2,276

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

Multumesc,Alexi va primi maine pupicii acuma ea e obosita si deja doarme,n-o mai deranjez. :nani:
La noi nimeni nu e trist,pentru ca ne ocupam de toate animalele din micul zoo si le iubim tare mult.  :heart:
Angel al Alinei are aripile taiate si o insoteste in multe locuri.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

2,277

salut tuturor.am revenit cu un puit de marele alexander  din mica mea ccrescatorie .puitul este de vanzare daca intereseaza pe cineva.puitul este crescut cu seringa.

2,278

Auu cat e de scump,ma doare sufletul ca nu il pot avea,ar fi prea mult...nu pentru mine ,pentru capcaunul  smile de sotul meu! Suana pupam si noi pe Alexi, AlinaVanesa pupici si la Angel e dulce de tot,imi pare rau ca nu e mai multa activitate din partea mea ,desi va citesc zilnic dar ziua pentru mine parca ar avea 2 ore!  :pup: va pup tare de tot asa cum face Paco apasat! :heart:

:heart: Copiii mei:  Alexa si Paco Marele Alex, :nimfa: 2 Nimfe Pusi si Kiki , :iepure:  2 iepurasi Maxi si Mitzi, o veverita siberiana cu dungi Del, :caine: Tori mini yorkshire terrier :floare: 2 :hamster: :hamster: hamsterici Lilo si Stitch

2,279

Intr-adevar e un duuulce!!!  :pup:  Si eu mi-l doresc, dar ca si la tine, iunia, deja ar fi prea mult cu toate ca nu il am decat pe Goldy si motatii.Din pacate, timpul nu-mi da voie la mai mult, cateodata simt ca nici pentru ei nu am suficient timp si mi se rupe sufletul  sad

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

2,280

Biadim20 Exact asta simt si eu,in ultima vreme nu pot sa-mi impart timpul cum trebuie si ma intreb daca reusesc sa le ofer atata dragoste cata au nevoie, azi am stat vreo doua ore cu ei timp in care am calcat si cand am vrut sa ies Paco a zburat catre mine si am inchis usa repede,am simtit ca il resping ,as vrea sa-i am cu mine peste tot ,ma repet ,atata dragoste le port ca simt ca-mi explodeaza inima!

:heart: Copiii mei:  Alexa si Paco Marele Alex, :nimfa: 2 Nimfe Pusi si Kiki , :iepure:  2 iepurasi Maxi si Mitzi, o veverita siberiana cu dungi Del, :caine: Tori mini yorkshire terrier :floare: 2 :hamster: :hamster: hamsterici Lilo si Stitch

2,281

Imi pare tare rau ca nu le pot dedica mai mult timp...ce sa faci...asta e viata, trebuie sa mergem si la servici, ca deh, altfel nu poti trai...Cateodata ajung seara acasa cand ei deja dorm  smile  si asa rau imi pare sa-i deranjez, dar trebuie... curatenie, apa, papica.Iar pe asta micu din pozele de sus l-as pupaci toata ziua  smile daca as avea posibilitatea si timpul necesar.

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

2,282

ce dulceata...of l-as inghitii cu fulgi cu tot smile  ce pacat ca nici mie nu imi permitetimpul...abia am timp de micul alex...pupicei dulci micutului... :hihi:  :heart:

comorile mele : felix - labrador retriever :heart: Albert - bichon maltese :heart:-Simina-

2,283

Alexi va ureaza o duminica placuta....  :heart:
http://img97.imageshack.us/img97/3272/dscn0032rc.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

2,284

Si noi va uram o saptamana usoara ca ziua asta e aproape gata,cu ocazia asta ne cerem scuze de absenta si va prezint noul "copac" al indragostitilor mei,din lemn de esenta tare! Va pupam :hug:

2,285

Asta e pe gabaritul lor.....Sa-l stapaneasca sanatosi.Pupam cioculetzele maaaari!!! :hihi:  :pup:

2,286

Multumim,multumim sunt tare fericiti, mai trebuie sa le pun cuibul doar ca trebuie sa ma mai documentez putin! Va pupam si noi tare!

2,287

iunia nu-ti murdaresc si peretii? ii lasi liberi tot timpul?

2,288

Nu murdaresc peretii deloc! Au incaperea lor si da sunt liberi nonstop! Jos este o tava mare cu nisip si "copacul" e prins intr-un suport de brad,inventam si noi! In rest eu zic ca am cei mai fericiti si frumosi papagali din lume :hihi: Si daca pe viitor vor murdarii peretii , zugravim big_smile sunt destul de toleranta mai ales ca mi-au ros geamul termopan de lemn ! Ce sa faci sunt copii mei :heart:

2,289

Ce frumosi sunt asa amorezati!
Sa-ti traiasca...iunia_iunia!
Cam de multicel lipsa la apel pe aici, asa ca pun niste poze noi cu verzaciunea mea  :ironic: care nu stiu nici acum ce e...:))

PS: i s-au schimbat ceva pene...

Va poopam!

Adaugat: 21-06-2011 20:17

Si inca cateva...

2,290

Magda,chiar ca si-a asezat frumos penele si i-a crescut coditza.Numai frumusetzi sunt aici.... :hug:
Noi ne-am distrat intr-o zi la telefon.....vorbeam  eu cu Magda si alexeii intre ei dupa ce am dat pe speaker. :hihi:

2,291

doamne! ce frumosi sunt! unul mai frumos decat celalalt! :heart:  eu si Bella va pupam si mai asteptam sa ne incantati cu multeeeeeeeeee poze! :hug:

"Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun".Familia mea:RIP Tony-fratele meu(pechinez):(( Tino-bichon maltese :caine: Bella-aratinga auricapilla :dans: Riki & Miki-2 perusei si 8 pisicute :pisica: RIP Misha !:(

2,292

@Suana, eu cred ca ne barfeau la telefon:)))

I-a crescut codita si i-au aparut niste pene cu ceva gri pe ele. E adorabil(a). I-am luat niste vitamine speciale pentru penaj si incerc sa-i dau fructe zilnic. Oare gherutele tb sa i le tai dupa un anumit timp? I-am luat ceva special pentru barna pe care sta, ceva care i le pileste cred, dar nu stiu daca e suficient.

@Oti, ti-am vizitat site-ul si m-au cucerit inaripatele:) Doamne, cate ai!

2,293

Magdalena.serban e foarte frumos/frumoasa  :pup:  tania pupici si de la noi!

2,294

iunia, ce mai fac indragostitii tai? ai reusit sa le pui cuibul? daca o sa ai puiuti si eu vreau unul!  :heart:  va pupam ! :pup:

"Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun".Familia mea:RIP Tony-fratele meu(pechinez):(( Tino-bichon maltese :caine: Bella-aratinga auricapilla :dans: Riki & Miki-2 perusei si 8 pisicute :pisica: RIP Misha !:(

2,295

@Oti, ti-am vizitat site-ul si m-au cucerit inaripatele:) Doamne, cate ai!

Multumesc smile , nu sunt inca chiar toate, mai astept  :hug:  niste specii deosebite.
Salutari

Crescatorie papagali. Oti

2,296

Tania draga, inca nu le -am pus cuibul , acum il face tatal meu care e un fel de Geppetto doar ca e priceput si in alte 1000 de lucruri si sper cam in 2 sapt sa le pun cuibul! Si eu astept! Indragostitii se saruta si eu lesin de dragoste acolo cand ma uit cu orele la ei smile) Alexa mananca din mana si nu mai e atat de speriecioasa! Can o sa am "nepoti" iti dai seama ca nu-i dau numai pe maini bune si tu esti in tipare  smile pupici si la bella!!! :heart:

2,297

multumesc Iunia!  :pup: ma bucur foarte mult ca ai facut progrese cu Alexa. E adevarat cand se spune ca , cu rabdarea treci si muntii!  smile Stiu la ce te referi cand spui ca stai cu orele si ii privesti pe indragostiti! Asa fac si eu cu animalutele mele, si este singurul mod de a ma relaxa, a ma destinde si de a ma amuza! Stau si le privesc  cu orele, si nu imi dau seama cand trece timpul! smile Ma bucur ca doresti sa ne facem "neamuri", si daca o sa fii "bunica" , nu cumva sa ma uiti! :floare:   :pup:

2,298

ne am schimbat si noi penajul :dans:

Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult animalele!

2,299

e superb Kriss ,un scump si jumatate uau  :hihi:  :heart:  :heart:

2,300

multumim,multumim...pupam si noi frumosii tai :dans:
Coco intr o luna e de nerecunoscut,mi se pare asa haios cu barbica si guleras

Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult animalele!