751

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

si cu colivia
??

752

dap colivia si cei 2 cocostarci

Cand lucrurile par ca nu se mai inrautatesc, ai rabdare. Se vor inrautati curand.

753

Buna! Caly nu stiu de ce trebuie sa ii dai ... dar banuiesc ca ai un motiv intemeiat. Imi pare rau pt tine. Eu mam mutat pana la urma dar tot nu am reusit sa le dau drumul... mai bine zis nu am apucat. Saraci tot in colivia lor stau. uite cateva poze cu ei !

754

Caly nu mai are timp de iei pt ca are treba cu facultate ,munca...... TU VREI SA LE DAI DRUMU IN LIBERTATE????

Adaugat: 06-11-2008 09:43

:/mai Bine Dacat Sa L-e Dai Drumu In Libertate Da-i Spre Donate La Cineva Care Iubeste Animalele Ca In Libertate O Sa Mora

755

ei sunt puiutzi mei

Adaugat: 06-11-2008 09:49

nu vreau clar dar nu stiam de ce renunta!

756

:/mai Bine Dacat Sa L-e Dai Drumu In Libertate Da-i Spre Donate La Cineva Care Iubeste Animalele Ca In Libertate O Sa Mora

Adaugat: 06-11-2008 10:03

WAAA DE CAD NU LE-AI MA FACUT CURAT LA BIETELE PASARI MAMA CE E JOS :furios:

757

Da nu ii adevarat! le fac mereu dar le`am pus ceva rumegus sau ce ii ala care absoarbe mirosu si .... bla bla.. ca ala de pisici....

758 (edited by snow 06-11-2008 12:35)

stiu ca si eu folosesc la ai mei si cam o saptamana si ceva nu le mai fac curatenie si nici nu miroase in casa a pasare.

Am si eu o intrebare vrea cineva o fetita?Dau  la schimb cu un baiat?

759

sad plss dau cocostarcii + colivia ( din imagine ) cu 140 ron sad saracii

Cand lucrurile par ca nu se mai inrautatesc, ai rabdare. Se vor inrautati curand.

760

aha deci nu era mizerie :blb: am vazut si eu acum la un pet-shop rumegus pt pasari sau cam asaceva:D

761

Da asa fac si eu! si este asa de bine ca nu trebuie in fiecare zii smile
wink

762

cine stie un tratament bun pentru caderea penelor la nimfe

763

Catalin eu nu am habar! sper ca eu sa nu am nevoie de asa ceva pt puiutzi mei

764

Catalin dak ai prin apropere un pet-shop dute si intreba de "VITALINO " "-FORTE-" are tot vitaminele necesare sau niste pliculete dela Vitakraft

Adaugat: 08-11-2008 10:00

Apropo CATALIN caderea penelor nu este ceva de care sa itzi face grizi este normal asi schimba penajul

765

da este normal sa cada penele deoarece cand se imperechiaza ele isi fac cuibul din pene.

766

Papagalul meu cantator e forte agitat fuge prin cusca de la un cap la altul si i-am dat dreumul din cusca si zbora si intra prin tote alea ce sa fak sa ai tai penele ca asa i-le am taiat si lui Croco (nimfa) ca tot asa fface si el sau sa le zmul l-o durea??:|

Adaugat: 08-11-2008 17:39

Ce sa fak ca sa il imblanzesec nu musca dar e fricos si agitat

Adaugat: 08-11-2008 17:51

:sol:

767

Ioai si ai mei sunt fricosi si agitati ... vreau sa bag mana la ei si se dau de toti pereti coliviei. si mie frica sa ii las afara ca poate nu mai intra inapoi si sa le tau aripile mie si mai mila............... UN sfat aveti si pt mine?

768

l-am dus pe Croco la veterminat si veterinarul i-a taiat aripele dat trebuiau zmulse de tot ca sa cresca altele dat veterinarul mi-a zis ca si-le zmulge el singur si chiar asa e si-le zmuls i-au crescut aripile lui croco dar putzin si acum sta pe deget se urca pe man dupa man pe umar dar mus rau de tot:pls:

769

am si eu o intrebare... am o creanga uscata de salcam si as vrea sa stiu daca este otravitoare pt nimfele mele
imi puteti raspunde...va rog big_smile

770

Daca i-am tait penela la papgal mai cresc tot din alea sau cres altele
??

Adaugat: 09-11-2008 19:32

Un papgal cantator daca vede o pisica moare???:|

771

crezi in asa ceva? mai 3vale

Adaugat: 12-11-2008 13:47

poate de frica .... dar eu nu am auzit asa ceva sa se moara din asa ceva

Adaugat: 12-11-2008 13:49

Spune`ti`mi si mie daca tremura papagalii au ceva? sau ..... le e frig sau ce pot avea ca mie mi se pare ca tot tremura...

772

se mai intampla sa tremure dar nu cred ca e ceva f grav..

773

katty1101 poti citi aici
http://www.4animale.ro/plante-toxice-pe … i-a67.html

3vale ,nu moare daca vede o pisica doar se sperie.ar fi bine sa nu vada vreuna pentru orice eventualitate

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

774

Aha am intzeles chstia cu pisica:pls:

Adaugat: 13-11-2008 11:15

Danu mi-a raspuns numeni la intrebare cu penele.:/

775

ce intrebare?

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you