8,726

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Poseidon...eu zic ca papagalul tau e baiat.....mai ales ca seamana fix cu baiatul meu  smile Fata mea e verde cu galben  tongue Ceva cum are Marty.... :perus:
Dana1....una din fetite o fi mai precoce ?  :wow: Cum te descurci cu mizeria care lasa papagalii prin casa ? Si ca tot e cald, nu fung pe fereastra deschisa....?

:floare:

Traim toti sub acelasi soare, dar n-avem acelasi orizont.

8,727 (edited by dana1 16-05-2011 13:43)

cand erau doar fetele era mai usor ..acum ca e si puiul de nimfa ..e un pic mai dificil..dar .sunt bucuroasa ca sunt sanatosi ..curat eu.  mai am in plan sa iau unul albastru..[perus] .geamul sta deschis cand sunt ei in colivii.. sa nu-i traga curentul[ca stau pe draperie] :k:

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

8,728

:sanatate: bafta

Traim toti sub acelasi soare, dar n-avem acelasi orizont.

8,729

rolord23 nu e papagalul meu e al unui prieten

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

8,730

Pozele promise cu noul meu perus,seamana mult cu celalalt perus care mi-a murit
pozele 1-2 sunt cu noul perus
poza 3 este cu perusul meu care a murit,v-am pus poza cu el ca sa vedeti ce bine seamana

8,731

e foarte frumos si ..iti va aduce mereu aminte de ingerasul celalalt[de asta cred ca l-ai luat si asemanator].. :heart:

8,732

Exact big_smile

8,733

e superb,sa-ti traiasca!mai tarziu sa speram la oute! smile

-Ioana-

8,734

Sper si eu dar mai am ce astepta pt ca el are cam 2-3 luni smile .Important este sa fie sanatosi

8,735

da ,asta e cel mai important si bineinteles sa fie cuminti! :ironic:

-Ioana-

8,736

este superb! sa iti traiasca si sa te bucuri de el! e un dulce! smile

"Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun".Familia mea:RIP Tony-fratele meu(pechinez):(( Tino-bichon maltese :caine: Bella-aratinga auricapilla :dans: Riki & Miki-2 perusei si 8 pisicute :pisica: RIP Misha !:(

8,737

Multumesc

8,738

Astazi fulgul meu de nea Cipi a zburat catre o lume mai buna. Nu am mai putut sa-l salvez. Cu toate antibioticele de la vetrinar nu a mai avut putere sa lupte puiutul meu. Corpul lui micut nu a mai putut lupta si a murit. Mi se rupe sufletul de el dar si de perusica mea care a ramsa singurica. Nici nu stiu ce fac. Nu stiu daca sa-i iau pereche sau nu. Mi-e greu sa-l inlocuiesc cu un alt perus dar nu vreau sa sufere de singuratate nici perusica ramasa. Ce ma sfatuiti?

8,739

imi pare rau..boala nu iarta aceste sufletele gingase..s-a dus undeva unde il astepta si alti ingeri[si perusul meu]...el are locul lui in sufletul tau ..nu-l inlocuiesti ci oferi dragostea ta unui alt sufletel care are nevoie de ea.. :pup:   si perusica ta cred ca are nevoie de compania unui companion.. :perus:

Adaugat: 19-05-2011 15:18

fetelor mele le arde de ghidusii dar n-au cu cine tongue   se maronesc pe la nari de numa numa  :wis:

8,740

Astazi am cumparat un alt pitigoi (asa imi place mie sa le spun) care sa-i tina companie Bibi-cei mele vaduvioare. E in nuante de albastru, putin speriat dar foarte prietenos.....s-a urcat pe deget din prima zi. Sper sa se inteleaga si sa se indragosteasca, eu deja il iubesc si il pup de fiecare data si pentru Cipi meu mic care nu mai este. O sa pun poze cu noul cuplu cat mai repede posibil. Daca aveti ceva sfaturi despre un tratament special pentru noul venit nu ezitati sa-mi spuneti.

8,741

bun venit noului membru si asteptam sa-l vedem  ..eu am facut schimb..o fetita s-a dus la un cavaler si la mine a venit un puisor SISI care ma caraie si ma ciupeste [din dragoste extrema smile   ]

8,742

cocolina arunca cu mancare din cioc..................vomita sau regurciteaza?........ce e de facut ?.........va rog sa ma ajutati repede

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

8,743

sa-ti traiasca noul "pitigoi" si sa te bucuri de el. ai facut cea mai buna alegere, cumparand altul si oferindu-i dragostea ta. si eu am patit asa cu o pereche de perusi, a murit baietelul si apoi fetita era suparata tot timpul. l-a scurt timp a murit si ea. sad acum am o pereche de perusei tineri, care fac numai nazbatii si prostioare. ii iubesc foarte mult!

"Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun".Familia mea:RIP Tony-fratele meu(pechinez):(( Tino-bichon maltese :caine: Bella-aratinga auricapilla :dans: Riki & Miki-2 perusei si 8 pisicute :pisica: RIP Misha !:(

8,744

si dupa ce vomita/regurciteaza isi freaca ciocul de stinghii (se curata)

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

8,745

daca e vesela si canta, parerea mea e ca regurgiteaza.

8,746

ea din fire nu e vesela si nici nu canta e o fire mai lenesa

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

8,747

nu stiu ce sa spun. mai urmareste-o, vezi daca mai face asa si apoi du-te la un medic veterinar. dar eu cred ca nu e cazul sa te sperii.

8,748

bine o sa o mai urmaresc dar oricum medicul veterinar nu prea se pricepe si le da antibiotic si toate pasarile care leam "tratat" la el mai devreme sau mai tarziu au murit

Adaugat: 23-05-2011 08:54

da canta .................si iar i sa intensificat ceromul

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

8,749

din pacate ai dreptate. nici eu nu am experiente placute cu medicul veterinar la pasari. astia de la noi din tara nu se pricep deloc. sad eu sper sa fie bine, frumusetea ta!  :heart:

Adaugat: 23-05-2011 09:25

ceroma i se intensifica numai in perioada de imperechere. eu zic ca are nevoie de un baietel. poate si din cauza asta regurgiteaza. nu te-ai gandit sa ii cumperi o pereche? un baietel? ar fi mai fericita. parerea mea. smile

8,750

are perecke pe koko sunt impreuna de 6-7 luni
au amandoi peste un an jumate

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-