pasarea ta este foarte frumoasa, este dulce de tot! eu stiu ca se sperie daca incerci sa ii dai mancare printre gratii, si eu am avut un micul alex, dar din pacate a trebuit sa renunt la el, insa incearca sa te apropii foarte incet de colivie, fara miscari bruste, si baga printre gratii o bucatica de mar sau morcov, si stai acolo pana vine sa o ia. stiu ca e greu, stiu ca trebuie sa ai rabdare, insa crede-ma ca merita toate eforturile din lume. o sa te iubeasca foarte tare. in privinta mancarii, nu e bine sa manance numai seminte. si sa nu ii dai niciodata SEMINTE NEGRE DE FLOAREA-SOARELUI ca il omori! pune-i intr-un vas separat, morcov taiat, sau mar, sau brocolli, orice alte fructe si legume in afara de avocado. nu iti recomand sa ii dai in aceeasi zi si fructe si legume. sa-i dai ori fructe, ori legume si faci prin alternanta. daca mai ai intrebari, iti raspund cu mare placere, insa iti reamintesc sa postezi la MICUL ALEXANDER.
Adaugat: 03-06-2011 21:42
nu este nici o problema sa-l uzi din pulverizator, insa nu trebuie sa-l uzi foarte tare. iti recomand sa nu faci inca acest lucru, s-ar putea speria rau de tot... trebuie sa se obisnuiasca intai cu tine si cu mediul in care traieste si apoi poti incerca!
"Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun".Familia mea:RIP Tony-fratele meu(pechinez):(( Tino-bichon maltese :caine: Bella-aratinga auricapilla :dans: Riki & Miki-2 perusei si 8 pisicute :pisica: RIP Misha !:(