9,801

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

de cand a ieist puiul din cuib il hraneste numai masculul? nu ar trebui amandoi? si cand era in cuib doar de 2 ori am vazut`o pe femela hranind puiul...pana intra masculul.
de cate ori pe an au voie sa faca oua k ai mei au inceput sa se imperecheze . puiul are 5 saptamani

Ma laud cu :2 teckeli 2 beagle 2 copoi ardelenesti 2 ciobanesti carpatini si 1 whippet

9,802 (edited by biancapoli 03-04-2011 20:05)

Pai din cate stiu eu , de doua ori pe an, deoarece femela pirde foarte mult calciu daca face mai mult de atat si e rau!Si da , ar trebui sa il hraneasca amandoi parintii pe pui.Daca e altcumva ,imi cer scuze pentru sfatul prost si va rog sa ma cocorectati.

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

9,803

Sedinta foto. Noul loc de joaca, facut de tati azi-dimineata si ora de harjoneala :k:

Adaugat: 03-04-2011 22:15

Voiam sa va intreb, poate cunoasteti voi vreo metoda eficace de a-l imbaia pe pucelul meu, ca vad ca stropitul zilnic nu are efect. Ma gandeam sa-l prind si sa-l bag sub robinet, apoi sa-l bag sub uscator. O prietena care a avut perusi mi-a spus ca le facea baie si nu au patit nimic, dar ma gandesc ca perusii nu sunt nimfe. Deci, solutii ca sa aiba si bobocul pene curate si stralucitoare?...

- - - -
Pasarile canta dupa fiecare furtuna; de ce nu ar avea si oamenii puterea eliberatoare sa se bucure de putinul soare care le ramane?
Poze aici: http://andrita.sunphoto.ro

9,804

Foarte ingenios locul de joaca al motatului, bravo, cu siguranta este tare fericit acolo  :bravo:

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

9,805

biadim20 wrote:

Foarte ingenios locul de joaca al motatului, bravo, cu siguranta este tare fericit acolo  :bravo:

Multumim, o sa-i transmit taticului inginer  :merci:

- - - -
Pasarile canta dupa fiecare furtuna; de ce nu ar avea si oamenii puterea eliberatoare sa se bucure de putinul soare care le ramane?

9,806

cand ne dam seama ce sunt puii? femela/ mascul.
am meu e gri cu alb ca masculul in partea de sus dar sub aripi si burtica e galbior cu puncte cum stiu k sunt femelele

Ma laud cu :2 teckeli 2 beagle 2 copoi ardelenesti 2 ciobanesti carpatini si 1 whippet

9,807

E mai greu sa iti dai seama dupa colorit, datorita numeroaselor incrucisari. Incearca sa-i observi comportamentul cateva zile. Femelele sunt mai timide, masculii sunt mai indrazneti. Masculii canta, femelele tipa. Daca le oferi o oglinda, masculii vor fi foarte interesati de ea, vor canta si vor incerca sa interactioneze in timp ce femelele isi pierd interesul mai repede. Bineinteles, exista si cazuri cand femelele dezvolta comportamentul unui mascul, dar raspunsul cel mai sigur va veni in perioada de imperechere, cand femelele depun oua chiar daca acestea nu sunt fertilizate de un mascul.

- - - -

9,808

Buna ziua! Am o rugaminte la voi, cei care utilizati acest forum de mai mult timp, si mai ales la cei care au experienta cu papagalii, dar am sa o transmit dupa ce va spun, pe scurt,"povestea" ce m-a determinat sa intru (azi abia) pe acest forum...
Am un baietel de 2,9 anisori (3 sa zicem smile ) care a avut norocul anul trecut sa aiba (temporar) un papagal Micul Alexandru si de care s-a atasat enorm de mult, desi era foarte agresiv:musca pana la sangerare,tipa,"ciocanea"(probabil din cauza educatiei).Mai apoi cand stapanii papagalului s-au intors si am ramas fara el a fost o adevarata tragedie, iar noi, parintii, am fost luati prin surprindere de atasamentul puternic al copilului pentru Coco(asa il striga el).De atunci am trait cu speranta ca va uita, dar....NIMIC:copilul il vede pe Coco in toate pasarile intalnite si asteapta sa se intoarca din "concediu" acum ca a venit soarele (noi i-am spus ca a plecat in concediu in tarile calde ca sa ii potolim plansul)....acum urmeaza intrebarea si rugamintea mea:
1.Din experienta voastra ce papagal am putea sa ii luam la aceasta varsta si ce specie e mai blanda sau poate fi invatata mai usor sa se joace frumos cu el? (am vazut ca sunt papagali care stau/mananaca in mana, pe umar, care pot fi lasati sa zboare putin prin casa sin din acesta mi-as dori unul pentru copil si din scurta documentare facuta am ajuns la concluzia ca nimfele ar fi apropiate de ceea ce am vrea noi)
2.Rugamintea mea ar fi: in cazul in care avem dreptate cu preferinta spre nimfa , este cineva pe site care ne poate ajuta cu un puiut (donatie sau vanzare)?

9,809

cred ca e o alegere buna .sa iei o nimfa pt copil ..eu am o fata de 3 ani si perusi dar trebuie sa fiu mereu langa ea sa nu-i raneasca [sunt mult mai micuti decat nimfele]..sper sa te ajute careva dar sa spui din ce oras esti ca pe aici au multi puisori..BAFTA..

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

9,810

1.Multumesc mult pentru prima confirmare a alegerii nimfelor
2.Scuze, de emotie am uitat sa precizez:sunt din Timisoara dar putem sa luam si din Bucuresti prin intermediul unui prieten care vine o data la 2 zile din Buc in Tim.
3.Luca(baietelul meu) este foarte milos si iubeste foarte mult animalele (toate speciile intalnite pana acum)...si pe Coco voia sa il luam sa doarma in pat cu el,mergea sa ii faca "mai-mai" sa il mangaie pe pene) si isi doreste foarte mult un Coco nou.....acum 3-4 zile a vb cu iepurasul la telefon si i-a cerut un singur lucru :un pui de Coco sa il iubesca.....ne-au dat lacrimile si mie si sotului meu

9,811

sunt multi din BUCURESTI.. nu stiu de TIMISOARA ..rdar in masura in care vor intra ei pe forum cu siguranta i-ti vor raspunde....astept cu tine IEPURASUL...

9,812

am fost la ei pe site inainte sa imi creez cont aici si, din informatiile de acolo reiese ca abia in iunie ar fi disponibili puisori de nimfa....il voi contacta sa verific daca e asa pentru ca mie mi-ar trebui pentru iepuras....vom vedea, multumesc mult....mai incercam si mai asteptam

9,813

Bun venit Otiluka daca doresti un pui de nimfa pt baiatul dvs veniti la mine am 5 puii de vanzare,blanzi wink

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

9,814

ce dragut..ma bucur sa vad ca mai sunt copii care iubesc pasarile si stiu sa se comporte cu ele :heart:

9,815

annemarieee wrote:

ce dragut..ma bucur sa vad ca mai sunt copii care iubesc pasarile si stiu sa se comporte cu ele :heart:

ANE ..pe acest forum sunt foarte multi copiii..nu toti care scriu sunt adulti...sunt copiii pe care si eu ii admir pt. faptul ca iubesc animalele ... :pup:   imi cer scuze daca am scris unde nu trebuie[oftopic] :nimfa:

9,816

tare mult ma bucur smile
de cele mai multe ori am intalnit copii care chinuiau sufletelele sad ..iar parintii le tot luau pentru distractia lor :furios:
dar cand vezi cazurile astea fericite e minunat smile ..copiii care iubesc animalele vor devenii niste oameni mari mai buni smile

9,817

Otiluka, ar fi bine sa iei legatura cu nimfa185 sau flyaway70. Ambii sunt din Bucuresti si au puiuti blanzi si disponibili. Ma bucur sa vad ca multa lume citeste forumul si ca iubeste nimfele. Daca ai pui de la cineva care ii tine in conditii decente si le ofera dragoste ai si siguranta ca vei avea o pasare sanatoasa si deosebita.
Flay, am facut acum curat in cuib si sunt franta. Nu am avut timp sa-mi iau baterii la aparat. incerc sa iau maine si sa le fac. 3 zile nu am avut tastatura . Deyan a turnat o cana cu apa pe ea si pana am luat alta am citit si atat. Puii sunt gri cu galben. Abia le ies tiuletii.
Andrita, sunteti 2 persoane deosebite si va doresc sa va bucurati cat mai mult de nimfa voastra. Cu rabdare va apropiati mult mai mult de el.
Dydav, bine ar fi sa le scoti cuibul si sa le lasi un timp de refacere. Au voie de maxim 3 ori pe an. Daca iubesti nimfele tale le lasi numai de  doua ori. Este suficient.Daca nu le scoti cuibul in cel mai scurt timp, ei vor depune din nou si poti duce femela la epuizare . Este foarte periculos.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

9,818 (edited by suana 06-04-2011 09:40)

otiluka bun venit......Intr-adevar atasamentul unui copil pentru animale este extraordinar.Cum a scris Mary(deyseby) mai sus sunt pui disponibili momemtan care sunt crescuti acasa,in altfel de conditii decat cei adusi intr-un pet-shop.Cred ca iepurasul trebuie sa se pregateasca pentru un drum sa poata aduce micutului pasararea dorita.....Si ioana are pui disponibili asa ca ,atunci cand vor intra online cu siguranta vei putea lua legatura cu unii din fericitzii ,,bunici''...Si e bine sa fie luat de mic,de pui sa se obisnuiasca cu voi,altfel formandu-si comportamentul decat unul matur sau luat din pet-shop.Mult succes......

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

9,819

cei care aveti experienta cu puii de papagal:ce ar trebui sa le dau a lor mei in perioada aceasta? (au 5 oua si primul ar trebui sa eclozeze azi )adik ce sa le dau ca sa le dea puilor sa pape?

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

9,820

revin si eu cu vesti .. azi, Riky al meu, a papat prima data out simplu fara morcov sau firmituri de paine. dar mi se pare ciudat ca dintr`o data a inceput sa accepte sa`l iau pe deget, se suie de pe un deget pe altul , ma lasa sa`l mangai pe piept, pe spate... incearca sa mai dea cu ciocul dar se linisteste repede dupa prima incercare. acum nu stiu ... sa`mi fac probleme? oare e normal, asa brusc sa accepte toate astea? sau o fi bolnavior incat nu mai are chef sa refuze ? :-s

acum am observat ca parca nu prea mai are aceeasi puterede a zbura ..  adica .. nu stiu zboara dar ... parca nu ca inainte ... sper sa ma insel ...

9,821

Imi puteti da si mie un site cu totul despre nimfe?Vreau si eu sa-mi iau una si nu stiu NIMIC despre ele si mai bine ma informez inainte sa o iau.Multumesc.

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.
Nu te vom uita niciodata Johny :cry: !

9,822

sigur a patit ceva micutul meu sad( e molesit... unde`l pun acolo sta ... cu ochii inchisi. nici in oglinda nu mai sta care inainte numai de oglinda se lipea... nu vrea sa pape, nici macar painita care`i place cel mai mult. daca ma puteti ajuta ce sa`i fac .. ce sa`i dau ... :-??

9,823

Alkeu stii tu un site despre nimfe? :pls:

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.

9,824

gasesti pe site`ul asta tot ce`ti trebuie.... + google.ro

9,825

O!Exista si un subiect cu totul despre nimfe?Ca subiectul asta e prea mare  smile ,chiar daca sunt  informatii care imi trebuie mie... :hihi: .Oricum,merci  :hug: