8,876

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Nu, toate portitile erau inchise Am verificat de 2 ori....imi aduc bine aminte
Nu stiu daca am sanse sa gasesc una cu nari maro....vom cauta intai verde cu galben cum era Ola

Ouale....de duminica de la 14 neclocite de nimeni....nu cred ca sunt sanse Sau or fi ?!

Traim toti sub acelasi soare, dar n-avem acelasi orizont.

8,877

nu stiu daca la toate pasarile dar am citit[nu stiu la care anumea..la nimfe cred]..ca ouale stau si 7 zile neclocite[faci proba..ce ai de pierdut?]..chiar daca sunt inchise sunt si maiestri ai evadarii..de unde am luat fetele mele este un mascul care le ridica si iese[lpersoana aceea le tine legate cu scoci]am vazut eu azi..

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

8,878

Vai Dana 1 ! Oare as avea sanse sa am ceva ramas de la Ola _!
Diseara la 7 cand vine fata din excursie mergem la Carrefour si luam alta papagalita....de preferat verde cu galben....chiar daca o fi mai jigarita, tot o iau ca o fac frumoasa, curata si ingrijita

Si daca respectiva nu se aseaza pe oua si mi le sparge ?

8,879

am cautat si e valabil si la perusi..eu am spus o idee nu garantez reusita ei ..daca nu-i valabila..le usuci cum ai scris tu..ce pasare iei ..e important sa traiasca merita dragostea voastra.. :pup:

8,880

Intr-un fel bine ca nu stau la caa ca mi-as face gradina zoologica Pe toate le iubesc si ma leg de ele, uneori ca fraiera......iaca cum am patit acum cu papagalita Ma intreb, daca ea urma sa mai faca macar un ou sigur, cum si ce o fi facut ? Eu stau langa aeroport, e si padure in zona, si multe case...seara am vazut si lilieci in zbor
Si broscutele canta seara...ce o fi cu ea ? Cat de speriata este.....sau a fost  :cry:  :cry:
Dupa un an de amor, ingrijire, alintare si multe altele, am ajuns aici sad
Daca as reusi sa fac o papagalita sa cloceasca as avea amintire de la Ola......dar ma cam indoiesc, dar sigur am sa incerc
Musai narile maro nu ?

8,881

cand au narile maro sunt in perioada imperecherii..dar nu te baza prea mult pe aceasta idee ca nu stiu daca MERGE..AM SPUS-O DOAR CA O MICA SANSa..eu trebuie sa fug dupa baiat[vrea luat la amiaza]..vezi ce se mai intampla  :pup:

8,882

Stiu ca am mari sanse sa nu se intample minunea asta dar ma voi lega chiar si de un firicel subtire ca cel de paianjen
Papagalul mai ciripeste, mai mananca ceva, se mai ciuguleste....ouale parasite in cuib  :cry:

Adaugat: 07-06-2011 12:23

Intrebare indiscreta : in ce oras locuiesti Silviu ?

8,883

SILVIU e din ZARNESTI si sta la casa ..la el a venit o perusa albastru cu galben..

8,884

Speram...cai verzi pe pereti A mea era verde cu galben sad
Am sa incerc faza cu perusa de la un magazin Nu cunosc crescatori sa intreb acolo

Adaugat: 07-06-2011 13:58

Ma tot uit la pozele afisate de veronika_m84.....parca sunt ai mei...el cu albastru, ea cu verde  :cry:  :cry:  :cry:

8,885

eu si acum tresar cand vad cate un mascul ca al meu  :heart:    ..deci nu te astepti sa o uiti prea repede dar viata trebuie sa-si urmeze cursul..nu te poti opri in loc..  :perus:

8,886

Buna tuturor,imi puteti spune ce sex au perusii acestia?ma scuzati de deranj si multumesc anticipat! :merci:

1 iepure:Linda;4 pisici:Kamy,Misa,Lory,Aurora;4 caini:Lissa,Cody,Pluto,Puffy,Labau.
Un animal are sufletul mai bun decat 100 de oameni.
(Maria)

8,887

mie imi par amandoi baieti,si destul de tinerei smile dar mai asteapta si alte parerei,poate m-am inselat big_smile sunt noua in domeniu si am si eu un baietel si de aceea am zis ca seamana cu al meu la cerom  :sanatate:

- Bianca

8,888

bun venit!
sunt amandoi masculi,sa-ti traiasca! :heart:

-Ioana-

8,889

yuuupi,deci am zis corect ?:D  :bravo:

- Bianca

8,890

Va multumesc mult de tot si daca nu va deranjeaza as vrea sa stiu daca se pot imperechea perusi frati si surori intre ei daca nu,de ce?deoarece i-am cumparat de la un crescator si as vrea sa mai cumpar de la el 2 femele deoarece este singurul care mi-a spus corect sex-ul papagalilor,va rog sa imi raspundeti si va multumesc anticipat! :merci:

1 iepure:Linda;4 pisici:Kamy,Misa,Lory,Aurora;4 caini:Lissa,Cody,Pluto,Puffy,Labau.
(Maria)

8,891

Nu se pot imperechea fratii intre ei,nu este bine deloc.Apar anomalii genetice

- Bianca

8,892

draga anamaria din propria experinta iti zic ca eu am luat o femela pentru perusii mei si am aflat prea tarziu ca era pui scos din frati sau mama-fiu etc!pot doar sa iti zic ca pe langa animaliile create existe si anumite trasaturi specifice acestei imperecheri:puii se nasc cu ochii rosii!pe mine asta m-a si atras la ea era galbena cu ochii rosii,insa mai tarziu am si aflat de ce!din pacate am luat-o bolnava(desi aparent nu parea avea mai nimica),am luat-o cu raie si stand la mine in 2 luni acea raie a inceput sa apara atat la ea cat si la perusii mei!am bagat tot felul de viatamine sio tot felul de mancaruri si solutii de curatat dar intr-un final mi-au murit pe rand toti trei in aceiasi zi!este cumplit!dar mi s-a spus ca traiau si mai putin daca nu ii tratam si nu le dadeam acele vitamine!deci te sfatuiesc :NU IMPERECHEA FRATI!sunt multi crescatori de perusi care iti zic cu adevarat sexul lor!si cu putin interes din partea ta de a te documenta despre sexul lor vei invata si tu sa faci difernte intre un masc si o fem!asta e sfatul meu!sa-ti traiasca baietii si sa te bucuri de ei!

Animalele mele:,Cipy(hamster Campbell)- :hamster: ,Paco(perus)- :perus: ,Cookie(pekinez)- :caine: ,Rio(Micul Alexandru)- :malex:

8,893

Va multumesc de raspuns,andre3e3a,de ani intregi de cand am avut primul perus ma tot interesez despre sex-ul lor si despre ei,dar din nefericire tot nu imi pot da seama,chiar nu pot intelege,am avut un perus mai demult si nimeni chiar nimeni nu putea sa zica sex-ul lui desi avea 1-2 ani,si nu se stia deloc asa ca sunt derutata complet,daca imi poti explica tu as fi foarte fericita si inca o data va multumesc mult de raspunsuri!

(Maria)

8,894

ANAMARIA..in prima poza e un pui pana in 6 luni..?de pe acest forum am invatat ca un mascul nu va avea nici un pic de alb pe la nari[puiul va avea roz iar adultul mov sau albastru..in functie de mutatie]pe cand femela chiar daca are cerumenul albastru va avea alb chiar langa nari..si se face maro in perioada imperecherii.sper sa fi explicat bine...ANDREEA..imi pare rau de pierderea ta[cu intarzaiea cu care am citit] :angel:

8,895

e..deci sunt si eu  pe undeva pe aproape..invat  :k:    ..dau rezultate lectiile de pe LATIFA..si de la voi toti.. :pup:    :hug:

8,896

Va multumesc mult,da dana,mi-ai explicat foarte bine,si vanzatorul mi-a zis ca perusul din prima poze e foarte tanar iar cel din a doua poza are 1 an/1 an jumatate.

(Maria)

8,897

anamariarodica wrote:

Va multumesc mult,da dana,mi-ai explicat foarte bine,si vanzatorul mi-a zis ca perusul din prima poze e foarte tanar iar cel din a doua poza are 1 an/1 an jumatate.

Te-a inselat vanzatorul, si cel de-al doilea este pui, nu are cum sa aiba peste un an de zile, eventual peste cinci luni, poza nu este tocmai clara ....

Oricum Bella si Micu va ureaza o vara a iubirii !!!  :bravo:

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

8,898

Se pare ca ei sunt foarte indragostiti unul de celalalt!Poate o sa ne asteptam la puiuti!
asa sunt si ai mei,stau minute intregi cioc in cioc si canta! smile
mi se pare,i-a fost rupta codita la fetita?oricum sunt doi frumosi mititei! :heart:

-Ioana-

8,899

foarte frumosi indragostitii tai SETRIS..SA NE MAI ADUCI VESTI BUNE. :ou:    :pup:

8,900

Ai niste micuti ingerasi Setris,sa-ti traiasca si multi pupici :pup:

(Maria)