Nu sunt suparata dar mesajul respectiv mi s-a parut cama agresiv...in fine....sper ca l-am lamurit
Cum s-a intamplat.....duminica la pranz....am avut niste invitati (4 - soacra, o prietena a soacrei si verisoara sotului meu cu jumatatea ei - deci oameni in toata firea) - invitatii fara copii....numai ai mei erau acasa Am spus depapagalita ca are oua si sa nu mi-o sicaneze
Nu stiu, la un moment dat a venit fata si mi-a spus de Ola Am verificat si colivia si cuibul, m-am uitat cred de cateva ori si nu am mai vazut-o Dar totul era inchis....nu imi explic Asta pe la 14
Am iesit pe balcon, ai mei pe jos, am fluierat cum le fluieram eu, o prietena vecina a fetei a spus ca parca a zarit-o in balcon la ea ....stam pe acelasi etaj si ei au nimfe
Papagalii mei vorbeau mereu de la distanta cu ai vecinei...poate s-a luat dupa ciripitul alora.....nu stiu
Am strigat-o, am fluierat-o cu papagalul alaturi....ai mei de jos strigau si umblau dupa ea.....nimic....parca nu am avut niciodata
Am anuntat copii de jos, dar nu cred ca se va intoarce O prietenea a fetei, tot asa, i-au yburat ambii papagali din colivie si nu i-a mai gasit
A trebuit ca la tot duminica dupa amiaza sa plecam spre Bucuresti ca luni aveam programare la dr in capitala.....
A fost mama mea pe aici....a dat mancare la pesti, dar iubita mea nu era
Au visat-o copii ca s-a intors.....am sperat ca daca il aude pe el se intoarce Toata lumea cand ii vedea remarca cat se iubeau si se giugiuleau toata ziua Speram ca daca suntem plecat numai o zi, ea il aude, se intoarce, si macar sa ii dea mancare printre gratii sau sa ia din punga de jos
Nimic :cry: :cry: :cry: :cry:
Cuibul.....nici nu stiu cum sa procedez....am sperat ca el sa cloceaca, dar nu !
Vom lua diseara alta papagalita ca sa potolesc fata si cred pe papagal.....dar asta nu este rezolvare....
Traim toti sub acelasi soare, dar n-avem acelasi orizont.