multumim foarte mult. Legat de pereche, cea initiala (masculul verde si fetita gri, pierduta) parea cea mai bine formata; si acum, cum s-au intalnit, au reluat "mangaiatul". Cu ultima femela, cea galbena si blanda, masculul nu a interactionat deloc, chiar se ciupesc putin; ea il ignora total cand suntem prin preajma, numai cu noi sta. Cateva zile vor mai sta asa, pana ne lamurim cine cu cine vrea
. Acum i-am lasat cateva ore singuri si vad ca sunt bine. Doar perusul saracul e cam napastuit, ca pe el il ciupesc toti (in mod normal sta separat in colivia lui, dar azi avand nevoie de ea (pt a o aduce pe cea pierduta) a ramas pe afara si doar noaptea pot sa-l bag inapoi; cred ca i-ar trebui si lui o pereche ca si fie grupul complet
(si apoi crescatorie ne facem)
Adaugat: 17-07-2011 19:05
Si o intrebare si gata pt seara asta. Pe fetita pierduta, gri, am luat-o asta iarna de la Dl Balanoiu, dorind un micul alex albastru. Ni s-a spus ca e mica inca, dar se va face albastra. Pe atunci avea vreo 7 luni, deci acum area cam 1 an si 2-3 luni. Sa mai sper ca va fi albastra, sau o sa ramana asa? (nu ca ar conta culoarea, dar de curiozitate)