Cred ca o sa ma abtin de la prea multe comentarii la faza asta...... Asteptam cu nerabdare noi veniti analfabeti si care posteaza numai aiureli.Au fost destui destepti care au avut conturi clona si li s-a raspuns, fara sa se gandeasca nimeni ca scriu in bataie de joc.Daca exprimarea de mai sus e bine intentionata,no comment.Cred ca am scris prea mult si m-am implicat insa daca deranjez ma voi abtine.Imi pare rau ca am postat si atatea poze azi.Multumesc iloveanimals,a fost un cadou frumos de martisor.Probabil meritam. :bang: Dar daca asta se doreste......Welcome.....prostie.
Adaugat: 01-03-2011 21:11
Hei, hei, usurel!... suana, nu te ambala asa de usor! Daca au fost ceva probleme in trecut cu oameni rau voitori care intrau aici sa zgandareasca atmosfera frumoasa, nu inseamna ca orice nou venit face parte din aceeasi categorie. Iar iloveanimals cu siguranta nu a vrut sa te supere! Hai sa fim mai banzi astazi. Si, apropo de cadouri si martisoare, chiar daca vremea de afara nu e prea blanda, macar noi sa ne purtam ca si cum ar fi venit primavara!
:rusine:
Adaugat: 01-03-2011 21:40
Latifa mii de scuze.Poate ,,miros'' mai bine decat altii dupa cum scrie fiecare si imi dau seama ca e ok sau nu,insa nu am dreptul sa ma reped asa la ei ,nefiind decat un simplu user si promit ca n-o voi mai face.E primavara si ne bucuram insa iloveanimals s-a razbunat nu stiu din ce motiv pe mine.De cate ori a sarit si ea la randul ei la diverse postari.....Ei, fiecare avem nervi sau frustrari dar nu ni le varsam tocmai pe ,,cunostinte'' vechi.N-o sa mai aiba ocazia pentru ca noi doua nu vom mai avea ce discuta vreodata. Ii multumesc oricum ca mi-a reamintit regulile forumului pe care le voi respecta strict.Sunt doar curioasa ce vor avea de impartasit unii dintre noii forumisti...Insa toata lumea e libera sa fie unde doreste si sa-si exprime parerea,forumul fiind deschis tuturor.Sunt mai rea ,recunosc si imi cer scuze inca o data Latifa.
Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus: