Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
si cu colivia
??
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
si cu colivia
??
dap colivia si cei 2 cocostarci
Buna! Caly nu stiu de ce trebuie sa ii dai ... dar banuiesc ca ai un motiv intemeiat. Imi pare rau pt tine. Eu mam mutat pana la urma dar tot nu am reusit sa le dau drumul... mai bine zis nu am apucat. Saraci tot in colivia lor stau. uite cateva poze cu ei !
Caly nu mai are timp de iei pt ca are treba cu facultate ,munca...... TU VREI SA LE DAI DRUMU IN LIBERTATE????
Adaugat: 06-11-2008 09:43
:/mai Bine Dacat Sa L-e Dai Drumu In Libertate Da-i Spre Donate La Cineva Care Iubeste Animalele Ca In Libertate O Sa Mora
ei sunt puiutzi mei
Adaugat: 06-11-2008 09:49
nu vreau clar dar nu stiam de ce renunta!
:/mai Bine Dacat Sa L-e Dai Drumu In Libertate Da-i Spre Donate La Cineva Care Iubeste Animalele Ca In Libertate O Sa Mora
Adaugat: 06-11-2008 10:03
WAAA DE CAD NU LE-AI MA FACUT CURAT LA BIETELE PASARI MAMA CE E JOS :furios:
Da nu ii adevarat! le fac mereu dar le`am pus ceva rumegus sau ce ii ala care absoarbe mirosu si .... bla bla.. ca ala de pisici....
stiu ca si eu folosesc la ai mei si cam o saptamana si ceva nu le mai fac curatenie si nici nu miroase in casa a pasare.
Am si eu o intrebare vrea cineva o fetita?Dau la schimb cu un baiat?
plss dau cocostarcii + colivia ( din imagine ) cu 140 ron
saracii
aha deci nu era mizerie :blb: am vazut si eu acum la un pet-shop rumegus pt pasari sau cam asaceva:D
Da asa fac si eu! si este asa de bine ca nu trebuie in fiecare zii
cine stie un tratament bun pentru caderea penelor la nimfe
Catalin eu nu am habar! sper ca eu sa nu am nevoie de asa ceva pt puiutzi mei
Catalin dak ai prin apropere un pet-shop dute si intreba de "VITALINO " "-FORTE-" are tot vitaminele necesare sau niste pliculete dela Vitakraft
Adaugat: 08-11-2008 10:00
Apropo CATALIN caderea penelor nu este ceva de care sa itzi face grizi este normal asi schimba penajul
da este normal sa cada penele deoarece cand se imperechiaza ele isi fac cuibul din pene.
Papagalul meu cantator e forte agitat fuge prin cusca de la un cap la altul si i-am dat dreumul din cusca si zbora si intra prin tote alea ce sa fak sa ai tai penele ca asa i-le am taiat si lui Croco (nimfa) ca tot asa fface si el sau sa le zmul l-o durea??:|
Adaugat: 08-11-2008 17:39
Ce sa fak ca sa il imblanzesec nu musca dar e fricos si agitat
Adaugat: 08-11-2008 17:51
:sol:
Ioai si ai mei sunt fricosi si agitati ... vreau sa bag mana la ei si se dau de toti pereti coliviei. si mie frica sa ii las afara ca poate nu mai intra inapoi si sa le tau aripile mie si mai mila............... UN sfat aveti si pt mine?
l-am dus pe Croco la veterminat si veterinarul i-a taiat aripele dat trebuiau zmulse de tot ca sa cresca altele dat veterinarul mi-a zis ca si-le zmulge el singur si chiar asa e si-le zmuls i-au crescut aripile lui croco dar putzin si acum sta pe deget se urca pe man dupa man pe umar dar mus rau de tot:pls:
am si eu o intrebare... am o creanga uscata de salcam si as vrea sa stiu daca este otravitoare pt nimfele mele
imi puteti raspunde...va rog
Daca i-am tait penela la papgal mai cresc tot din alea sau cres altele
??
Adaugat: 09-11-2008 19:32
Un papgal cantator daca vede o pisica moare???:|
crezi in asa ceva? mai 3vale
Adaugat: 12-11-2008 13:47
poate de frica .... dar eu nu am auzit asa ceva sa se moara din asa ceva
Adaugat: 12-11-2008 13:49
Spune`ti`mi si mie daca tremura papagalii au ceva? sau ..... le e frig sau ce pot avea ca mie mi se pare ca tot tremura...
se mai intampla sa tremure dar nu cred ca e ceva f grav..
katty1101 poti citi aici
http://www.4animale.ro/plante-toxice-pe … i-a67.html
3vale ,nu moare daca vede o pisica doar se sperie.ar fi bine sa nu vada vreuna pentru orice eventualitate
Aha am intzeles chstia cu pisica:pls:
Adaugat: 13-11-2008 11:15
Danu mi-a raspuns numeni la intrebare cu penele.:/
ce intrebare?
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus