Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
DEYSEBY..ce vei face cu puii ..ii ai promisi sau vinzi din ei???
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
O sa-i dau celor care iubesc nimfele. Nu vand . II donez. E prea devreme sa ma gandesc acum. Sa creasca marisori si apoi vad eu ce si cui dau. Daca vrei o sa ai parte de unul, mai ales ca esti aproape de mine, o sa-ti dau. Nu sunt crescuti la mana.
trece-ma si pe mine pe lista. te rog.. :pls: ..fiul meu cred ca ar zbura pana la SUCEAVA.....dar sa fie o surpriza..
Misu,imi place grozav copacelul..... :bravo: Vad ce deja cerceteaza noile ,,taramuri''.Si copacelul meu e decojit,nu stiu ,asa m-am gandit si eu ca e mai bine.Cei din libertate nu au asemenea pretentii,sunt sigura,Aleku... :hihi:
Da,dar sunt betele in sus vroiam ceva mai lasat cu crengile alea doua care stau in picioare,sa fi fost aplicat in jos sa poata sta pe el...iam zis sa mai caute,poate gaseste unu mai bun
Misu sa-ti traiasca "ghemotoacele" ! :pup:
Ramona chiar imi era dor de motatii tai ! :heart: :hug: Poate o prinzi si pe Silverina in vreo poza ... odata ! :hihi:
Aleku esti tare indemanatic ! Se vede ca il iubiti mult pe motat daca ii faceti toate poftele ! :pup: :hug:Ieri cand am venit acasa de la munca am vazut ca puiul grey schioapata ! Nu l-a vazut nimeni ce a fcaut ... poate s-a lovit de ceva ... L-am luat si am verificat , dar nu se observa nimic !
Nu are sange si nici macar o zgarietura ... Vad ca nici acum nu sta pe el ... Il pune jos , dar nu sta mult pe el ... si pe bat sta mai mult intr-o parte . Cred ca il doare de nu il pune jos ! Ce sa ii fac ???
Ajung sa cred ca nu exista tura de pui in care sa nu pateasca un puisor ceva !![]()
Vaaai :heart: :heart: :heart: un alt Samy ce dragut!
Dar deja samy al meu e mare,are toata fetisoara galbena
Cu piciorusul...sper sa ie bine :hug:
Ne punem in miscare
ce maiestos e cand are aripile desfacute in toata spendoarea lor... :hug:
In sfarsit un semn de viata ! :pup: Am crezut ca ai disparut Mony ... Vreau vesti despre Samy ... poze in special ! Ca tare imi mai e dor de el !!! Nici tu si nici Silviu nu ati mai intrat asa des pe forum si nu mai am nici o veste despre micutii vostri !
Am crezut ca de la voi o sa am mai des poze cu ei ! Acum astept poze !!! Si de la tine si de la Silviu !!!
Motatii mei vad ca au incetat cu "calcatul" ... Problema este ca am vazut ca la Ally a inceput sa se formeze o "umflatura" spre coada si tot timpul tipa ca nebuna si ea si Sonny ! Si se bagau peste tot pe dedesubt , mai ales langa tevile de la calorifer ... Orice bucatica de poza , carton sau servetel era transformata in bucatele mici ! Drept si prin urmare de 2 zile avem iar cuib ! De data asta nu l-am mai atasat la colivie . L-am pus direct pe masa , langa colivie ! Acum Nu mai poate sa il ciupeasca pe Sonny de picioare , cum facea cand era in colivie ! Are loc sa fuga repede ! Si nici nu mai tipa !! Acum ea sta in cuib si Sonny o pazaste ... Vad ca amandoi dau mancare la pui , desi imi era frica ca nu o sa le mai dea !
Puiutul grey acum e mai bine ! Calca cu piciorul jos si nu se mai observa ca schioapata ! Cred ca l-a ciupit Sonny ... Asa face acum cu puii cand vrea sa ii goneasca ! Ii ciupeste de picioare !
Sper sa fie totul bine si sa nu fie probleme ! Nici cu puii si nici cu Ally ! Stiu ca este prea devreme sa faca alti pui , dar nu am ce face ! Decat sa ma trezesc iar cu oul cine stie pe unde , mai bine in cuib ! :heart: :hug:
:hihi: Misu,am vrut sa-ti propun sa pui niste bete orizonatale legate intre ele,pentru ca nu le prea comod sa stea be cele in sus.....Ne adaptam dupa nevoile lor,ce sa facem....
Laura eu zic sa-ti deschis pet-shop......Ce de nepotei ai avut.... :bravo: Si in conditziile date cred ca va creste numarul lor.Pupici la motzatzi.
Super,toate pozele.... :hug:
mai pusese cineva pe forum aici, luat de pe alt site, urmatorii pomi. as vrea sa`mi confirme cineva care stie mai bine daca sunt ok ca sa pun crengi la motatul meu dintre acesti pomi. ca vad ca apare si ciresul si am auzit discutii contradictorii:-?
Hrana pentru papagali; crengi
Mar
Pom de fructe
Par
Pom de fructe
Cires
Pom de fructe
Artar
Lemn tare
Fag
Lemn tare
Stejar
Lemn tare (a se da numai uscat!!!)
Frasin
Lemn tare
Alun
Lemn tare
Platan
Lemn tare
Ulm
Lemn tare
Paducel
Lemn tare
Arin
Lemn moale
Plop
Lemn moale
Molid
Lemn moale
Castan
Lemn moale
Salcie
Lemn moale
Tei
Lemn moale
Brad
Lemn moale
sunt ok pomii astia? sau mai trebuie taiat dintre ei ? :-?
Misu,am vrut sa-ti propun sa pui niste bete orizonatale legate intre ele,pentru ca nu le prea comod sa stea be cele in sus.....Ne adaptam dupa nevoile lor,ce sa facem....
Ştiu mai am de lucrat la el,o să fac ceva frumos.
Nu stiu ce sa le mai fac la papagali, nu-i inteleg. Pe Freddy nu pot sa il las nici cu puii nici cu Loli fiindca le smulge fulgii de pe cap, si in fiecare zi gasesc pene mari de la aripi cu sange in cotor, am gasit de la Loli si de la un pui perlat(nu stiu exact de la care). Acu am vazut-o pe loli ca facea urat(ca atunci cand ii smulgea freddy fulgi) si am scos-o din colivie ca misca ciudat o aripa, cand a iesit si a zburat ia cazut o pana cu sange uscat in cotor.. iar acu are punctisoare mici de sange pe penaj.... nu pot sub nici o forma sa o prind fiindca e foarte salbatica. Oare ce are?
Silviu sa sti ca nu imi pare rau deloc ca ti-am dat nimfa ! Am vazut cu ce foc mi-ai scris si de aceea ti-am dat-o ! :heart: Doar ca vroiam sa stiu ce mai face si tu nu prea mai intri asa des ...
Cred ca pana la urma am sa te ascult , Ramona ! Am sa imi deschid o crescatorie !!!
Dupa cum spuneam pe la ora 18.30 ca acum 2 zile le-am pus cuib ...
Tin sa va anunt ca acum 15 minute Ally a facut un ou :ou: !!! ... Nu stiu cum o sa ma descurc cu toti !
Acum este prea tarziu , dar maine am sa pun poze cu puiutii poate ma ajutai sa imi spuneti ce sunt : fete, baieti ! :heart: :hug:
Adaugat: 12-04-2011 23:33
Cine ma poate ajuta ? Baieti , fete ? Astept pareri ... :hug:
Laura eu cred ca la fete se disting mai bine dungile pe coditze,cum e la cea de-a 3 poza.Acuma Mary poate spune mai bine.
Am avut si noi sedinta foto,in timp ce faceam curatenie... :grey: :nimfa:
Motzatul...
Uploaded with ImageShack.us
Silverina
[url=http://img685.imageshack.us/i/dscn0005g.jpg/][/url]
Hanny......Nu e infoiata,am prins-o tocmai cand se scutura....
Foarte frumosi!!!! :heart: :heart: :pup:
.
.
.
Cred ca o sa primesc de ziua mea,pe 25.04.2011,o nimfa sau un nimf....am spus CRED,nu sunt sigura..... :wis:
P.S. :imi place mai ales Silverica :rusine: :heart: :heart: :heart:
Foarte frumos.Sfatul meu este sa iei un pui sa pot sa-l obisnuiesti cu tine.Altfel va imprieteniti daca e mic.
tare frumoase sunt nimfele voastre! Voi incerca sa pun si eu poze cu ale mele cucuiete dar nu prea stau ca sunt cam salbatice!Sunt curioasa daca sunt pereche ale mele nimfe asa cum a spus crescatorul,dar cum bine stiti in romania unii crescatori sunt profesionisti in a vinde gogosi :hihi: Suana mie imi place tabloul cu Alexi
Foarte frumos.Sfatul meu este sa iei un pui sa pot sa-l obisnuiesti cu tine.Altfel va imprieteniti daca e mic.
Chiar la asta ma gandeam,daca il iau de mic se obijnuieste si se imprieteneste cu mine :heart:
Ramona sunt niste frumuseti ! :pup: Ma mir ca ai reusit sa-i faci Silverinei poza ! :hihi: Iar in ultima poza fiecare sta pe colivia ei ??
Iunia asteptam pozele , sa ne dam cu presupusul !
Pupici pentru toti motatii !!! :pup: :pup:
:heart: Vi le prezint pe speriatele mele cu bujori :hihi: le-am deranjat putin cu blitul :iubareti:
Iunia,nu stiu daca ma insel....cel lutino,simplu, pare a fi femela.In a 2-a poza se vede cel mai bine.Are si obrajorii mai putin colorati si e mai rotunjoara.Frumosi.....ii pupam.Tabloul cu Alexi,e broderie facuta de mine.Mai am cu Silverinii,Cristal, Daissy si Bruno.
Laura,Silverina e intotdeuna ocupata cu altele... :hihi: In rest se formeaza trio.Bombonel ii canta la Hanny,Motzatul il hasaie si uite asa,dar nu trece nici unul la ,,treaba''. :rusine: Acolo erau puse coliviile pentru ca faceam curat pe masa.Iti dai seama ca se umple de ,,diverse''.Pana aspir iau coliviile si le asez deoparte.A 3-a colivie e a lui Pink.Prima e a Silverinilor,cea din mijloc o ocupa Hanny si Motzatul.Initial stateau invers,dar au facut schimb de locuintza,asa ca de la papagalii mei nu ma mai mir de nimic.... :hihi:
:floare: bine ca au cum sa-si schimbe ...casele... sunt toate niste motate minunate...
Imi pare rau ca nu am mai intrat de mult pe forum,nu prea am avut timp :rusine: ....dar Samy e foarte bine,ma lasa sa ma apropii de el dar nu ma lasa sa il ating....mananca bine,ii place sa zboare ...de fapt carei pasari nu-i place E destul de cuminte....roade doar jaluzelele si palmierii...in rest e 'inocent' dar are cateodata niste crize de tipat de te scoate din sarite,dar e OK m-am obisnuit
Poate am exagerat putin...nu are chiar toata fata galbena :rusine:
Si am o intrebare...acum naparleste si i-au cazut foarte multe pene din aripi,mai are doar cateva....e normal sa cada asa multe deodata?
Vaiiii,ce scump poate fi!!!Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el!!! :heart: :heart: :grey:
Iunia foarte frumoase nimfele ! :heart: Cred ca Ramona are dreptate ! Cea alba toata pare fetita !
Mony te cred ca nu ai mai avut timp sa intri pe forum ! Stiu cum e cu scoala asta ... Vad ca Samy s-a facut un frumos si jumatate !!! :hug: Imi era dor de el ! Ca si de Lily dealtfel ! :heart: Sa ii pupe mama de frumosi ! ... Despre naparlitul asa de tare chiar nu stiu ce sa zic ... nu am patit asa pana acum ... Mai asteapta pareri de la cei care stiu mai mult despre naparlirea excesiva ! Si macar din cand in cand mai pune si tu cate o poza ! :pls: :hug: :pup:
Poze noi cu outele ! Am ajuns deja la 2 :ou: !! :heart:
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus