3,026

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

neagoeg wrote:

Regards from my student Verdeatza... Eu am impresia ca i se formeaza inelul in jurul gatului, nu stiu daca sunt foarte concludente pozele, dar daca observati si voi  aceeasi chestie sa imi spuneti.

Inca are mutra aia faina de puiut asa ca mai este pana apare, toti micutii au un inel putin format chiar si femelele, exact asa e si al meu smile

Adaugat: 24-03-2011 13:55

biadim20 wrote:

care bat nu e pus bine?si care e subtire? nu inteleg la ce te referi...

Imi cer scuze cu Tania vroiam sa vorbesc, scuze inca  o data big_smile am vazut atat de multe postari ca m-am incurcat. big_smile

3,027

Rocco e al ei  smile  . Da,am analizat si eu mai bine pozele, Tania, pune-i bete din lemn, nu sunt bune cele din plastic, poti sa-i faci tu din cozi de mop cum am mai vorbit si chiar asa, daca i le pui mai jos, oare mai sta asa?Hai sa incercam, vrei?Muta-l ceva mai jos incat sa aiba loc sa stea drept, poate da cu capul in acoperis de aia o sta asa...

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

3,028

Cu siguranta nu va mai sta asa insa e posibil sa stea prins intr-un colt al coliviei de gratii daca nu se simte chiar in siguranta, si eu ma pateam la fel cu al meu.

3,029

i-am mutat batul mai jos. nu e de la bat. tot asa sta insa numai seara. are doua bete groase din lemn. asa i-am cumparat colivia. insa ii este frica de ele. nu sta deloc pe ele, ba din contra nu stie cum sa le evite si de aceea i le-am cumparat pe astea subtiri si acum este in regula. va multumesc pentru sfaturi. o sa va tin la curent cu ce se intampla. mai pun niste poze cu el.

oare cum sa-l fac sa faca baie????? are penele cam murdare......cine stie in ce conditii a fost tinut saracutul! sad ii pun vas cu apa si degeaba.....nici nu se uita catre el....

"Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun".Familia mea:RIP Tony-fratele meu(pechinez):(( Tino-bichon maltese :caine: Bella-aratinga auricapilla :dans: Riki & Miki-2 perusei si 8 pisicute :pisica: RIP Misha !:(

3,030

Trebuie sa ai rabdare cu el, cu batul am patit si eu la fel si dormea in coltul de sus al coliviei agatat de gratii dar s-a obisnuit, dureaza ceva pana sa faca baie si alte lucruri, el trebuie sa se obisnuiasca foarte bine cu locul, la mine a durat 3 luni sa stea pe colivie cand ii dadeam drumul...se urca sus pe draperie si de frica nu mai cobora de acolo.

3,031

Tania, cat e de dulce.....  :pup:  e un scump!!! Cu baita incearca sa-l stropesti tu cu un pulverizator, pana se invata cu apa, nici maimutoiul meu nu vrea sa faca singur dar il mai stropesc eu.Si Goldy e inca murdar pe pene, ca ii e lene sa se curete dupa baie, doar seara il mai vad cateodata ca si le curata.Le are si tocite.Oricum ai un puiut tare dragut, imi place mult de el  :hug:

--Bianca--

3,032

Rocco a stat pe colivie din a doua saptamana. a iesit afara intr-o dimineata si nu l-am mai stresat sa-l prind, asa ca l-am lasat afara si am zis ca o sa vina el in colivie daca ii e foame. nu am facut un lucru prea dragut, dar uite ca asa s-a obisnuit. ce am gresit e ca i-am pus colivia langa dulap si acolo e o oglinda foarte mare si nu vrea sa stea decat acolo. daca ii mut colivia vine si sta pe manerele de la dulap si se uita in oglinda. il iubesc mult. e un scump! smile va multumim pentru coplimente!  :pup:  :iubareti:  :hug:

andrei, tu cam ce varsta ii dai la Rocco?????

"Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun".Familia mea:RIP Tony-fratele meu(pechinez):(( Tino-bichon maltese :caine: Bella-aratinga auricapilla :dans: Riki & Miki-2 perusei si 8 pisicute :pisica: RIP Misha !:(

3,033

Nu cred ca are mai mult de un an, un an jumate' maxim dupa parerea mea, si la cat de bine s-a acomodat ai sanse sa-l imblanzesti si e foarte bine ca mananca legume si alte lucruri in afara de seminte, al meu atat e de gingas la mancare.

3,034

Oricum Tania, nu pare prea fricos, vad ca esti destul de aproape de el, nu esti cu zoom, nu?Vad ca nu are nicio treaba,niciun stres, isi vede de morcovelul lui in continuare  smile

--Bianca--

3,035

Tweety al meu de doua zile tare ciudat se comporta .. canta la jucarii , la apa , la mancare , si mai nou am vazut ca incearca sa ii dea de mancare la jucaria ei preferata (un semafor) , cred ca a venit primavara si la ea tongue

Adaugat: 24-03-2011 22:03

imi cam fac girji pt Tweety ... nu stiu cat de bine e ca tot ii da de mancare la semafor .... sper sa nu pateasca nimica din cauza asta ...daca ati putea sa imi raspundeti si mie ..... si in caz ca o sa spuneti ca are nevoie de pereche ... doar atata pot sa spun ca are o personalitate puternica si din pacate pana acuma nu a acceptat nici un papagal langa ea ..

3,036

Pai uite ce se spune pe latifa despre asta :
Regurgitarea (expulzarea continutului gurii, esofagului sau gusii), atunci cand pasarea este sanatoasa, este un semn de mare afectiune din pareta papagalului. Pasarile isi hranesc in acest fel puii si manifesta deseori acest tip de comportament fata de perechea lor, ca o forma de apropiere. Putem spune ca regurgitarea este “complimentul suprem” care va poate fi adresat de un papagal.

Nu ma pricep eu, ce-i drept, dar nu pare sa fie ceva grav...

--Bianca--

3,037

da dar am inteles ca nu e bine sa inghite mancarea care a fost regurgitata ... sau nu stiu ... numai imi fac griji sa nu cumva sa pateasca ceva ...

3,038

nu sunt facute cu zoom pozele. imi da voie sa ma apropii de el foarte mult. nu are nici o treaba, insa cand intind mana spre el si ma apropii mai mult de 10 cm, zboara. nu ma lasa sa ma apropii asa mult.:( insa sper sa fie ok si sa ne imprietenim repede. smile e un dulce.  :heart:  azi am fost plecata toata ziua, numai ce m-am intors si l-am gasit in colivie, asa era de cumintel si suparat. sad  voi cum procedati cu ei cand ii lasati singuri? le lasati televizorul deschis sau un radio, ceva, sa auda muzica?

3,039

Nu-i las nimic Tania, asa e acum pana se va mai obisnui cu noul mediu, mai timid, dupa vreo doua luni o sa te rogi pentru un moment de liniste pentru ca va lalaii toata ziua big_smile  sau iti va roade ceva prin casa pentru ca intr-o viata anterioara cred ca erau soricei smile .

Goti daca tin bine minte Ramona ti-a dat un raspuns pentru situatia cu regurgitatul la pasari, cand aveai acel Jako, stiu ca nu e bine, parca pot aparea ceva infectii daca nu au un partener care sa-i ia mancarea din cioc dar nu sunt chiar sigur, ai putea sa cauti raspunsul lui Ramona sa sti mai exact.

3,040

Da stiu , imi aduc aminte. I-am si luat acuma semaforul sa nu mai faca treaba asta ca nu vreau sa pateasca ceva.

3,041

cum va calmati alexanderii cand fac foarte multa galagie???? Rocco parca a innebunit, tipa foarte mult sad ....nu stiu ce sa-i mai fac!

3,042

Nu ai ce sa ii faci. Tweety dimineata cand ii dau drumul tipa incontinu vreo 3-4 ore ...

3,043

asa si Rocco...deci e normal.....ms!

3,044

Eu zic ca e ceva normal. La noi e interesant faptul ca daca is numai eu acasa e galagie ... dar daca e si sotul acasa ... zici ca nu ai papagali smile)

3,045

Goldy e ceva mai tacut, face galagie si el dimineata, dar nu cat sa te scoata afara  smile

--Bianca--

3,046

Doamne ce dulce e Goldy!!!!  :heart:  :hug:  e un scump! frumusel si curatel din calea afara!!!  :pup:

3,047

E un scump Goldy.... :hug: Capacele sunt foarte interesante,cu sigurantza..... :hihi: Si noi avem sticle fara,cineva ni le-a furat....  tongue

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,048

tania wrote:

asa si Rocco...deci e normal.....ms!

Exact ce ti-am spus, cu cat se va obisnui mai te cu voi cu atat va incepe sa tipe mai tare chiar va incerca si el cu timpul sa se impuna smile  , asa face si al meu cu bunica-mea o simte ca-i mai slaba de fire si da sa o muste:))

3,049

asta ma mira si pe mine! la inceput nu era asa galagios! acum nu mai poti sta in camera dimineata cateva ore! totusi, daca ies si il las singur, mai mare galagie face. inseamna ca deja se obisnuieste si devine stapan! nu stiu ce sa ma fac cu catelul! sad e foarte stresat cand il aude pe Rocco, nu mai vrea sa stea deloc la mine in camera, ma ignora, tremura foarte mult, se ascunde peste tot, nici in casa nu mai vrea sa stea! nu stiu cum sa ii imprietenesc. Tony ( catelul ) este viata mea, are 13 ani si nu as dori sa pateasca ceva de la stres! sunt foarte necajita! nu stiu cum sa mai fac! nici alor mei nu le convine ca Tony este asa de stresat si suparat tot timpul, si ne tot certam de la asta! sad

3,050

Tony l-a vazut pe Rocco cand tipa?