9,126 (edited by alex.coco 02-07-2011 21:59)

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Buna seara,de cateva zile familia noastra s-a mai marit cu inca 1 membru,este vorba despre un puiut  :ou: mic si dragalas de perus mascul, il chiama Gogo si este tare frumos si energic.O sa fac si poze cand o sa am timp. :pup:

9,127

Asteptam pozici  :perusi:

- Bianca

9,128

adita97 abia ai venit pe forum si ai facut mai multe traznai:
- ai deschis un topic aiurea
- ai scris nu stiu cate mesaje consecutive
- ai facut abuz de amoticoane
- esti foarte insistent

Te rog sa-ti revizuiesti comportamentul! Avertisment! Urmeaza ban daca vei continua cu acest stil.

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

9,129

Coco al meu nu prea vrea sa bea apa!cred ca nu stie sa se urce pe piciorul cutiutei speciale de unde se bea apa ce pot sa ii fac?Cum sa il invat?(acum 2 zile l-am cumparat) :ou:  :ou:

Ajutor! :pls:  :pls:  :pls:

Adaugat: 03-07-2011 12:10

O dnee big_smile o sa respect tot!:D

Adaugat: 03-07-2011 12:12

Aaa!am mai observat ca isi deschide ciocul si il inchide si se aude asa un sgomot de "scartait"daca e din cauza ca nu da cu el de osul de sepie vreau sa spun ca i'am cumparat dar nu stie sa il foloseasca si il mai duc eu acolo si ii dau cu ciocul de os,e bine ce fac?

Un pic de iubire face mai mult decat un varf de legi!
1 papagal perus (Koco) :perus:  :heart:

9,130

@adita97 cum spui ca o sa respecti tot cand tu continui sa posteze nenumarate mesaje consecutive?!

9,131

off...gata,termin!

9,132

Alex,felicitari,asteptam poze cu el!
Adita97,eu as zice ca te stresezi prea mut,lasa-l sa se obisnuiasca,o sa descopere el,cel mia bine este sa nu-l stresezi,sa te uiti mereu daca bea apa,sa mearga lucrurile de la sine!

-Ioana-

9,133

@ioana99 da,il las mai libertin dar totusi de ce face asa din cioc?de ce deschide ciocul mereu si nu spune nimic si isi scoate limbuta afara?

Adaugat: 03-07-2011 12:47

Nu stiu ce are perusul :perus: meu coco dar isi deschide ciocul si se aude un
"scartait "asa...are vre'o problema?trebuie sa ma ingrijorez?

Priviti(va rog sa scuzati calitatea proasta a videoclipului):

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i1vaszfKlPU[/youtube]

9,134

Stie cineva ceva despre perusii semistandard? Traiesc normal sau sunt predispusi la boli? Vreau sa fac cadou nasei mele un perus dar la noi in pet shop-uri nu am gasit standard...doar semistandard. Sunt si ei frumosi dar nu stiu nimic despre ei. Sau daca stiti pe cineva in C-ta care vinde perusi standard sa-mi lasati un nr de contact.

9,135

Buna, am revenit ... dar cu vesti cam proaste sad
Cat am fost plecata, din 3 oute puse la incubator, unul era usurel si se credea ca vor iesi 2 Eu ma multumeam cu un puisor macar, dar nu am nici unul
Un out era usor- deci gol, iar din cele doua ramase, la termen, pentru ca nu iesea nimic, au fost taiate si a curs un soi de zeama, ceva Vecina mea a pus treburile alea la congelator sa mi le arate  yikes
Desi eram pregatita cu mancare pentru un pui de hranit la mana - am gasit firma pe net si a fost livrata acasa, nu am avut succes la pui prin metoda incubatorului
Banuiesc ca perusica zburata a apucat sa cloceasca unul dar iaca, rezultatul este un esec total
Am ramas cu cutia pentru mancare, dar nu am puii  :pls:  nici unul macar  :cry:
Deci, imi ramane speranta ca poate la vara, perusica noua si baietelul vor fi mai cu noroc
Nu stiu ce sa mai spun, ca sunt dezamagita mult...
:floare:

Traim toti sub acelasi soare, dar n-avem acelasi orizont.

9,136

rolord23 wrote:

Buna, am revenit ... dar cu vesti cam proaste sad
Cat am fost plecata, din 3 oute puse la incubator, unul era usurel si se credea ca vor iesi 2 Eu ma multumeam cu un puisor macar, dar nu am nici unul
Un out era usor- deci gol, iar din cele doua ramase, la termen, pentru ca nu iesea nimic, au fost taiate si a curs un soi de zeama, ceva Vecina mea a pus treburile alea la congelator sa mi le arate  yikes
Desi eram pregatita cu mancare pentru un pui de hranit la mana - am gasit firma pe net si a fost livrata acasa, nu am avut succes la pui prin metoda incubatorului
Banuiesc ca perusica zburata a apucat sa cloceasca unul dar iaca, rezultatul este un esec total
Am ramas cu cutia pentru mancare, dar nu am puii  :pls:  nici unul macar  :cry:
Deci, imi ramane speranta ca poate la vara, perusica noua si baietelul vor fi mai cu noroc
Nu stiu ce sa mai spun, ca sunt dezamagita mult...

Nu ai de ce sa fi dezamagita...eu te-am atentionat, nu am crezut nici o clipa ca o sa iasa vre-un puiut...  :pup:
Cu mancarea nu-ti fa griji, eu o tin la frigider, desi nu cred ca are ce sa se strice...e bine sa o ai in casa pt. ca e buna si pt. hranirea pasarilor bolnave.
Sa speram ca la anul o sa fie cu noroc .

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

9,137

Pitigoii mei se joaca de-a v-ati ascunselea cu mine. Bibica printre jucariile de decor pozeaza frumos. Si cred ca ati observat varul mancat de pe muchia peretelui. Osul de sepie nu ne place tongue  Varul e mai interesant ca face mizerie!

9,138

Sincer, printr-un locusor din sufletul meu, speram, asa, strecurat tiptil, sa reusesc sa am un puiut, desi ratiunea imi spunea alta
Stiu Setris, dar stii vorba aia: speranta e ultima care moare
Cutia de mancare nici macar nu a fost desigilata Am sa o pastrez, desi nu as vrea sa am nevoie de ea nici la anul deoarece lucrurile poate vor decurge firesc, fara ajutorul meu

Traim toti sub acelasi soare, dar n-avem acelasi orizont.

9,139

rolord23 multumesc de raspuns

9,140

veronika_m84

sunt superbi!:X

9,141

adita97 wrote:

Nu stiu ce are perusul :perus: meu coco dar isi deschide ciocul si se aude un
"scartait "asa...are vre'o problema?trebuie sa ma ingrijorez?

Priviti(va rog sa scuzati calitatea proasta a videoclipului):

http://www.youtube.com/watch?v=i1vaszfKlPU

stai linistit ca nu e nici o problema cu perusul tau.Sa auzi ce concerte da al meu cu astfel de sunete.La ei e ca si cum s-ar curata intre dinti dupa ce mananca.Si incearca sa nu te mai agiti la fiecare gest al lui

Iubeste si vei fi iubit!

9,142

smile):))

o sa incerc!:X
multumesc pentru raspuns!Al meu face concerpe pe o vocea aia mai groasa:))):))pe DO major:)):))) :perusi:

9,143

Salut,de curand a murit Riky  :cry: imi este tare dor de el,dar cei doi ramasi numai pot unul dupa altul,toata ziua stau unul langa altul,uitati o poza facuta acum cateva minute smile

1 iepure:Linda;4 pisici:Kamy,Misa,Lory,Aurora;4 caini:Lissa,Cody,Pluto,Puffy,Labau.
Un animal are sufletul mai bun decat 100 de oameni.
(Maria)

9,144

2 scumpicei! sunt grozavi! sa te bucuri de ei! :heart:  :pup:

"Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun".Familia mea:RIP Tony-fratele meu(pechinez):(( Tino-bichon maltese :caine: Bella-aratinga auricapilla :dans: Riki & Miki-2 perusei si 8 pisicute :pisica: RIP Misha !:(

9,145

nu mai gasesc pagine "mancare pentru pasaroi" ma poate ajuta cineva?

9,146

multumesc tania :pup: ,pacococo asta ? http://www.4animale.ro/forum/topic564-r … saroi.html

1 iepure:Linda;4 pisici:Kamy,Misa,Lory,Aurora;4 caini:Lissa,Cody,Pluto,Puffy,Labau.
Un animal are sufletul mai bun decat 100 de oameni.
(Maria)

9,147

smire wrote:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=emVlW8tgtM0[/youtube]

Doar sa shtii ca imi pare foarte rau ca ai pierdut`o pe yoyo asha devreme dar sper ca nu te`a afectat cu nimic  sad  sincer filmuletzu m`a fakt sa plang:))

9,148

ch33ri0s,incearca sa renunti la limbajul de mess,imi este foarte greu sa descifrez minunile pe care le scri smile
las-o sa se acomodeze cu mediul,daca va vrea sa vina la tine,este foarte bine dar sa nu o stresezi! smile

-Ioana-

9,149

foarte frumos videoclipul si foarte frumsi si papagali!sa iti traiasca!imi poate spune si mie cineva cu ce program e facut clipul?as vrea sa fac si eu nul cu perusul meu!multumesc anticipat! :heart:

9,150

Poate careva sa imi dea si mie idei de nume de fetita:)?Ca am ramas fara:)... :perusi:  :perus:

Adaugat: 08-07-2011 15:08

O da apropo este galbena cu verde si un strop de negru