9,826 06-04-2011 20:31
9,827 06-04-2011 20:48
Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Suuuperr :k: :k: Multumesc mult!!!! :hug: :hug:
Nu te vom uita niciodata Johny :cry: !
9,828 07-04-2011 08:47
Al meu Riky azi a inceput sa zboare bien iar ... se duce si papa, fuge de de deget:)) parca si`a revenit la normal.... chiar nu stiu ce a avut aseara. ma gandesc sa nu fie de la ou.. ca prea a mancat cu pofta ) acum papa linistit seminte... i`am pus in loc de apa zeama de orez fiert... ca parca are putin diaree.
Parca ma simt mai bine acum... aseara nici nu am zis ca mai traieste mult 8-| ... Bine ca si`a mai revenit.
9,829 07-04-2011 12:25
Ar fi mai bine sa cumpar 2 nimfe sau una?Daca as lua una ar fi trista?Ma puteti ajuta?
9,830 07-04-2011 12:35 (edited by suana 07-04-2011 12:35)
Avand in vedere ca pasarile ,de oriunde ar fi ,luate din cuib sau din pet-shop sunt obisnuite cu suratele lor,ar fi bine sa nu fie singura.Depinde cat poti aloca intretinerii,pentru ca pentru 2 pasari si colivia trebuie sa fie mai mare si mancarica mai multa.Atentia si grija trebuie sa fie la fel ,ca ai una sau mai multe animale.Dar e bine si una pentru inceput si ii acorzi atentia necesara.Daca sunt pereche se vor imperechea si alte griji.....Pentru un incepator in ale pasarilor pot sa te limitezi la una.Doar tu stii ce poti sa le oferi....Iar daca iei pui sa nu iei din acelasi loc pentru ca sunt frati.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus:
9,831 07-04-2011 12:58
Multumesc de sugestii :hug: .Cred ca am sa ma rezum la una pt. inceput ,sa ii acord atentia necesara.Cam dupa cate zile/saptamani se acomodeaza o nimfa?Multumesc.
9,832 07-04-2011 13:55
Multumesc de sugestii :hug: .Cred ca am sa ma rezum la una pt. inceput ,sa ii acord atentia necesara.Cam dupa cate zile/saptamani se acomodeaza o nimfa?Multumesc.
Daca este o nimfa mai blanda se poate acomoda in cateva zile sau o saptamana..daca e mai salbatica , cam in 2-3 saptamani .
9,833 07-04-2011 14:00
Sunt pui disponibili aici si ar fi bine sa te orientezi spre unul ,pentru ca sunt obisnuiti si crescuti altfel ,decat sa iei din pet-shop.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
9,834 07-04-2011 14:13
Cred ca nimeni nu este din Rm.Valcea si cu transportul nu stiu daca e bine pentru ei.Oricum,multumesc pt. ca m-ati ajutat :pup:
9,835 07-04-2011 14:23
daca ai noroc, poti gasi petshop`uri ale unor crescatori, asa cum am gasit eu in iasi.
9,836 07-04-2011 15:23
Pai am vazut in piata multe nimfe,care erau crescute toate de un om.Cred ca omul acela avea experienta si stie cum sa le creasca.
9,837 07-04-2011 17:16
Nuu,sa nu cumva sa te gandesti iti iei de la piata ca porma o sa iti pare rau,o sa patesti cum am patit eu cu primul nimfa...deci daca te gandesti iei de la noi,de la laura,etc
==>Misu<==
9,838 07-04-2011 17:29
Bine ai venit Otiluka ! Din pacate toti puiutii mei sunt ca si dati ... Dar nu ar trebui sa iti faci probleme ! Nimfa185 (Misu) are puiuti blanzi si sigur i-ar face placere sa iti dea si tie unul ! Sunt bine crescuti !
Mary abia astept pozele cu micutii tai ! :hug:
Iar eu acum am o problema ... mare ! ... Nebunii mei fac prosti de cateva zile ... de cateva ori pe zi ! Nu o forteaza el ... sta ea ca ...(sa nu spun vorbe urate :wis: ) Cuib nu mai au de 2-3 saptamani ... Cred ca au inebunit ! Nici nu au crescut puii bine si ei fac altii !!?? Ce sa ma fac eu cu ei ...
Sunt hotarata sa nu le pun cuibul pana nu vad oul ... Dar este bine sa faca asa repede alti pui ?? E prima oara cand patesc asa cu ei ! Ce sfat puteti sa imi dati ?? :pls: Nici nu mai stiu ce sa ma fac cu ei !
Printul & Kid :angel: :angel:
9,839 07-04-2011 17:49
Laura si la mine este la fel. Puii sunt inca mici si ei deja cauta cuib.Eu daca le scot cuibul puilor si le astup toate " gaurile" de prin preajma lor, nu mai fac alta tura de oua. Poate sa o calce Puf pana ii cresc pene verzi pe creasta ca nu are efect asupra ei. Acum depinde si de ea.Am zugravit si vopsit prin casa si i-am inchis 2 zile. Seara o vedeam pe Perluta afara. Nu stiam pe unde a iesit si dupa ce o bag la loc, vad ca ridica portita in sus si iese afara :wow:. Deci nici o siguranta la mine. Sunt tare smecheri. In cateva min pun si pozele cu motatii mei.
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
http://deyseby.sunphoto.ro
9,840 07-04-2011 17:55
Sedinta Foto. cam cat timp ar trebui sa doarma o nimfa ? )
9,841 07-04-2011 18:08
Nu are un program. Ele motaie mai mult. Daca baietelul tau sta infoiat are ceva. Ori l-a tras un curent sau a mancat ceva( plante de ghiveci) .Pozele sunt foarte faine. :k:
9,842 07-04-2011 18:12
mersi. nu prea avea de unde sa`l traga curentul .. si nici plante nu a mancat ) dar motai mult
) cand il iau pe deget si`l mai plimb prin casa isi mai intinde gatul si se subtiaza ca sa vada el tot ce e pe acolo
) astept sa iau banii ca sa ii mai cumpar niste jucarii si eventual alta colivie... desi asta are portitee descghise zi si noapte si capacul luat... iese cand vrea... si toata ziua sta lipit de oglinda. unde`i pui oglinda acolo si el nemiscat
) daca o pui in cusca.. in cusca sta si el .. daca o pui pe birou .. pe birou sta si el
)
9,843 07-04-2011 18:22
Are nevoie de un partener. Important e ca voi il iubiti si ca are afectiune. :k:
9,844 07-04-2011 18:32
m`am gandit sa`i iau perechedar abia in toamna. avand in vedere ca abia e pui .. si nici nu`mi permit sa am grija de mai mult de o pasare in momentul de fata... dar motatul asta are parte de toata afectiunea noastra :iubareti:
9,845 07-04-2011 18:45
atat am facut momentan. O sa mai revenim cu poze.
9,846 07-04-2011 19:06
Sunt foarte draguti ! :heart: :heart: :heart: :heart:
2 pesti zebra ; 2 caini :caine:
9,847 07-04-2011 19:08
sunt niste scupi :heart:
e foarte bine ca baiatul iubeste animalele si se implica de la varsta asta!
9,848 07-04-2011 19:20
Aleku si mie mi se pare ca e cam imbufnat.... Dar e bine ca are parte de toata afectiunea voastra.
Mary ce-am ratat eu,sa pupacesc motzurile alea mici,dar lasa ....imi iau revansa intr-o zi. :pup: la scumpici.
9,849 07-04-2011 19:33
parca e un mos de ala ghebos .. nu stiu ce are de sta asa .. cred ca e cam plictisit.. pt ca daca vede ceva nou ... se indreapta imediat si`si lungeste gatul ))
9,850 07-04-2011 19:34
DEYSEBY..ai un ajutor de nadejde la ingrijirea puilor...pe ginerele meu..