08-01-2009 21:16:38
smire
Amic » profil
Inregistrat: 13-11-2008
ddann 59...pt ca te pricepi la perusi...spune-mi la ce varsta are lok prima naparlire????am un pui care are cam 6 luni si au inceput sa-i pice cam 10 pene mici/zi...i-am dat vitamine in apa si in mancare si de 2 zile nu-i mai pika niciuna...e posibil k o naparlire sa dureze doar 4 zile????in plus,nu vad vreo schimbare in culoarea penajului...pe cap are vreo 2 resturi de pene,ascunse printre penele normale...in rest e vioi,mananca,zboara,se joaca...
Editat ultima oară de smire (08-01-2009 21:25:24)
09-01-2009 00:14:48
ddan59
Nou venit » profil
Inregistrat: 05-01-2009
Pentru SMIRE
E normal ca la pui naparlirea sa nu fie lafel de abundenta ca la adulti, deci nu trebuie sa-ti faci griji pentru asta. Nu este bolnav atata timp cat mananca bine si este vioi. Eu nu i-am dat niciodata vitamine, dar este foarte adevarat ca manca detoate. Tot ce mancam noi vroia si el. Atentie sa nu scape la SARE ! sau la branza sarata !, in general la nimic foarte sarat. In rest un meniu foarte variat ii va asigura toate mineralele si vitaminele necesare. Nu uita de fructe, si legume proaspete, verdeturi (chiar si marar si patrunjel) etc. Poate cateodata un baton gata preparat de la magazinele de specialitate (daca nu ti se pare scump), daca nu, e foarte bun si meiul de la taraba din piata. Bafta multa ! Sa-ti traiasca mai mult decat a trait Cipi al meu !
09-01-2009 21:00:41
smire
Amic » profil
Inregistrat: 13-11-2008
merci
Aceste mesaje au fost mutate de la un alt topic. Latifa
Intrebari frecvente si raspunsurile lorTermeni si conditiiVa multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!