3,051

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

da...

Adaugat: 27-03-2011 21:45

ma gandesc ca poate e si foarte strident tipatul lui Rocco pentru urechiusele fine ale lui Tony......

"Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun".Familia mea:RIP Tony-fratele meu(pechinez):(( Tino-bichon maltese :caine: Bella-aratinga auricapilla :dans: Riki & Miki-2 perusei si 8 pisicute :pisica: RIP Misha !:(

3,052 (edited by biadim20 27-03-2011 21:08)

Multumim Tania si Ramona de aprecieri si pupam cioculetele voastre mici si mari!   :pup:   :hug:  Ramona, tot vroiam sa te intreb, am retinut bine sa ii las hranitoarele doar jos?

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

3,053

Ma mir ca e frica de el mai ales daca la vazut, de obicei  pekinezul e destul de curajos chiar stiu ca sare si la caini de patru ori mai marti ca ei, daca tipa foarte tare poti sa-l acoperi cu ceva si se va linisti.

3,054

Asa este, numai ca al Taniei are 13 ani si se poate ca asta sa fie motivul pentru care nu mai e atat de curajos. Eu am crezut ca se va obisnui, dar vad ca a trecut ceva timp si nimic.

--Bianca--

3,055

Pai Goldy n-are nevoie decat de 1 hranitoare si 1 adapatoare.Poti sa le pui jos sau la mijloc.Ideea e ca oricum va arunca semintele pe jos....  :hihi: 
Tania un mic alex tipa si tipa tare si mult.Ar fi bine daca catelusul ar sta in alta camera,zgomotele la varsta asta,mai ales ca nu s-a acomodat ,nu ii fac bine.Cand tipa Alexi,se aude in tot cartierul..... insa cainii  mei nu au treaba.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,056

Da, i le-am pus jos, nu mai tineam minte daca asa mi-ai zis sa fac. De facut mizerie, chiar ma uimeste, pe langa colivie nu e aproape deloc mizerie, doar ca ii mai pun pe birou piscoturi din alea, morcovi, mar si doar asa face putina mizerie, dar fff putina in comparatie cu motatii care acum le pui piscot si in secunda 2 e facut numai firimituri pe care desigur le arunca pe jos si se uita dupa ele  smile

--Bianca--

3,057

Catelusul nu mai sta la mine in camera, de fapt nu mai vrea sa stea in casa..., dar rasuna toata casa cand tipa si il aude. reactioneaza foarte prost.... nu stiu cum sa fac.... sad de fapt, nu am ce sa fac....:( mi-e foarte mila de el, il iubesc din tot sufletul si nu imi doresc sa sufere....cum zice Bianca, a trecut ceva timp si nu s-a acomodat cu Rocco...., nici nu cred ca sunt sanse de acomodare....:(

"Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun".Familia mea:RIP Tony-fratele meu(pechinez):(( Tino-bichon maltese :caine: Bella-aratinga auricapilla :dans: Riki & Miki-2 perusei si 8 pisicute :pisica: RIP Misha !:(

3,058

Alta sansa nu e decat sa stea in camere diferite, sa nu interactioneze, daca tot catelusul nu vrea sau nu poate sa il accepte.

--Bianca--

3,059

Capacitatea de adaptare la situatii de stress este mai scazuta la aceasta varsta, dar in cateva saptamani ar trebui sa se adapteze cu noul colocatar.Riscuri vitale imediate nu cred ca sunt dar daca nu o sa se obisnuiasca, stresul prelungit poate avea repercursiuni asupra psihicului si capacitatii de aparare a organismului(scaderea imunitatii)
29.03.2011, Dr. Iancu Sergiu
Acesta este raspunsul dat de un medic veterinar in legatura cu Tony.... sad nu este un raspuns prea imbucurator... sad

3,060

Dar vezi, totusi e posibil sa se adapteze, incearca in continuare sa vb. cu el, sa-l mangai in timp ce Rocco face galagie, acorda-i atentie ca sa nu mai bage in seama sunetele.Eu nu pot decat sa iti urez succes!

--Bianca--

3,061

multumesc!  :pup: sa speram ca va fi totul bine....

3,062

Sunt nevoit sa-l vand pe Alex, daca sunt doritori, va rog sa ma contactati pentru pret si alte detalii.

3,063

De ce il vinzi?

--Bianca--

3,064

Din cauza noului meu program de la servici, el ar ramane foarte mult singur si inchis si il chinui in felul acesta sad

3,065

este baiat, andrei? as dori o pereche pentru Rocco. cati ani are? este bland? care este pretul?

3,066

Inca nu pot spune sigur daca este baiat desi prezinta toate caracteristicile unui baiat, este pui din anul 2010, are inel la picior deci nu sunt minciuni, este bland in sensul ca vine la tine, sta pe tine chiar si asculta daca-i spui sa mearga in cusca sau sa vina la tine insa nu-i place sa pui mana pe el, am poze cateva pagini in urma cand se joaca cu lantul meu(cred ca l-ai vazut) ca varsta cred ca e destul de apropriat de roco al tau. Pretul este de 500 de ron cu cusca,care este mare si este de la ferplast, eu in total am dat 8 mil pe el, 5 mil el 3 mil cusca plus ca acum e si bland asa ca 500 de ron mi se pare un pret rezonabil.

3,067

da, am vazut pozele. este foarte dragut. dar daca este baiat..... sad nu e prea bine sa-l cumpar. al meu sigur e baiat si nu cred ca s-ar intelege.  pacat ca esti nevoit sa-l vinzi! imi pare rau.... cred ca te-ai atasat foarte tare de el....eu sunt din turda....daca il cumparam puteai sa vii sa-l vezi cand doreai tu...pretul este foarte rezonabil. al meu e primit cadou, dar am aflat ulterior care a fost pretul si cu tot cu colivie este mult mai scump.

andrei, iti mai dau o idee, daca doresti sa-l vinzi urgent. poti discuta cu domnul care are crescatoria din comuna Mihai Viteazu. el poate o sa-l tina pentru inmultire. iti garantez ca acolo va fi foarte bine ingrijit si iubit. daca doresti iti dau numarul lui de telefon ca sa discuti cu el. stiu ca suna cam urat , sa-l dai la o crescatorie, pentru ca a fost crescut in casa si cu atat mai mult este bland, insa daca nu gasesti un cumparator, asta ar putea fi una din solutii.

3,068

Doresc sa-l vand la o persoana care are timp de el, nu la o crescatorie pentru ca asa il pot tine si eu, ii place sa stea in compania oamenilor, sa se joace, nu cred ca s-ar descurca la o crescatorie.

3,069

te-ai gandit foarte bine! sunt multumita de raspuns! smile

Adaugat: 30-03-2011 14:41

am o intrebare la voi. cat mananca alexanderii vostri? Rocco al meu mananca extraordinar de mult. ma uimeste. nu stiu daca e normal. ieri de ex, trebuia sa plec de acasa si am zis sa-i dau  un morcov intreg, taiat in 4 ca sa aiba de mancare. vreau sa va spun ca intr-o ora jumatate, pana m-am pregatit eu, nu s-a oprit pana nu l-a mancat pe tot!!!! nu cred ca e normal. oare se poate imbolnavi? ar trebui sa-i pun mai putin, nu? plus ca inainte a mancat si salata verde si un biscuite intreg. am observat de mult ca mananca foarte mult, dar am zis ca nu e o problema.

3,070

Pai si eu zic la fel, ca nu e o problema, atata timp cat mananca sanatos, cred chiar ca e un lucru bun ca mananca tot ce ii dai si nu trebuie sa te rogi de el...E si el mic si pofticios  :hihi:  Si Glody papa destul de mult, dar l-am urmarit si morcovul il cam arunca pe jos, ii place sa-l rupa dar putin papa.

--Bianca--

3,071

am ajuns la concluzia ca verdeatza e baiat, i se formeaza incepand de la cioc inspre "ceafa" o dunga de culoare neagra si pe "ceafa" are niste puncte rosiatice care tind sa se formeze sub aceeasi forma de dunga... voi ce parere aveti?

Verdeatza rullz...

3,072

Poate poti sa-i faci niste poze in care sa se observe, dar daca ii apar puncte rosiatice, cu siguranta i se formeaza inelul  :bravo:

--Bianca--

3,073

vrem poze cu Verdeatza ..... smile

3,074

Cred ca maine, nu vreau sa il stresez azi smile)) in cat timp se formeaza inelul complet inelul de la primele "simptome"

Verdeatza rullz...

3,075

nu stiu.... al meu are in jur de 1,5 ani sau cam catre 2 ... si i se vede clar o dunga albastra dupa gat, pe spate, insa nu i se continua pana la cioc..... oare am o fetita????