9,701

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

da foarte frumosi sa va traieasca!

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

9,702

Le-am facut poza la toti in colivie ... Alpinista e cea din dreapta cu motul cu mai mult negru !
Pun mereu multe poze ca sa va delectati ! wink Si imi place sa le fac multe poze !
Am stins lumina si acum a inceput falfaiala de noapte ! :hihi:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

9,703

Flyaway, si eu vreau! smile ador pasarile cand dorm asa frumos, impreuna...  :pup:  :pup:  :grey:
Aleku, poti sa pui o poza cu hrana cu pietricele? Chiar sunt curioasa...

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

9,704

Laura, sunt niste scumpi cu totii, rasfatata care se alinta cu tati e o dulceata! Pupam toate cioculetele astea minunate si micute!  :iubareti:  :pup:

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

9,705

ce dragutz ! dorm toti impreuna ! pupam cioculetele  :pup:

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

9,706

Laura pup cioculetele mici si dragalase  :heart:
Aleku si eu am observat bucatele asa, probabil s-or fi strecurat pe-acolo.

:grey: Tzuki

9,707

am pus o poza cu pietricelele.... 

Si astazi, Riky a iesit pentru prima data la plimbare. dupa ce a papat putin in fata coliviei a inceput sa faca ture prin camera, poposind ba pe usa, pa dulap, ba pe teava de apa calda smile)) cam speriat el dar se obisnuieste tongue

9,708 (edited by biancapoli 26-03-2011 09:39)

Cata pietrele ! Sunt ditamai pentru o nimfa!
Ieri am mai descoperit un out ! Acum avem  :ou:  :ou:  :ou:  :ou: (4 oute)!  :heart: Fac orice pentru nimfele mele si ma duc tocmai acum sa-nvat ca tata sa cumpere macar o colivie mai mare!Dac-as avea 7 milioane...

9,709

si nu`s putine in punga smile))astea`s doar o parte din ce am luat intr`o lingura rasa de mancare neutral

9,710

Bianca, o colivie potrivita pentru ele nu costa neaparat 7 milioane, eu am luat-o cu 1,5 mil., din petshop, iar cea pt micul alex, la fel, acum 3 saptamani am dat 1,5 mil. Deci e accesibila, zic eu.Nu astepta sa obtii 7 mil., e mult si risti sa nu reusesti, pe cand 1-2 milioane poti strange chiar tu dupa cum ti s-a mai spus.Incearca!

--Bianca--

9,711

laura ai si un tatic foarte frumos  :heart:

aleku in niciun caz nu cred ca ar putea nimfutele sa roada acele pietricele..
cand se va termina cutia mai ia una la fel si vezi daca are tot asa in ea..si in niciun caz nu-i da pietricelele..asta daca nu cumva stie cineva ceva mai bine in legatura cu ele:-?..sunt tare curioasa
ai un pitic tare frumos :heart: ..banuiesc ca e baietel :heart:

9,712

aleku am gasit si eu dar nu foarte multe si nu asa de mari... nu stiu ce sa zic  neutral 
Bianca pai ce colivie vrei tu la 7 mil? eu spun ca e buna si una mai ieftina numai sa aiba suficient spatiu in ea.

:grey: Tzuki

9,713

6 mil colivia vreo 50-40 lei sau cat o costa un cuib mai mare si restu jucarii, vitamine , os de sepie!

9,714

Dar ce colivie vrei cu 6 mil.?Si de ce o vrei atat de scumpa?

--Bianca--

9,715 (edited by biancapoli 26-03-2011 11:15)

Atat am vazut ca costa o colivie mare in craiova la Selgros!

una de genu' costa 4 mil!  hmm
O sa incerc sa gasesc unele ieftine pe net!

9,716

la iasi sunt mai ieftine...

pietricelele au cam 2-3 mm maxim .. acum nu stiu ce`i cu ele .. am inteles ca mai sunt bune in loc de nisip tot pt digestie, dar mie mi se par marisoare smile

annemarieee, multumesc, e baietel, da.

9,717

Buna! revin cu o problema MAREEE. Freddy parca a innebunit a nenorocit-o pe Loli nu mai are creasta si i-a dat sangele putin la nas, eu nu sunt la bucuresti dar mi-a spus prietenul meu ce grozavie a facut... nu stiu ce sa fac i-am spus sa o scoata pe loli din colivie si sa-l tina pe el inchis. Da de ce face asa Freddy? la pui le face la fel de accea i-am despartit de pui, daca il las cu puii trebuie sa fiu cu ochii pe el ca le smulge penele de pe cap. Vineri am dat comanda de colivie pentru pui si nu stiu cand o sa vina probabil la inceputul saptamanii iar pana atunci am o colivie mica de perus si cred ca o sa o iau la bucuresti sa-l pun pe freddy in ea. Daca aveti sfaturi le astept.

9,718

deyseby ai mp!

9,719

biancapoli wrote:

Atat am vazut ca costa o colivie mare in craiova la Selgros!

Daca te hotarasti sa-ti iei din Craiova, imi spui si vorbesc cu baiatul de la care am luat eu si o iei si tu la 1,5 mil. Dar hotaraste-te mai repede, nu ai loc nicicum de atatea pasarele in colivia aia!!

--Bianca--

9,720

Mie nu mi se pare ok sa fie pietricelele acelea in hrana... Inainte sa se termine hrana de la Vitakraft, incearca sa schimbi in altceva.
Gama Fiory e super ok, e hrana vidata (nu patrunde aerul si se pastreaza proaspata) si are si vitamine. Perusii mei adora hrana de la Fiory si si Icki. Sa nu schimbi hrana brusc, ca ii faci mai mult rau decat bine, sa nu fie deranjat la burtica.
Nu recomand sa cumperi alta punga sa vezi daca are sau nu pietricele... Doar nu e loz in plic smile

9,721

acum am cu miere ... vreau sa iau data viitoare tot din asta cu fructe ...  oricum e golan mare si mofturos, nu manaca orice, are doar 2 variante de seminte pe care le alege siu le mananca, de restul nici nu se atinge.  nici de semintele vitaminizate pentru pene nu se atinge. da cu ciocul si cauta si mananca doar ce`i convine. am sa incerc de acum sa`i aleg hrana cand i-o pun , sa nu`i mai pun cu tot cu pietricele tongue

9,722

Eu am zis sa mai cumpere alta ca sa fie sigur ca asa sunt toate sau doar aceea avea astfel de probleme.
Cat despre hrana o alta foarte buna este Parrochetti de la Padovan :hug:

9,723

Annemariee, ai dreptate, doar asa se poate sti daca sunt toate cu pietricele sau doar acel lot, insa e pacat sa experimentam pe sanatatea pasarilor noastre. Si Padovan e foarte bun, seminte de calitate si coapte bine.
E greu cand ai o pasare mofturoasa smile Cunoastem, cunoastem smile

9,724

am stricat 10 oua pe el .. si abia a inceput sa sa ciuguleasca foarte putin cand are chef din galbenus.. dar foarte putin ... de merele la fel ... abia ca se atinge ... mofturos mofturos... ce sa`i faci smile

9,725

In niciun caz experiment pe piciuleti :heart:
Aleku baietelul e abia la inceput..o sa se obisnuiasca el si o sa pape mancarica buna pe care i-o dai smile totul e sa ai rabdare cu el
La un moment dat o sa vina el si o sa pofteasca la mancarea ta sau o sa-ti fure din farfurie :heart: