Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
NU imi raspunde si mie nimeni la intrbaree ??
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
NU imi raspunde si mie nimeni la intrbaree ??
depinde de situatie, sar putea sa o accepte de la inceput sau nu, oricum se recomanda sa se ia pereche de varsta apropiata
Buna tuturor! Mi-am achizitionat de curand o nimfa(Alex)...cel de l-a petshop mi-a zis ca e mascul...eu nu ma pricep, dar e foarte salbatic...:| Dak ma apropii de colivie incepe sa se agite.Nu musca dar este foarte fricos.Si il mai apuca uneori de se invarte in jurul coliviei si mai da din cap..Cred k e dement:ironic: Daca stie cineva cum sa-l linistesc va rog nu ezitati sa-mi scrieti! Pupici:P
pai poti lua o nimfa de la un crescator de aceeasi varsta cu al lui nu?
Adaugat: 25-10-2008 14:07
lasal sa se obisnuiasca cu tn si ai sa vezi ca veti fi cei mai buni prieteni
^ MS de incurajare...dar mi-e cam greu sa cred=)=):pup:
pe a meu lam imblanzit repede fiindca ii vorbeam frumos ii dadeam mancare din palma si in cele din urma lam scos din colivie sa dus pe jos apoi mia zburat in cap asta in 2 sapt... ii un ingeras :angel:
Adaugat: 25-10-2008 19:34
de cat timp il ai?
Adaugat: 25-10-2008 20:17
si a meu ce crezi ca nu era dement in primele 3 zile?da in zilele alea intruna vb cu el si a capatat incredere in mn era vacantazici ca eu eram dementa ca si adormea vorbindui si ma iubea de prima oara cand lam scos
Hmmm nice...eu il am de vreo 4 zile:D=) Si i-am vb frumos si tot tacamu da se sperie ca de dracu:cry: Rabdare, rabdare si iar rabdare ...stiu:wis:
Adaugat: 26-10-2008 07:58
Ce frumosi sunt :rusine: :rusine: Ai tai nu socializeaza probabil si din cauza faptului ca sunt 2 si nu sunt preocupati de alte lucruri ... decat ca se au unul pe celalalt Sunt tare grasuni si haiosi
Sa ai noroc de ei! Sanatate :sanatate:
Ink ceva... Cum il invat sa faca baie? ii pun recipientul cu apa mereu dar nu face decat sa bea apa din el si sa il ciuguleasca:|
Buna tuturor! Mi-am achizitionat de curand o nimfa(Alex)...cel de l-a petshop mi-a zis ca e mascul...eu nu ma pricep, dar e foarte salbatic...:| Dak ma apropii de colivie incepe sa se agite.Nu musca dar este foarte fricos.Si il mai apuca uneori de se invarte in jurul coliviei si mai da din cap..Cred k e dement:ironic: Daca stie cineva cum sa-l linistesc va rog nu ezitati sa-mi scrieti! Pupici:P
are nevoie de o saptamana de acomodare cu noua casa.o sa-si revina.pune niste poze si iti zic eu ce e.
Adaugat: 26-10-2008 14:15
eu ii am de 3 luni si inca nu socializeaza si au toate conditiile...si sufletesti si materiale.
sunt ff simpatici !!
bia ce iti mai face pakita?
Adaugat: 26-10-2008 17:42
a iesit ceva din ou?
Xandra wrote:Buna tuturor! Mi-am achizitionat de curand o nimfa(Alex)...cel de l-a petshop mi-a zis ca e mascul...eu nu ma pricep, dar e foarte salbatic...:| Dak ma apropii de colivie incepe sa se agite.Nu musca dar este foarte fricos.Si il mai apuca uneori de se invarte in jurul coliviei si mai da din cap..Cred k e dement:ironic: Daca stie cineva cum sa-l linistesc va rog nu ezitati sa-mi scrieti! Pupici:P
are nevoie de o saptamana de acomodare cu noua casa.o sa-si revina.pune niste poze si iti zic eu ce e.
cred cai baiat
Adaugat: 26-10-2008 20:56
la coada ii mai colorat cu mai multe culori deale nimfelor ca daca ii ii femela
Ii baiat sigur
Mi-am mai lua un papagallll:heart::heart:
Adaugat: 27-10-2008 19:15
Adaugat: 27-10-2008 19:16
asta e super
Adaugat: 27-10-2008 19:17
Adaugat: 27-10-2008 19:18
:d
Adaugat: 27-10-2008 19:18
Va placee?
Adaugat: 27-10-2008 19:19
nu i-am am mai luat perecehe ca nu am gasit de varsata lui sa ma rog apropiata ca a la pet-shopul de unde l-am luat pe asta nu stiau sigur cere e femela si mai bine decat sa se omore ...... orcum se bateu daca ave varste diferite
Adaugat: 27-10-2008 19:21
se intzeleg bine se mai certa ei da ........ asta e
iii cantator?
da e cantator sigur;) f frumos masculul 3vale! cat ai dat pe el?? dc nu ti-ai luat o pereche de cantatori? ca sunt f dragutzi:)??
ai putea sa le iei perechi si sa le faci o voliera(ziceam si eu)
pe el am dat 1mil o sa ai i-au si pereche da nuj cum sa fac o voliera .....
si nici nu prea am money ca tot ce am avut strans am dat pe pepagal
atunci iei inca o colivie una pentru cantatori una pt nimfe si ala care tia vanduto tiao dato mai scump in mod normal ii 85 de lei
l-am laut de la pet shop
Adaugat: 29-10-2008 21:06
prin Pitest nu sunt decat 4-5 pet shopuri si sunt ff scumpe desta am intrebat de voliera ca m-am gandit ca ies mai ieftin
Adaugat: 29-10-2008 21:07
Sabdryta lsa-mi id tau ca vb pe mess al meu e yo.andrei76
ii cam naspa lelesandraflorina si ca sec
cu cumpara nimeni 2 nimfe ? ori sunt 2 fete ori e baiatu prea rau ) + colivie ... Nimeni interesat ?
au da-ai si colivia dupa ce mi-am laut eu )
deci ii dau cat mai repede ... chiar nu vrea nimeni ... ? nu costa mult.... pm pt detalii ... pls ... imi e mila de ei
cu cat ai daii ca pote fak yo crescatorie :merci:
150 ron cu totu ...
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus