776 (edited by TUalina 24-11-2008 11:15)

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Bianca intrebarea lui a fost "Daca i-am tait penela la papgal mai cresc tot din alea sau cres altele
??"

Adaugat: 24-11-2008 11:13

Am eu o intrebare daca puteti voi sa ma ajutati.... de o saptamana incoace.. puiuti mei adika coco si coca... se iubesc in sensul cel mai dragutz .... adika cred ca se imperecheaza... ce sa fac eu in situatia asta? sa le asigur un cuib pentru oua? sau nu vor face?

777

Pai depinde! Totusi incearca sa le pui cuib si poate iti fac outze! Cine stie :heart: :bravo:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

778

daca vrei puiuti poti sa-le pui un cuibar,daca nu poti sa ii lasi asa,dar mai bine poti sa-le pui cuibar ca este bine pt sanatatea lor si grja mare pt ca sunt o specie foarete pretentioasa din punctul asta de vedere.

779

TUalina wrote:

Bianca intrebarea lui a fost "Daca i-am tait penela la papgal mai cresc tot din alea sau cres altele
??"

nu stiu...posibil ambele variante sau isi smulge papagalu penele taiate si in locul lor ii cresc altele....

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

780

mi-am mai laut un papgal am 3:heart: e un perus am sa pun poze cu el astazi seara

781

auzi 3vale tu tot iti iei pasari dar ai unde sa ii tii ? sau si pe perus il lasi afara? eu am doar doua nimfe si nu i`am lasat nici acum liberi. Eu cred ca am sa le pun cuib la ei mei daca o sa faca oute bine daca nu o sa faca altadata smile

782

buna intrebare.TUalina de ce nu le dai drumul.Crede-ma ca este foarte frumos sa ii vezi zburand,eu una ii tin 24 din 24 liberi si este super si in plus daca ii tii in colivie fac atrofie musculara si nu mai pot zbura niciodata (nu este pacat?)
Cat despre cuibar este ok. Daca vrei mai multe sfaturi iti pot da nr. meu de telefon.

783

Si eu imi las perusii liberi destul de des! big_smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

784

Pai eu i`as lasa dar si chestia ca fac peste tot mizerie si caca... nu ii najpa?

Adaugat: 30-11-2008 22:02

Astazi am fost si le`am luat cuib sunt curioasa daca se va interesa de el si daca va sta in el ... dar cred ca mai greu... nimfele mele sunt tare speriate si nu stiu cum sa ma apropii de ei sad

Adaugat: 30-11-2008 22:04

Uite cuibuletu`l ce l`am cumparat daca ma puteti sfatuii daca sa ramana sau sa le iau altul

Adaugat: 30-11-2008 23:30

snow mai bine vb pe messenger daca vrei ca la tel..... nu stiu daca am cum sa sun si sa imi pove la tel.....id de messenger  : fluturasii_2002@yahoo.com

785

buna, am si ei o nelamurire cu papagalu meu , esti nimfa femela si are cam 4 5 luni , si de cateva zile am observat ca are un picior mai cald si sta cu el in pene , sta cam 2 3 ore si dupaia i trece , da asa se intampla in fiecare zi , ce sa aibe ??

786

cine imi arata si mie niste poze cu PUI de nimfe??????????????????????????????PLS;)

yoyo

787

nu se intampla nimic. o nimfa sanataoasa sta cu cioculetul in pene la spate si cu piciorusul ridicat si bagat in pene.

788

Ce dragut :bravo:

Iusti

789

ati vazut mai sus cuibul pe care lam cumparat pt ale mele nimfe... dar stati sa va arat cum arata acuma cuibul....

Adaugat: 08-12-2008 14:30

si sa vedeti ca i`am prins asupra faptului

Adaugat: 08-12-2008 14:32

deci o sa trebuiasca sa le iau un cuib de lemn ca poate o sa stea in el ... daca nuh.,... inseamna ca nu vreau sa faca puiutzi, mai vb

790

eo zic sa incerci..cuibul e potrivit pt cinteze, in nici un caz pt papagali...

791

bianca ce mai faci? ce mai face paco? n-ai mai zis nimic! sad

792

bine alex o sa ma duc ca sa imi cumpar unu mai bun... dar de la o vreme nu i`am mai vazut sa se imperecheze

793

eo zic sa te grabesti, sa nu ai surprize;) inceark intr-o piatza de animale..din ce oras esti??

794

Eu sunt din Oradea am sa ma duc la magazinul de unde le`am cumparat si colivia
smile

Adaugat: 12-12-2008 14:20

chestia este ca eu nu prea am timp ca sa ma duc ca este chiar in cealalta parte a orasului

795

scz ca nam mai intrat da scoala asta ma omoara...

796

Buna :sol:
frumosi puiuti vostri :heart: :pup:

ps: al meu puiut s'a obisnuit cu mine..cum i'am dat drumu,hop pe capul meu tongue prinde cate un firicel si'l smulge yikes .... s'a invata sa manance numai de la mine din mana..cand ajung acasa de la scoala face ca trenu in cusk pana ii dau drumu sa manance de la mine din mana :ironic:  :blb: ..mai greu cu intratu in cusca :bang: numai vrea sa intre inapoi  :bang:..si a inceput sa roada tot ce prinde :bang:

797

Ioai atunci mai bine ii tin in cusca caci daca nu mai vrea inauntru ma omoara iubi daca ii roade  haine si de astea smile

798

sad Pacat, le-ar placea f. mult sa stea pe afara! Daca nu le dai drumul prin camera fac atrofie musculara si nu o sa mai poata zbura! :wow:

Iusti

799 (edited by TUalina 14-12-2008 23:04)

Nu stiu daca o sa faca sau daca nu o sa faca .... eu am o colivie mai mare si mai zboara ei .. nu foarte mult dar zboara ei isi mai intind aripile... imi pare rau dar nu pot sa ii las inca .... poate o data o sa ii las smilewink

800 (edited by ANGY 14-12-2008 23:11)

de ce nu incerci sa ii lasi?cat stai cu ei?poate intra singuri inapoi..si poa nu is asa obraznici neutral