701

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Pt ca daca stau o perioda de timp separati masculul o sa vrea sa faca si .......... cu femela si atunci o sa se intzelega

Adaugat: 13-10-2008 19:21

Asta se intampla prin perioada de imperchere

Adaugat: 13-10-2008 19:22

Croco (nimfa) si Alex ( micul alex) se intzeleg destul de bine si pe alex l-am laut abia azi si vad ca nu se batchiar se intzeleg ff bine:D

702

Pai nu cred ca sunt suficient de maturi ca sa se imperecheze iar de despartit nu am unde sa ii despart adika pe unu sa il tin afara si pe altul inauntru?

Adaugat: 16-10-2008 22:15

Eu cred ca de plictiseala mai tare se bat, pentru ca stau tot in colivie si nu au ce face altceva, am sa incerc ca sa ii scot afara sa vedem poate nu se vor mai bate .. ca le dau de munca smile dar inca nu stiu cand....

703

smile) tot se vor bate, si ai mei stau afara ...
se duc sa manance- se bat
se curata unu pe altu - se bat
la somnic "dorm unu langa altu" - se bat
deci nu poti evita smile) e in sangele lor smile) app nu mai vrei 2 nimfe ? big_smile

Cand lucrurile par ca nu se mai inrautatesc, ai rabdare. Se vor inrautati curand.

704

de ce? caly

Adaugat: 16-10-2008 22:42

intrebarea este ce sa fac cu ele ? ca eu sunt din oradea.. iar tu vad ca esti din bucuresti... si eu nici pe astea nu le`am obisnuit inca sa iasa afara .... dar cu 4 ce as face?

705

tongue glumesc ... eu vreau sa imi iau micul alex, dar nush ... daca se obisnuiesc afara ai pus-o ... ai mei mananca pe rand ... unu sta afara de paza sa nu ii prind in colivie ... deci iti dai seama smile) de 2 sapt numai afara stau. Daca ii inchid in colivie incep si tipa "la propriu" si sunt agitati. Nush ce sa zic ... sunt 2 fete ? sau este un baiat si o fata ?

Cand lucrurile par ca nu se mai inrautatesc, ai rabdare. Se vor inrautati curand.

706

Poi lasai sa se bata pana chelesc:D=)

Adaugat: 17-10-2008 09:52

Glumem:merci:

Adaugat: 17-10-2008 10:02

Nuj ce trebuie facut chiar nu am idee:bang: tzinei afara din cusca yo asa ai tzin

Adaugat: 17-10-2008 10:02

Catzi ani au ??

Adaugat: 17-10-2008 10:07

I-ai lua separatzi adica unul dintr-un magazin si celalalt din altu  ?

Adaugat: 17-10-2008 10:07

Cred ca deaia nu se intzeleg dak i-ai luat din partzi diferite:blb:

Adaugat: 17-10-2008 10:08

Asta e parerea mea:wis:

707

unu l-am gasit unu l-am luat de la sorin balanoiu smile)

708

Ioai sa stii ca eu i`am primit de ziua mea prin iulie si nu stiu aproximativ cati ani au dar mari nu sunt cred ca aveau vreo 4 luni , sau poate mai mult umpic nu stiu exact, eu iam primit impreuna cu colivie cu tot si acea persoana nu a intrebat mai multe detalii de ei. Sunt un baietel si o fetitza:P

709

poi ... din iulie ii tii inchisi in acelasi loc ?

710

nu chiar , le`am luat acuma nu demult o colivie mai mare dar afar nu i`am lasat ca am o saltea care se sparge daca le dau drumu si se pune pe ea..... ii pe aer salteaua......

Adaugat: 17-10-2008 12:22

de aia vreau acum cand ma mut sa ii obisnuiesc afara si sa ma obisnuiesc cu ei asa

711

poi daca te muti ... lasa-i o sapt in colivie in camera respectiva sa se o vada ... sa se obisnuiasca ... nu e bine sa ii tot muti ... apoi poti sa le dai drumu

712

pai eu nu i`am mutat pana acuma..... de cand ii am tot aici in camera asta stau ....dar acum ma mut in alt loc ca eu stau in chirie..... si colivia e mai mare de 2 ori ca a ta

713

vezi ce faci ... :-s nush ce sa zic ...
tongue vreau micul aleeeeeeeeeex

714

O sa vad eu... eu acuma ma impachetez smile asa ca mai vb ca eu ma pun ca sa aranjez hainele si toate tampeniile mele smile ca am foarte multe

715

Poi daca itzi e sa nu sparga salteua du-ai in alta camera:)

716

sau schimba salteaua smile)))))

717

asa sta si a meu parca ar fi lenesi smile  smile smile

718

=)Al meu cand il scot din cloivie sata si se scarpina sau dorme

Adaugat: 19-10-2008 15:28

TUalina pune si u niste poze cu "cocostarcii" tai:D

719

hey nu e corect
drepturile de autor asupra cuvantului "cocostarci" smile)
eu l-am folosit primu tongue:sanatate::bravo:

720

deai-a l-am pus si in "" pt ca era folosit de tine

Adaugat: 20-10-2008 20:21

:wow:ce se intampla cu sit-ul nu prea mai vb nimeni pe el:wow::wow:

721

pai a inceput scoala si nu mai are timp toata lumea sa vb nu? sad sad sad

Adaugat: 21-10-2008 20:14

bianca, ce mai face Packita?

722

ahahah big_smile
mai lasati scoala ca nu e buna >:P

723

Da binaca ai dreptate da ............:cry:

Adaugat: 22-10-2008 12:15

:sol::sol::sol: Vreu sa ai i-au pereche lui Croco si este diferentza de varsta intre el si pereche el are 3 ani si pereche e pui Croco e rau si musca daca n-o sa ai placa si o sa o bata :sol::sol::cry:

724

A cumparat cineva ghidul "Papagalul Politicos - in 15 min/zi"....se merita ?

725

eu as vrea o carte de nimfe da nu gasesc niciunde :cry: :cry: :cry: