buna tuturor!eu nu am postat pe aici pentru ca am observat ca nu prea a mai fost activ acesata rubrica!
@tania vreau sa te contrazic!dupa cum stii si eu am un micul alex care la fel mi s-a spus ca este pui!sunt sigura ca ar avea in jur de un an jumate doi dar asta e,mi-am dat seama dupa ce deja ma atasasem de el sau ea(ca nici macar sexul nu il stiu)
de curand am fost sa vorbesc cu un medic veterinar pe care il stiu de ani de zile si acolo merg cu orice animal am avut vreodata vreo probleme!si i-am povestit despre rio al meu!i-am spus ca eu cred ca ar avea 2 ani si mi-a zis sa ma duc cu el si imi va putea spune cu aproximatie o varsta,si se va interesa unde sa imi faca si un adn,dar ideea este ca mi-a zis ca indiferent de varsta lui,cu multa rabdare il voi face sa si vorbesca si sa fie mai bland,pentru ca sunt foarte destepti!dar repet totul cu rabdare!
in momentul de fata rio al meu nu mai se sperie de mine ,dar e curios cand ma duc cu mana spre el si da cu ciocul,insa cand simte degetul meu doar ciupeste si apoi se retrage!
sunt de parere ca totul se vace treptat si cu rabdare iar acum dupa ce acest medic(care este singurul din bucuresti de care eu stiu ca licenta si-a facut-o pe pasari in special porumbei) mi-a spus am sanse in timp indifernt de varsta,sex,sa-l mai imblanzesc putin sunt destul de optimista!
asea ca andrusca,rabdare,rabdare,rabdare!vorbeste cat de des poti cu el,daca vezi ca se sperie fa un pas inapoi si vei vedea ca azi faci tu un pas inapoi,maine face el un pas inainte!este parerea mea!va pup :pup:
Animalele mele:,Cipy(hamster Campbell)- :hamster: ,Paco(perus)- :perus: ,Cookie(pekinez)- :caine: ,Rio(Micul Alexandru)- :malex: