801

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Sal  amm sa pun si eu poze cu cei 3 papgali ai mei:heart:

Adaugat: 15-12-2008 16:45

wink

Adaugat: 15-12-2008 16:46

perusuhul albastru l-am cumparat acu 1 sapt ca pe cel verde il ama din vara iar pe cel galben il am cam de 2 ani si ceva sau cinar 3

Adaugat: 15-12-2008 16:47

ala galben e sefu:))

Adaugat: 15-12-2008 16:47

:d

Adaugat: 15-12-2008 16:48

:d

Adaugat: 15-12-2008 16:49

:heart:

Adaugat: 15-12-2008 16:50

tongue

Adaugat: 15-12-2008 16:50

:pls:

Adaugat: 15-12-2008 16:51

wink

Adaugat: 15-12-2008 16:51

:wow:

Adaugat: 15-12-2008 16:52

smile

Adaugat: 15-12-2008 16:53

maine ma duc sa le-iau si o voliera ......... ca sa aiba mai mult saptzi ca siasa itri si ies cod vor iei din colivie
big_smile

802

3vale, ce pasari ai? O nimfa si 3 perusi?

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

803

am 1 nimfa , 1 perus, 1 cantator (asa se numeste specia):merci:

Adaugat: 15-12-2008 19:58

ala galben e NIMFA ala verde e CANTATOR si ala albastru e PERUS:heart:

804

Sunt superbi! :heart: Cantatorul mai ales! :ironic:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

805

Ms:D

Adaugat: 16-12-2008 11:02

Cum sa il fac pe croco sa nu mai muste:cry::cry::cry::cry::cry::wow:

Adaugat: 16-12-2008 19:43

Croco e nimfa galbena de la avatar:k:

Adaugat: 16-12-2008 19:44

musca si cand te apropii de el si te uitzi la el musca gratiile de la volive e ff rau si cant te prinde nu itzi mai da drumu ce sai facc il am de 3 ani :pls:

Adaugat: 16-12-2008 19:57

se mai pote face ceva?
:ironic:

806

Tragel de motz smile .. se aseaza pe tine?

807

Sunt frumoase pasarile tale .... si tare dragutze... 3vale

808

Da, sunt superbe! Cat despre ciupit, si eu am un perus care ma ciupeste, vai de capu' meu! Si ii place! :wow:

Iusti

809

nu stiu daca as putea sa stau sa ma muste dar tu perusi ii lasi afara Iusty?

810 (edited by Iusty 16-12-2008 22:33)

Da, majoritatea timpului! Eu nici nu stau sa ma muste, ii ating cioculetzul si se opreste, dar apoi iarasi ma apuca! Ce nebunei mici sunt si perusi astia! smile
Apropo de nimfe (despre asta e topicul big_smile), sunt bune animale de companie? Cineva m-a sfatuit ca in loc de chinchilla sa-mi iau nimfa hmm!

Iusti

811

deci eu am 2 nimfe dar le`am primit de ziua mea in iulie.... toata lumea imi spune ce frumoase sunt si ce sociabila specie dar vreau sa iti zic ca este indicat ca sa ti le iei de pui si sa ii obisnuiesti cu tine si sa ii scoti din colivie.... eu de cand ii am nu i`am scos iar acum mie si frica ca daca sunt mai mari nu se vor duce inapoi in cusca si imi vor roade tot pe aici prin casa.sunt frumosi si ai mei dar sunt parca speriate... si cand bag mana la ei se dau de toti pereti coliviei

812 (edited by Iusty 16-12-2008 22:39)

Eu, cu perusi mei am folosit o metoda de imblanzire de pe site (www.4animale.ro)! big_smile Merge!

Iusti

813

da ? si daca ii am de atata timp

814

Banuiesc, dar e o metoda de imblanzire a pasarilor recent achizitionate! Datorita acestei metode, manaca din mana, vin pe deget, pe cap si pe umar, inca mai continui dresajul, pana o sa reuses sa am niste perusi f. sociabili :muscle:!

Adaugat: 17-12-2008 10:04

Dar totusi incearca! :k:

Iusti

815

Croco sta pe umar dar daca misc din cap ma musca rau de tot de ureche si porma imi da sangele , paco (preusul) nu ciupeste deloc iel si coco (cantatorul)siunt cei mai cumintz. Da papagal mai rau ca al meu nu am mai vazut in viatza mea .

Adaugat: 17-12-2008 11:59

Ba nu mint am mai vazut un Amazonian in cypru vara sta cand am fost m-am strabat la el si i-am scos limba si era sa ma i-a de nas noroc ca era legat cu un lat de picor :k:

816

Chiar ca ai avut noroc :k:

Iusti

817

Da super de voi ca aveti niste pasari cuminti dar eu am niste nimfe fricoase si eu sunt la fel cu faza sa incerc sa ii scot afara smile poate intr`o zi ma va lasa sufletu sa incerc smile)

818

TUalina nu trebuie sa atzi fie frica ca nu are ce sa se intample dac le scoti , le scoti si le pui sus pe colivie si decolo zbora ei pe unde vor yo asa fac.:merci:

Adaugat: 18-12-2008 10:39

:k:vezi in poza me ade la avatar sut toti 3 pe cusca

819

da eu nici nu pot pune mana pe ele ca se dau de toti pereti ce sa le mai pun pe colivie afara

820

Alina sti cand potzi sa ai prinzi si sa nu dai cu ei de totzi peretzi nopte e cel mai bine stingi becu in camera si ai prinzi sau bagai undeva unde ai cel mai intunerin si potzi sa aiscoti si ziua  yo asa fac cu ai mei ai bag in baie sia colo ai scot :k:

Adaugat: 18-12-2008 15:48

Si prindei cu o manuse sau o carpa ca s=ar putea sa te ciupesca:ill:

Adaugat: 18-12-2008 15:50

:/Alina si sa nu imi spui ca nu te-ai gandit la chestia aia sa ai scotzi pe inturernic ca nu te cred ca pe intruneric ei nu mai vad nimic si dac ai tzi asa in cusca li se atrofiaza musci si de plictisela o sa incema sa asi zmulga penele Croco cand era singur era chel pe piept si de cat iam laut prieteni cad ca i-au crescut inapoi

Adaugat: 18-12-2008 15:58

Da cad o sa le dai drumu o sa zbore prin tota casa da cand le dai drumu ai pui mai inati pe cusca sau unde vrei da cu lumina stinsa si porma o aprinzi (azigura-te ca sunt gemurile inchise):merci:

Adaugat: 18-12-2008 16:10

sa ma tii la curent cu inforamtiile

Adaugat: 18-12-2008 16:11

:wow:

821

da o sa te anunt mai 3vale dar trebuie sa fiu acasa toata ziua si toate sa mi le acopar si apoi am sa incerc, ai vazut ce colivie mare am? destul de mare pt 2 nimfe cred ca de 3 ori mai mare decat a ta

822

La au mei de e ajuns colivia aia pe care o am da am vb cu un bait sa imi faca o voliera si a ta chair de sestul de mare pt 2 nimfe in aia tinei un amazoniar sau marele alex :merci:si yo tin 3 in aia :blb:

823

Colivia perusilor nu e atat de mare, dar cumpar una de Craciun! big_smile

Iusti

824

TUalina ai reusit sa ai scoti afara din colivie cum tzsi-am spus??:wow:

825

3vale nu am cand inca am sa te anunt... astazi le`am facut umpic de curat adika am spalat total colivia.... si am sa incerc sa ii scot dar mai incolo smile