mi`am luat o fetita. nu am gasit lutino, si am luat una clasica. aia de la petshop au zis ca are in jur de 6 luni dar la fizic e mult mai mare decat Riky si mai voinica. sper sa nu ma fi inselat. poze voi pune maine.
Adaugat: 17-04-2011 23:58
deci Riky al meu e un timid si un molau
)) aseara cand am aduso pe Zuzu, ea a inceput sa tipe cand l`a vazut ...el nici o baga in seama , l`am dus langa cusca la ea si el a fugit la locul lui
)) si acum dimineata la fel , ea canta dintr-o parte si el nici o treaba.
Chiar imi place fetita care`am luato, nu e chelboasa, penaj frumos, doar ca nu stiu sigur daca are chiar 6 luni si nu mai mult, ca dupa fizicul care`l are fata de Riky pare mault mai mare. Imi place ca e mai activa, toata colivia o ia la ture, se catara pana si pe tavanul coliviei, mult mai ferm. De mancare nu s-a atins, dar i-am dat o ramura de mei si vad ca papat de acolo.
Acum sper sa se inteleaga bine amandoi pana la urma. le trebuie timp sa se acomodeze
)
am luat pana la urma o cusca de aia mititica la 30 lei, si l-am pus pe riky acolo pentru 2-3 zile pana `mi vin banii sa iau colivie mare si pe Zuzu am bagato in colivia lui Riky, bineinteles dupa ce am spalato cu apa fierbinte, cu spirt si apoi iar cu apa fierbinte.
si cateva poze. nu prea reusite ca nu sta la poze si fuge toata colivia
Coada o are deaspupra gri cu puncte albe si dedesubt cu galben