pentru andrei....
are o crescatorie in comuna Mihai Viteazu, merita sa mergi la el daca doresti o pasare blanda si ingrijita!
Adaugat: 19-03-2011 13:03
salut dragii mei! sunt foarte fericita! ieri Rocco a facut un pas mare spre acomodare spun eu! Am venit de la munca pe la ora 13 si Rocco al meu era liber prin camera. tata mi-a spus ca a iesit singur din colivie, pe la mancare. am zis ca nu incerc sa-l prind pentru ca numai il stresez mai tare si apoi iar nu uita treaba asta degraba. a trebuit sa plec de acasa si l-am lasat liber. m-am intors intr-un tarziu si Rocco al meu tot afara pe dulap ca de obicei. mno ce sa fac???? mi-am adus perusii si am pus colivia lui Rocco langa ei. mi-am lasat lumina aprinsa in camera si m-am pus sa dorm. am fost trezita de cateva ori de tipetele lui Rocco, dar e in ordine. intr-un tarziu pe la 1:30 noaptea, l-am auzit ca zboara si se asaza pe colivia perusilor. Miki, fetita mea, incepe agitata sa-l atace, sa-l prinda de labute si sa dea agitata din aripi ca si cum l-ar bate pe Rocco pentru ca i-a invadat teritoriul. dupa o vreme, Rocco trece pe colivia lui. apoi iar se sperie, iar zboara. pe la 5:30 dimineata, obosit si flamand, se asaza pe colivia lui si incet incet intra inauntru. Pentru mine este un pas foarte mare! Se vede ca s-a mai obisnuit si ca este fericit. si acum este liber, nu mai sta pe dulap, numai pe colivie si mananca marut. Acum ce ma ingrijoreaza pe mine este faptul ca de azi dimineata se tot scarpina la nasuc si stranuta. nu cred ca s-a racit pentru ca la mine este foarte cald si cand aerisesc il scot din camera. oare ce poate fi? si isi face treburile cam transparente ca apa, cred ca ii merge burtica, ma gandesc ca e si din cauza ca ieri nu a mancat deloc si azi a mancat numai mar. nu stiu ce de nu vrea sa manance si seminte! oare isi revine sau sa-l duc la medic? astept sfaturi de la voi in aceasta problema. pentru inceput nu o sa-i mai dau mar, poate asa il determin sa manance seminte. o sa va pun poze cu el sa vedeti ce comoara am! 
"Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun".Familia mea:RIP Tony-fratele meu(pechinez):(( Tino-bichon maltese :caine: Bella-aratinga auricapilla :dans: Riki & Miki-2 perusei si 8 pisicute :pisica: RIP Misha !:(