-a copiilor..au si companie..

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

9,529

Buna tuturor!  Aveam o pereche de perusi de 3 luni (Blue si Snow), dar duminica (11.09.2011) fetita a fugit.  Ca sa ne alinam durerea si noua ,dar si baiatului , am fost luni si am cumparat alta fetita ( Bubble). Aceasta este mai micuta decat baietelul.   Atasez niste poze si cu fetita dinainte si cu aceasta .  Imi puteti spune daca Bubble este fetita ?  Multumesc!

9,530

mie imi pare fetita..vad alb chiar langa nari..pacat de pierderea ta..sper sa fie totul bine cu cea nou venita.. :perus:

9,531

multumesc, dana. Si noi speram ca Blue sa o accepte si sa fie bine pt ca nu mai dorim sa trecem prin ce am trecut.  Nu intelegi durerea pierderii unui pui decat atunci cand treci prin ea.  Noi speram ca Snow sa fie bine, sa o fi gasit cineva si sa o iubeasca cel putin la fel cum am iubit-o noi.  Copii mei au suferit enorm si au plans toata noaptea de duminica, asa ca prima zi de scoala a fost f grea.   :perus:

9,532

stiu cum e desi am pierdut un pui care a stat la mine doar 3 saptamani..le-am spus copiilor ca s-a dus sa aduca zapada[norocul meu ca am copiii mai mici si m-au crezut] :cry:

9,533

Multumesc Setris. Macar sa scoata un puiut din astea 4 oua pe care le au acum. Dupa aceea urmeaza o perioada de odihna.

9,534

salut,acum 5 zile mi-am luat un pui de perus,nu stiu exact daca e baiat sau fetita si cate luni are,voi ce parere aveti?

9,535

eu spun ca e un cavaler simpatic ce nu depaseste 5-6 luni..[cu aproximatie..dupa dungile de pe cap].. :perus:

9,536

dana1 wrote:

eu spun ca e un cavaler simpatic ce nu depaseste 5-6 luni..[cu aproximatie..dupa dungile de pe cap].. :perus:

Inseamna ca si koco tot cam atat are?

Adaugat: 16-09-2011 20:09

Uiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!Koco e bucuros ca a placat Dudyyy!>:D<:)):)) da din cap si canta tot timpu!!

Un pic de iubire face mai mult decat un varf de legi!
1 papagal perus (Koco) :perus:  :heart:

9,537

dana1 wrote:

multumesc ptr raspuns,cred ca in poza nu se vad bine  dungile de pe cap,dar  le are pe tot capul pana la nasuc. cred ca e ceva mai mic de 5,6 luni.si mai am o nelamurire : are capul cam mare si deformat cred,nu este rotund ,este umpic turtit din laterale. ce are?

9,538

nu cred sa fie vreo problema..e pui..e in crestere..

9,539

Insfarsit , sa suit pe leagan si Cipri.....dar cand la vazut Bella....vroia neaprat sa stea so ea....si uite asa zici cau fost cascadorii rasului  smile

9,540

ce comici sunt..ale mele mai stau pe usa de la camera..azi am inchis-o si o cautau ca disperatele..nu stiau unde e...dar si motatul se uita curios inspre locul unde erau obisnuiti sa se catere..

9,541

La mine in ultima perioada perdeaua este escaladata mai ceva ca un munte  smile

9,542

la mine e ceva la ordinea zilei..mai nou..au prins ideea ca dincolo de perdea este verdeata..asa ca..daca vreau crinii..trebuie sa pazesc papagalii.. :ok:

9,543

Perusica mea nebuna are azi 7 oua. Stau si ma intreb cate mai are de gand sa faca si daca le cloceste pe toate pentru ca sunt multe si nu cred ca le poate cuprinde. Sotul meu a zis sa pregatesc cofragul ca nu se mai opreste din ouat. Sper sa iasa ceva puisori din ele!

9,544

e tare harnica doamna ta.. :perus:

9,545

Ce dragutsss!!7 oua<3

9,546

Buna ziua! Ma bucur sa ma aflu si eu printre iubitorii de pasari!!
Cam de o luna de zile am primit un perus mascul care e foarte dragalas!!  Si de 2 zile am primit si pereche...nu sunt atasati deloc unul de celalalt, nu stiu ce sa le fac sa-i apropii sad  sad
Cum aflu varsta lor?? Credeti ca un veterinar m-ar putea sa aflu ce varsta au??
O sa incerc zilele acestea sa posteze poze cu micutzi mei!!

9,547

bun venit..nu trebuie sa faci nimic..se vor obisnui ei unul cu celalalt+ca perechea mai trebuie sa se acomodeze cu noul mediu..

9,548

Acestea sunt micutzi mei!!
Roger
http://img31.imageshack.us/img31/8531/img116bj.jpg
Si domnisoara Misha

http://img829.imageshack.us/img829/5580/img118i.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/9908/img117dq.jpg

Pentru el as fi vrut un alt nume, dar acesta l-a primit, poate ma ajutati voi cu un alt nume!!

Adaugat: 20-09-2011 17:53

Vroiam sa intreb daca colivia e destul de mare pentru cei 2 micutzi!!

9,549

Colivia lui koco e patrata dar mai mica!:d EFoarte buna si asa...dar era ideal daca era patrata!

9,550

sunt foarte frumosi ANCAS ..mie imi par a fi pui pana in 4 luni [au dungute pe frunte pana aproape de nasuc iar la adulti ele dispar mai spre ceafa]..e un nume frumos ROGER mie imi place..dar na.. :wis: