Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Deci,ati vrea sa imi dati mie unul? va fi tovaras/tovarasa lui Alfi
(nu vor sta in aceias colivie )
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Deci,ati vrea sa imi dati mie unul? va fi tovaras/tovarasa lui Alfi
(nu vor sta in aceias colivie )
Bine ai revenit Laura frumosi foc mititei
Laura sa stii ca s-a simtit destul de mult lipsa ta pe forum. Sa-ti traiasca micutii. Si noi avem oute. Speram sa fie totul bine.Am si canari.Dar despre ei o sa-ti povestesc la topicul lor. Aleku, eu am cumparat mancare din aia de la vitakraft si nici nu s-au atins de ea. Ei o baga pe gat clientului sa scape de ea.
deyseby, la mine au mancat .. dar se pare ca o cam aleg )doar ce e place
LAURA..foarte frumosi motatii :pup: sa te bucuri de ei..TIMI alege ce-i place indiferent ce-i dau[doar ce-i mare..din politeti cred ca lasa fetelor ce-i mai mic ]
Felicitari pt cele 500 de pagini,noi ne-am oprit la 4 oute
offf eu din 8 oute am ramas cu 5:cry: :cry: :cry: si asta pt k se bat ca 2nebuni.au mancare,apa....sa speram k nu mai sparg niciun ou.Abia astept un pui mic :ou: :grey:
Va anunt ca o s iau un pui de la d-na Laura astept sa imi raspunda si dupa ce cresc o sa iau un pui de la dansa
:grey: :heart:
Adaugat: 23-06-2011 15:33
D-na Laura,aveti PM :sanatate: :heart: :floare:
Yuuuppi,peste 1 luna-1 luna jumate voi fi posesoarea unui puiut de nimfa de la d-na Laura :merci: :bravo: :pup:
Multumesc mult d-na Laura :heart: :sanatate:
felicitari bianca :hug: sigur noul venit te va face sa zambesti zi de zi
pyco al meu e pe zi ce trece tot mai atasat, unde stau eu sta si el, pe pat, la birou pe balcon :hihi: e asa scump micutzu :heart:
Multumesc Si Alfi e foarte bland
si sper sa se inteleaga cu nimfuletul :heart: :floare:
PS: ce parere aveti Jimmy? ca nume pentru el...sau ceva sugestii ?
Adaugat: 24-06-2011 10:54
Noi ne pregatim asiduu pentru venirea celui mic desi mai este 1 luna-1 luna jumate de acuma incepem sa cautam o colivie spatioasa,jucarii,papica si poate si un playstand (asta in caz ca Alfi nu il va lasa si pe el pe playstandul lui :hihi: )
Puf da lectii canarului.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A3hS2texnBg[/youtube]
ce frumos face Puf , la un moment dat pe la 2 min si 20 sec Puf face ca si Pufi meu
) iar Pufi dupa ce termina de facut asa parca rade asa sunete scoate, cand l-am auzit prima data am ras de el de numa.
Oare unde o fi Andrita?Nu a mai intrat de ceva timp... .Imi e si dor de nimfulinul ei :heart:
Spuneti-mi si mie ce masuri sa aibe colivia pentru nimfuta ? multumesc
buna biancadumi ti am lasat mp
Oare canarii canta cel mai frumos ? Sau nimfele ???
De ieri seara au inceput sa iasa la lumina si puiutii ! Numai 2 ! Ceilalti urmeaza si ei !
Astepam poze eu una cu nerabdare
:heart: :floare:
Ops ! Am sarit pozele !
Si mancam si seminte !(sau mai dormim langa ele ! )Sau ne batem care sa ajunga primul !
Vaaaaaaaaaaaaaaaai,abea astept sa il iau acasa pe unul din ei :heart: :heart: :floare:
Poze de formatie ! ... Si cu mami ! Si cu tati !
Greu cu ei ca nu vroiau sa stea la poze !!
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai ce greu va fi sa aleg primul imi place fooarte mult dar si perlatul e superb :floare: :floare: :floare: :heart:
foarte frumosi toti..orice alegere ai face BIANCA va fi o alegere minunata :bravo:
Daaa,stiu asta abea astept sa il iau acasica :floare: :hihi:
Acum pentru mine toti sunt "copii mei" ! :heart: :angel: Sexul lor va las pe voi sa imi spuneti ! Din ei doar o fata trebuie sa opresc ! Toti sunt frumosi , doar cei 2 mai mici sunt acum mai "ciufuliti" ! Dar in 1 saptamana vor fi si ei la fel ca cei mai mari !(ca sunt mai mici cu aproape o saptamana)
Cineva mi-a zis ca perlata e 75 % fetita Acel cineva e Catalin de la care l-am luat pe Alfons
e crescator:) Daca asa e,atunci eu cred ca o sa il iau pe primul
smecherasul din prima poza :hihi:
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus